Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

τι εχουμε κοπελια;;;;προβλημα με τους τουρκοφιλους;;;;Α δεν θελω τετοια σε ροκαδικο!!!!!Η μουσικη ενωνει τους λαους!!!!!

Σε αντιδιαστολή (και κόντρα) με τους γαλλόφιλους εννοώ!

Μα μ' έχετε για πολύ ρατσίστρια, άσχετη, κατίνα, βλαχαδερό, κλπ, κλπ εδώ μέσα, όλο με παρεξηγείτε!!! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ, αυξάνονται ΚΑΙ οι τουρκόφιλοι! :tongue:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! εσυ δεν τρωγεσι παλι ροκαρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!

ετσι ειναι το ροκαρισμα..?.:rolleyes:

Το Χίλιες και Μια Νύχτες το βλέπω και εγώ ανελλειπώς!

Πειράζει που γουστάρω Κερέμ???

Ονουρ ονουρ!!!!:mrgreen:

M8yTMOAIjwg

πολυ ωραιο τραγουδι ΓΙΟΥΛΑ:D

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Μάλλον δεν αρέσει το χιούμορ μου. :roll:

e.gifx.gifc.gifu.gifs.gife.gifempty.gifm.gife.gifempty.gif 780920wevc3spomh.gif

σοπα καλο μου μην μου στεναχωριεσαι και θελεις μετα να φας κανενα γλυκο χιχιχι!! πες σε εμενα αφου με ξερεις εχω αντοχες στα πειραγματα !! χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!! ως πειρχτηρι @!@@@@@@!!!

Καλέ!!! Μη μαλώνετε!!!! ΚΕ-ΡΕΜ ΚΕ-ΡΕΜ!!!!

Ποιος μαλώνει; Εδώ όλοι μαζί μου τα 'χουν βάλει. :cry:

Δεν είναι και η ΤΑΡΑ εδώ, να με υπερασπιστεί. (λέμε τώρα :mrgreen:)

Το ΚΕ-ΡΕΜ είναι όπως λέμε "Ειρήνη υμίν";;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ.

οχι δεν πηγαν χαμενοι οι κοποι σου και μαλιστα τους θαυμαζω τους ανθρωπους που βαζουν στοχους

Είναι η υπερβολή του πειράγματος. Μη με παρεξηγείτε (πάλι :tongue:)!

σωπα καλο μου:tongue::tongue:

Καλέ!!! Μη μαλώνετε!!!! ΚΕ-ΡΕΜ ΚΕ-ΡΕΜ!!!!

ααα εδω θα τα χαλασουμε φιλεναδα:Dονουρ:wink:

tRX1p2.png

Τι εγινε παλι εδω μεσα? Βρε δε μπορω να λειψω και γινεται μπαχαλο το καφε! Μικρη Θεσσαλονικια, εισαι η πετρα του σκανδαλου παλι? Και θελεις και συνηγορο?:tongue::tongue::tongue: Πολυ ατακτη μου΄χεις βγει!!!:mrgreen:

Λιανα, ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

age.png age.png

Σε βρήκαν μικρή και σ' εκμεταλλεύονται maestria μου!!!!

Μα, εντελώς πια;; Τι να πω; The story of my life! :roll:

ααα εδω θα τα χαλασουμε φιλεναδα:Dονουρ:wink:

Καλέ, μη μαλώνετε!!! :tongue::tongue::tongue:

Τι εγινε παλι εδω μεσα? Βρε δε μπορω να λειψω και γινεται μπαχαλο το καφε! Μικρη Θεσσαλονικια, εισαι η πετρα του σκανδαλου παλι? Και θελεις και συνηγορο?:tongue::tongue::tongue: Πολυ ατακτη μου΄χεις βγει!!!:mrgreen:

Nαι, μικρή, τρελή, άταχτη πεταλουδίτσα ένα πράγμα! (λέμε τώρα :mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...