Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

ονουρ και ξερο ψωμι...:mrgreen:

Ωχ, αυξάνονται ΚΑΙ οι τουρκόφιλοι! :tongue:

Ρε maestria ,μας τη λες για το Μικρουτσικο και μετα βαζεις BON JOVI;;;;

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα ..οχι φοιτητικα χρονια....αυτοι ηταν στα 15-16 στα μαθητικα χρονια..14-15 βαρια βαρια..τοτε που κολλουσαμε στον τοιχο τις αφισες τους απο την super Katerina!!!!Αχαχαχαχαχαχ...ΚΑΛΟ!!!!!!!

Ποιον Μικρούτσικο; Εγώ για το Θηβαίο στην είπα! :roll:

Μη συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια τώρα! Συγκρίνεις τον Θηβαίο με τον Jon (που είναι και χατ σταφ;;; :o)

Μπα, λεω να σας κοιταζω απο μακρια!:mrgreen:

Έτσι, από μακριά κι αγαπημένοι! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

(εσένα καλά έκανα και σε συμπάθησα τόσο, ατιμούλικο :tongue:)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ! ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ PROFICIENCY ΔΕΣΜΕ ΑΚΟΥΣ??????????? ΓΙΟΥΧΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

c.gifo.gifn.gifg.gifr.gifa.gift.gifu.gifl.gifa.gift.gifi.gifo.gifn.gifs.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Ωχ, αυξάνονται ΚΑΙ οι τουρκόφιλοι! :tongue:

Ποιον Μικρούτσικο; Εγώ για το Θηβαίο στην είπα! :roll:

Μη συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια τώρα! Συγκρίνεις τον Θηβαίο με τον Jon (που είναι και χατ σταφ;;; :o)

Έτσι, από μακριά κι αγαπημένοι! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

(εσένα καλά έκανα και σε συμπάθησα τόσο, ατιμούλικο :tongue:)

c.gifo.gifn.gifg.gifr.gifa.gift.gifu.gifl.gifa.gift.gifi.gifo.gifn.gifs.gif

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! εσυ δεν τρωγεσι παλι ροκαρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

να σου πω την αληθεια η μουσικη με χαλασε στο συγκεκριμενο τραγουδι και οχι τα γαλλικα:cool:

ονουρ και ξερο ψωμι...:mrgreen:

και φαντασου οτι μπηκα απο το ιντερνετ να το δω γιατι με ειχαν φαει οι φιλες μου με το να το συζητανε συνεχεια και κολλησα εγω:Dαλλα περισσοτερο με τραβαει η μουσικη και οι εικονες,ειναι η αγαπημενη μου πολη ανετα θα ζουσα εκει,και σας βαζω και το τραγουδι που ακουγαμε οταν καναμε βολτα με το καραβακι στον βοσπορο....ελειωσα μιλαμε

M8yTMOAIjwg

Kαλημερα καλημερα ..

2+ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Αντε γιατι και το παιδακι μου κουραστηκε να ξυπναει και να πηγαινει παιδικο, και σημερα του φωναξα πολυ..(τι φταιει αυτο γμτ;;;:(:() και καταστεναχωρηθηκαμε και οι δυο!!!!

υπομονη τι σου εμεινε; και μετα θα τα ξεχασεις ολα

Ρε maestria ,μας τη λες για το Μικρουτσικο και μετα βαζεις BON JOVI;;;;

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα ..οχι φοιτητικα χρονια....αυτοι ηταν στα 15-16 στα μαθητικα χρονια..14-15 βαρια βαρια..τοτε που κολλουσαμε στον τοιχο τις αφισες τους απο την super Katerina!!!!Αχαχαχαχαχαχ...ΚΑΛΟ!!!!!!!

Αυτο θα μου τραγουδαει το παιδακι μου σε λιγα χρονια.....ωχ ωχ

μην εισαι σιγουρη:tongue:εμενα ο μικρος τραγουδαει βανδη- παπαριζου και ο μεγαλος ολα αυτα τα χιπ χοπ εαν τα λεω σωστα

Καλημέρα!!!!!

Πω πωωωωωωωωωω!!!!!!!! Πολλά γράψατε!!!

Εσύς απο την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι εμείς θα τα πάμε πολύ καλά! Χαχαχα, έχε χάρη που έπεσες σε διπλωμάτη φιλειρηνικό άνθρωπο που δεν του αρέσουν οι κλίκες!!!

Γιούλα πως πάει η γκαστριά? Ο μεγάλος τι έκανε με τις εξετάσεις? (Νωρίς το θυμήθηκα να σε ρωτήσω!)

μια χαρα εχθες εκανα κατν β'επιπεδου ολα καλα

και ο μεγαλος μου πολυ καλα πηγε ..ευτηχως

ΕΣΥΣ, ξανάρχομαι σε σένα, θέλω να μου πεις το εξής, θυμάσαι μια ταινία που βγήκε κάπου το 1997, "οι δεσποινίδες της Μονμάρτης"? Την έχεις δει? Είναι απο τις αγαπημένες μου ταινίες.

Κοριτσάκια σας αφήνω, έχει πολύ δουλιτσα σήμερις!

Φιλιά πολλά!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ! ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ PROFICIENCY ΔΕΣΜΕ ΑΚΟΥΣ??????????? ΓΙΟΥΧΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...