Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι κάτι τέτοιο θα κάνω, απλά πρέπει να αποφασίσω αν θα του δώσω έναν ακόμα κύκλο μετά το prp ή θα φύγω απευθείας. Έχοντας συζητήσει με το σύζυγο είμαστε ντεμι. Δλδ από τη μια λέμε να δώσουμε τη πίστωση χρόνου που ζητάει αλλά από την άλλη δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Ενδεικτικά σας λέω πως πριν από τα 13 ωαρια είχαν γονιμοποιηθεί τα 7 και είχαμε τις 4 βλαστοκύστες ενώ τώρα από τα 7 έχουν γονιμοποιηθεί τα 2 με μηδέν βλαστοκύστες. Στατιστικά δε βγαίνει. Εκτός αν έχει πέσει δραματικά η ποιότητα από τις αρχές Γενάρη. 

Και πριν αμφέβαλα κατά καιρούς αλλά ψυχολογικά ήμουν καλύτερα. Τωρα δεν έχω κάτι να πιαστώ να φτιάξει η ψυχολογία μου.

Κάπως έτσι το εννοούσα,σε καταλαβαίνω ,έχεις δίκιο δεν έχεις από κάπου να πιαστείς,αμφιβολίες σίγουρα έχουμε όλες δεν νομίζω να είναι καμία χωρίς ανησυχία και αμφιβολίες ...στην περίπτωση σου όμως κάτι πρέπει να φωτίσει λίγο 🥺κάτι έστω μικρό να ανέβει η ψυχολογία να μην αισθάνεσαι ότι κανείς προσπάθειες που πέφτουν στο κενό

..

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ξέχασα να σας πω το σημαντικότερο! Τα παιδάκια μου ήταν και τα 2 υπέροχα στη γιαγιά, τόσο που μου είπε ότι μπορούμε να βγαίνουμε όποτε θέλουμε!!!:D

Κατερίναααααααα! Ετοιμάσου για ξέφρενη νύχτα!!!;)

Πάρτε κι ένα απ΄τα κομμάτια που ακούγαμε χθες.

zKc-tagXm6Q

age.png age.png

Τάρααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντα είμαι έτοιμη!!!!!!!!!!!!! Πες πότε!!!!

Καλά είστε κοριτσάκια μου?

Βλέπω ξεσσαλώσατε!

Εγώ πάρκαρα την Ελέ στη γιαγιά και είπαμε να βγούμε με τον σύζυγο, αλλά ούτε να πιούμε ούτε να φάμε μπορούμε καθότι αύριο πουρνό πουρνό έχουμε εξετάσεις. Και η Ελέ εμβόλιο. Οπότε πήγαμε ποδαράτοι μια βόλτα.

Και εγώ πρέπει να μαγειρέψω σπανακόρυζο τώρα. Χάθηκε να βρω μια δίαιτα με τζάνκ φούντ? Ουφ!

Ταρουλίνι τις ευχές για την Μαριαλενίτσα αύριο τηλεφωνικώς!!!!

5AWEVv0Q27w

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Μετά τα μπέργκερς της Χριστίνας αποφασίσατε να κάνετε υγιεινή διατροφή? Δεν άντεξε ο οργανισμός τόσο λίπος ε?:mrgreen:

Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σας, και να θυμάσαι ότι έχεις συμπαράσταση στη δίαιτά σου!;) Χθες έφαγα λίγο γλυκό στον γάμο, και δε μου΄κανε ιδιαίτερη εντύπωση θα έλεγα. Καλό αυτό ε?:D

Επεξεργάστηκαν by TARA

age.png age.png

Διαφημίσεις

Χθες έφαγα λίγο γλυκό στον γάμο, και δε μου΄κανε ιδιαίτερη εντύπωση θα έλεγα. Καλό αυτό ε?:D

Καλό για να το λές!

Εγώ πάλι χωρίς γλυκά δεν μπορώ να ζήσω, ενδοφλέβιες θα κάνω με ζάχαρη!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

καλημερα και καλη μας εβδομαδα!!! :)

Ταρα... πολυχρονη να ειναι η Μαριαλεννα!!! Να τη χαιρεστε!!!!

Τι χάλι ειναι αυτο ρε κοριτσια καθε Δευτερα????

Ξυπναει ολο το ..."αντροχαρεμι" μεσα στη γκρινια!!!!!

Ειδικα ο μεσαιος ο γιος... μου κανει τα νευρα τσιχλες μεχρι να ετοιμαστει και να φυγει για το σχολειο!! :mad:

Κατα τ΄αλλα ειμαι πτωμα!!

Ολο το σ/κ ειμασταν στο τρεξιμο... ψωνια, επισκεψεις, ξανα-μανα επισκεψεις και χθες καθησα και μαζεψα τον αμαζευτο...

αντε και καλη μας μερα ξανα!!!

UheKmPY1mNw&feature=fvst

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα τρελεγκούλες...

Χρόνια πολλά στα όμορφα κοριτσάκια και στις σέξι μαμάδες!!! :cool: Ταραράκι και φυστικίδιον να τις χαίρεστε!

Πάω να ρίξω κάτι μπινελίκια γιατί μόλις φόρτωσα τρελά με τη γυναικολόγα μου και επιστρεφω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...