Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα και καλη βδομάδα :D

Ε; ε; Είδες;
Ει πσιτ!!!! Πάλι 2η ερχεσαι, πες ΕΣΥΣ δεν το είχα ποστάρει αυτό για σένα????

Ναι Κατερινάκι, μου το είχες αφιερώσει πριν μερικές βδομάδες. Έκτοτε έχω πάθει παράκρουση και το ακούω καθημερινά :mrgreen:. Οπότε ήταν ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη η αφιέρωση της ChristinaGRZ :D

Λοιπόν η γιαγιά έιναι στο Λοιμωδών στην Αγία Βαρβάρα (για όσες είναι απο Αττική), θεωρώ πως είναι απο τα καλύτερα νοσοκομεία.

Εύχομαι το καλύτερο για τη γιαγιάκα σου. Πάντως κι εγώ έχω μετανοιώσει που δεν έβαλα τη γιαγιά να εξιστορήσει όλα όσα θυμάται από το 2ο παγκόσμιο πόλεμο ώστε να τα καταγράψουμε κάπου. Τα έζησε και τα θυμόταν τόσο καλά που θα μπορούσαν να μπουν σε βιβλίο. Άσε που ο τρόπος που τα εξιστορούσε ήταν εκπληκτικός.

Όσο για το νοσοκομείο, αν και είμαι από Αττική, να σου πω ότι ποτέ δεν το είχα ακούσει :rolleyes:. Κάνει κανονικές εφημερίες ή είναι για ειδικές περιπτώσεις;

Σήμερα πήγαμε πρώτη φορά σε γάμο τα τρία μας, οικογενειακώς.

Εύχομαι να έρθει η ώρα που θα πηγαίνετε στην εκκλησία να παντρέψετε το παιδάκι σας :D

Η δική μου μαμά πάντως θα κάνει χειρουργείο, έχει φλεγμονή στο παχύ έντερο και πρέπει να την καθαρίσουν. Φοβάται πάρα πολύ και προσπαθώ να της δώσω κουράγιο.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην εγχείριση της μητέρα σου και γρήγορα να είναι ξανά υγιής και σιδερένια :D.

Καλημερα !!! Καλη εβδομαδα!!!Η τελευταια μου στη δουλεια:D:D:D:D

Άντε με το καλό και από δω και πέρα, καλές ετοιμασίες και καλή λεφτεριά με ένα υγιέστατο και όμορφο μωράκι :D :D :D

Λοιπόν για αρχή της εβδομάδας σας αφιερώνω αυτή την κομματάρα (δε νομίζω να υπάρχει κανείς να την αμφισβητεί) :cool:

lCkvGJfvvDg&feature=player_embedded#!

και ειδικά για την ΚατερίναΒ ένα κομμάτι που μου αρέσει ιδιαιτέρως (δε θυμάμαι αν το έχω ξαναβάλει :confused:). Από τα πιο ωραία και δυναμικά κομμάτια. Πες μου τη γνώμη σου ρε Κατερίνα (καλά δε τη ρωτάω από τη Μάιρα :tongue:) Εδώ θα βρεις τα λόγια καθόσον είναι δύσκολο για να μην πω impossible de les capter http://www.6lyrics.com/les_lacs_du_connemara-lyrics-patrick_fiori.aspx

l11GyqVu_-o

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1557432fdr1nqc600.gif

Σήμερα πήγαμε πρώτη φορά σε γάμο τα τρία μας, οικογενειακώς.

Είναι ΤΡΕΛΑ υπερκινητικό το παιδί μου, έτσι; Με το ζόρι αντέξαμε μέχρι να 'ρθουν οι νεόνυμφοι (100 ώρες κάνανε κι αυτοί) τους χαιρετήσαμε από μακριά (χορεύανε ακόμα) και φύγαμε.

Ολα ετσι ειναι. Στην αρχη παθαινεις σοκ, αρνεισαι να το δεχτεις, να προσαρμοστεις, με το περασμα του καιρου απλα συνηθιζεις...!!!

sG8QgSzY3nI

age.png age.png

Kαλησπέρα!!!!

Εσύς ωραίο το τραγουδάκι, χαλαρωτικό. Δεν το έχεις ξαναβάλει.

Εγώ σου αφιερώνω αυτό που είναι απο τα αγαπημενα μου, αν και δεν βρήκα την εκτέλεση που ήθελα!

Qs9K5IzvNls

Μαεστρία μου, ευχομαι να ξεμπερδέψετε και εσείς με τα νοσοκομεία.

Λιάνα μου καλή επιτυχία και στη μαμά σου, όλα καλά θα πάνε

Ρεν (βασίλισσα), ελα να πάμε συναυλίες, αστη τη μπουμπού, καλά περνάει στην κοιλίτσα σου, που να την ξεβολεύεις τώρα!:mrgreen:

Τάρα, χθες είδα το 1ο επεισ. του παραντοξ. Καλούτσικο, αλλά δεν συγκινήθηκα ιδιαιτέρως. Σκιάχτηκα και με τον ζαβό αστροφυσικό :mrgreen:

Άντε άλλο ένα για την Εσυς

iIyyPsqRweE

Και τώρα σας αφήνω, πάω να δω παραντοξ

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Οχι ρε Εσυς πες, δεν είναι εκπληκτικοι οι στίχοι του Aicha?

Je dirai les mots des poemes (θα πω τα λόγια των ποιημάτων)

Je jouerai les musiques du ciel (θα παίξω τις μουσικές του ουρανού)

Je prendrai les rayons du soleil (θα πάρω τις ακτίνες του ηλίου)

Pour eclairer tes yeux de reine (για να φωτίσω (?) τα μάτια της βασίλισσας)

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εσύς ωραίο το τραγουδάκι, χαλαρωτικό. Δεν το έχεις ξαναβάλει.

εμενα μου θυμισε εθνικο υμνο.....:mrgreen:

προσωπικα ανατριχιασα....:mrgreen:

Και αυτό για το Ταρουλίνι και το Μαιράκι-Μπαιράκι

aEMuZqiQeyg

:D:D:D

Άντε και αυτό για τη Ρένα

για την γραια δεν εβαλες,και θα ζουλεψει............:tongue::tongue::tongue:

IyaU4aeM2Dg&feature=related

1958530te2chmztha.gif

καλησπέρα!!!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=IDZqmF3zS04&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=IDZqmF3zS04&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

1195935i2dha2stp4.gif

Τάρα, χθες είδα το 1ο επεισ. του παραντοξ. Καλούτσικο, αλλά δεν συγκινήθηκα ιδιαιτέρως. Σκιάχτηκα και με τον ζαβό αστροφυσικό :mrgreen:

Εχουμε διαφορετικα γουστα! Εμενα παλι μου αρεσει πολυ ο ζαβος!!!:mrgreen:

Y4PJVfIrQTY

age.png age.png

572554rr8wzizaah.gif

Τι κάνετε κορίτσια;;;

Αφήστε, υπομονή κάνω εγώ, να βγει κι ο πεθερός απ' το νοσοκομείο, να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου!

Εμένα πάλι δεν μ' αρέσουν καθόλου τα γαλλικά. Έμαθα τη γλώσσα και δεν μ' άρεσε. Το χιούμορ τους δεν μ' αρέσει, ο κινηματογράφος τους δεν μ' αρέσει.

Μόνο η κοινωνική πολιτική και οι υποδομές τους μ' αρέσουν, καθότι πρέπει να 'χω αναφέρει νομίζω τη φίλη που ζει Γαλλία κι απολύθηκε και για 1 χρόνο θα παίρνει επίδομα το 80% του μισθού της (1800? μισθός, 1440? επίδομα). :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλησπέρα παιδάκια

Εγώ σου αφιερώνω αυτό που είναι απο τα αγαπημενα μου, αν και δεν βρήκα την εκτέλεση που ήθελα!

Άντε άλλο ένα για την Εσυς

Χθες είχα την τιμητική μου. Ευχαριστώ Κατερινάκι.

Για το la poupée qui fait non μάλλον θα εννοείς την αρχική εκτέλεση του Michel Polnareff. Για δες

0zzqwDW1dow

προσωπικα ανατριχιασα....:mrgreen:

Νομίζω ότι από την αρχή μέχρι το τέλος είναι λίγο ποιητικοί οι στίχοι. Το αγαπημένο μου από τον Cheb Khaled είναι το Bakchta

Μήπως η Μάιρα μας πάει πολύ κόντρα ή μου φαίνεται :tongue: ; Λέω να κάνουμε νέα κλίκα εδώ μέσα να περιλαμβάνει του γαλλομαθείς και όσους λατρεύουν τη Γαλλία :mrgreen:

M60OOrK5MAE

εμενα μου θυμισε εθνικο υμνο.....:mrgreen:

Κι όμως Μαιράκι, το τραγούδι αυτό μιλάει για την Ιρλανδία και μέρος των δεινών που έχει περάσει. Αν βάλλουμε στην άκρη το γαλλικό στίχο σα μουσική δεν είναι εκπληκτική; :P

Αφήστε, υπομονή κάνω εγώ, να βγει κι ο πεθερός απ' το νοσοκομείο, να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου!

Εμένα πάλι δεν μ' αρέσουν καθόλου τα γαλλικά. Έμαθα τη γλώσσα και δεν μ' άρεσε. Το χιούμορ τους δεν μ' αρέσει, ο κινηματογράφος τους δεν μ' αρέσει.

Μόνο η κοινωνική πολιτική και οι υποδομές τους μ' αρέσουν, καθότι πρέπει να 'χω αναφέρει νομίζω τη φίλη που ζει Γαλλία κι απολύθηκε και για 1 χρόνο θα παίρνει επίδομα το 80% του μισθού της (1800? μισθός, 1440? επίδομα). :D

Πρώτα απ'όλα περαστικά στον πεθερό σου (δεν κάνετε κανένα ευχέλαιο στο σπίτι σας με τόσα που σας έχουν τύχει τον τελευταίο καιρό) :|. Εύχομαι ολόψυχα να είναι και η τελευταία ταλαιπωρία της οικογενείας σας.

Τώρα όσον αφορά στο θέμα της Γαλλίας κλπ κλπ Μ'αρέσει που επέλεξες και ψευδόνυμο από τη γαλλική κουλτούρα (Asterix) :tongue:. Η αλήθεια είναι ότι η γαλλική γλώσσα είναι δύσκολη και δημιουργεί πολλά προβλήματα στους μαθητές (προφορά, γραμματική, ορθογραφία), άσε που οι καθηγήτριες γαλλικών είναι πολλες φορές στην κοσμάρα τους και κάνουν τα παιδιά να μισούν τη γλώσσα.

Τώρα όχι ότι θέλω να υπερασπιστώ τους γάλλους, το χιούμορ και την κουλτούρα τους (:mrgreen::tongue::mrgreen:) αλλά η όλη λογική προέρχεται από την καθημερινότητά τους που μόνο αν τη ζήσεις μπορείς να την καταλάβεις. Στην αρχή κι εγώ αναρρωτιώμουν γιατί γελάνε με κάποιες ιστορίες αλλά όταν τους γνωρίσεις καλά και κατανοήσεις τον τρόπο σκέψης και ζωής τους θα καταλάβεις.

Δεν είναι περισσότερο ρατσιστές απ'όσο είναι οι Έλληνες ή, πολύ περισσότερο, απ'όσο αυτοί που κατηγορούν και χαρακτηρίζουν τους γάλλους ως ρατσιστές. Όσο για την κακία που κυκλοφόρησε κάποτε ότι δε σου μιλάνε αγγλικά παρόλο που ξέρουν, ακόμη και όταν βρίσκεσαι σε κίνδυνο και ζητάς επειγόντως μια απάντηση (κάτι που υποστηρίζει και ο άντρας μου και γι'αυτό μαλλώνουμε συχνά), μπορώ να σας απαντήσω μετά βεβαιότητας ότι αγγλικά δε μιλάνε όταν δεν ξέρουν. Νέα παιδιά, ακόμη και δυο γενιές μετά τη δική μου δε μαθαίναν αγγλικά από πεποίθηση. Οπότε δε καταλαβαίνουν όταν τους μιλάνε. Αφήστε που υπήρχε και δικαίωμα επιλογής μέχρι κάποια στιγμή ανάμεσα στα αγγλικά και τα γερμανικά, και να είστε σίγουρες ότι κανείς δεν επέλεγε τα αγγλικά! Από τον εκατονταετή πόλεμο και μετά το μίσος είναι λίγο λιγότερη απ'ότι είναι η δική μας με γειτονική χώρα.

Τώρα όσο για τον κινηματογράφο, εγώ βλέπω (αν τύχει) ακόμη και τα φιλμ κουλτούρας από Λίβανο, Ιράκ κλπ κλπ και γενικά όλα τα φιλμ που παρουσιάζουν την κουλτούρα, τη σκέψη κάποιας μερίδας ανθρώπων και τη λογική του τρόπου ζωής μιας χώρας.

Και τελειώνω (ρε Μαέστρια με παρατσίγκλισες σήμερα :tongue:) με το κοινωνικό κράτος. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μη θέλει να πάει να ζήσει στη Γαλλία για το λόγο αυτό που αναφέρεις. Εκτός αυτού όλα τα restaurants du coeur, η κοινωνική πρόνοια, τα νοσοκομεία κλπ κλπ ανεβαζουν την ποιότητα ζωής ακόμη και του πιο φτωχού ανθρώπου.

Σταματάω εδώ γιατί παραπήρα φόρα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: και νομίζω ότι αν συνεχίσω δε θα φτάσει η σελίδα

Λοιπόν αφιερώνω σε όλες ένα από τα ωραιότερα κομμάτια της παγκόσμιας μουσική σκηνής το my way που έγινε γνωστό από το Franc Sinatra αλλά που πρώτη εκτέλεση έγινε στα γαλλικά και οι στίχοι του περιγράφουν την καθημερινότητα που έχει ξεφτίσει το χρώμα από τη σχέση και τη ζωή ενός ζευγαριού και ακόμη και οι πιο απλές κινήσεις γίνονται από συνήθεια Comme d'habitude = όπως συνήθως (όπως πάντα)

bMoY5rNBjwk

Αντε κι ένα μη γαλλικό κομμάτι

tTaN4c3WBXg

Δεν είναι περισσότερο ρατσιστές απ'όσο είναι οι Έλληνες ή, πολύ περισσότερο, απ'όσο αυτοί που κατηγορούν και χαρακτηρίζουν τους γάλλους ως ρατσιστές. Όσο για την κακία που κυκλοφόρησε κάποτε ότι δε σου μιλάνε αγγλικά παρόλο που ξέρουν, ακόμη και όταν βρίσκεσαι σε κίνδυνο και ζητάς επειγόντως μια απάντηση (κάτι που υποστηρίζει και ο άντρας μου και γι'αυτό μαλλώνουμε συχνά), μπορώ να σας απαντήσω μετά βεβαιότητας ότι αγγλικά δε μιλάνε όταν δεν ξέρουν. Νέα παιδιά, ακόμη και δυο γενιές μετά τη δική μου δε μαθαίναν αγγλικά από πεποίθηση. Οπότε δε καταλαβαίνουν όταν τους μιλάνε. Αφήστε που υπήρχε και δικαίωμα επιλογής μέχρι κάποια στιγμή ανάμεσα στα αγγλικά και τα γερμανικά, και να είστε σίγουρες ότι κανείς δεν επέλεγε τα αγγλικά! Από τον εκατονταετή πόλεμο και μετά το μίσος είναι λίγο λιγότερη απ'ότι είναι η δική μας με γειτονική χώρα.

Τώρα όσο για τον κινηματογράφο, εγώ βλέπω (αν τύχει) ακόμη και τα φιλμ κουλτούρας από Λίβανο, Ιράκ κλπ κλπ και γενικά όλα τα φιλμ που παρουσιάζουν την κουλτούρα, τη σκέψη κάποιας μερίδας ανθρώπων και τη λογική του τρόπου ζωής μιας χώρας.

Και τελειώνω (ρε Μαέστρια με παρατσίγκλισες σήμερα :tongue:) με το κοινωνικό κράτος. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μη θέλει να πάει να ζήσει στη Γαλλία για το λόγο αυτό που αναφέρεις. Εκτός αυτού όλα τα restaurants du coeur, η κοινωνική πρόνοια, τα νοσοκομεία κλπ κλπ ανεβαζουν την ποιότητα ζωής ακόμη και του πιο φτωχού ανθρώπου.

Σταματάω εδώ γιατί παραπήρα φόρα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: και νομίζω ότι αν συνεχίσω δε θα φτάσει η σελίδα

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Επειδή δεν μ' αρέσει το γαλλικό σινεμά, δε σημαίνει ότι δεν έχω κινηματογραφική παιδεία. :rolleyes:

Προτιμώ κινέζικο κινηματογράφο (τρελαίνομαι) ή ιρανικό, παρά γαλλικό!

Δεν τους κατηγόρησα για ρατσιστές παιδάκι μου τους γάλλους, απλώς τους θεωρώ ΚΡΥΟΚΩΛΟΥΣ :mrgreen::twisted:!

Σίγουρα θα πήγαινα όμως να μείνω στη Γαλλία, αν είχα δουλειά, με τα χίλια, ειδικά Νότια Γαλλία όπου έχω και τη φίλη. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

YU9oiS0emD8&feature

μαεστρο:Dπεραστικα σας βρε παιδι μου και αλλο να μην σας τυχει.....
μαιρα και εδω φρεσκο εχει και οχι μονο αυτο εχει χαλασει και η θαλασσα:(θα μας φανε τα κυμματα
esys το κατεχεις το θεμα Γαλλιας βλεπω:D
στα υπολοιπα κοριτσια φιλια:tongue::tongue::tongue:
αααα και ξεχασα να ΣΑς πω,εχω φαει κολλημα με το χιλιες και μια νυχτες...
οι ορμονες λετε;

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...