Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμμμμμμμμμμμ:confused::confused::confused:με ολες;;;;;αναλογα:D

με ολες...??8)8):cool:...αναλογα??8)8):cool:

Eσυ εισαι ακαταταχτη!!!:tongue:

και λεξιπλαστης ο Φωτεινος:mrgreen:

καλα ουτε και εγω ξερω.......λες να κανουμε κατηγορια απο μονες μας;

μην ζοριζεστε,κεφαλι δεν θα σηκωσετε...:cool:

Γιατί ρε, ο περιπτεράς που μου χαρίζει και μια τσίχλα σε κάθε μου συναλλαγή βλάκας είναι; Προσυλητίζει πελατάκια!

φανταστειτε τι πεινα εχει ο περιπτερας...μουαχαχαχαχα:mrgreen:

4crO6moMBto

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Καλά είστε κοριτσάκια?

Εμείς τρέχουμε λιγάκι, είναι η γιαγιά μου στο νοσοκομείο. Μη με ρωτήσετε τι έχει, 92 χρονών είναι, έχουν αρχίσει οι διακόπτες και κλείνουν σιγά σιγά. Τη μανούλα μου λυπάμαι που στεναχωριέται πολύ.

Γκαστρούλες πως τα πάτε με τις ζέστες?

Τάρα διάβασα για τον Γκιόλβα, τον είχα μάθει απο την Πάνια, θυμάσαι τις βραδινές εκπομπές που έκανε για τα μεταφυσικά? Είχε και τον Μπονάτσο καλεσμένο, αν θυμαμαι καλά στην πρώτη της εκπομπή.

Κοριτσάκια μου σας αφήνω γιατί έχει πολύ δουλίτσα.

Φιλιά πολλά!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλημέρα κουρίτσα! Μπήκα να σας γράψω και χθες αλλά με κάλεσε το καθήκον στη δουλειά και σας άφησα στη μέση. Τί κάνετε (εκτός απο το να "τσακώνεστε"?) Εγώ προσπαθώ να εγκλιματιστώ στο καινούργιο γραφείο (πολυ "Κολωνακιώτικο" ρε παιδί μου, δεν είχα συνηθίσει έτσι), έχω αρχίσει και φεύγω αργότερα απο την ώρα μου (και δεν μ' αρέσει αυτό!) , είχα κάτι θέματα οικονομικής φύσεως αλλά λύθηκαν, η μαμά μου τρέχει στα νοσοκομεία γιατί έχει φλεγμονή στο έντερο και ομφαλοκήλη μαζί (αξονικές και τέτοια), η Κλεό είναι στη Σαλαμίνα με τη γιαγιά της και.. αυτά.

Δεσμέ μου τί κάνεις?

Ταρούλι μόνο εσύ και η καπετάνισσα έχετε μείνει πιστές στο καφέ μας, έχετε καθημερινή παρουσία και σας συγχαίρω γι' αυτό!

Μανκέν Ρένα πώς πάει η εγκυμοσύνη? Τους έχεις πλακώσει όλους στο ξύλο ή κάνεις υπομονή?

Κατερινάκι θα σε πάρω τηλ.

Μαεστρία, esys, gioula, depeche τις καλημέρες μου!!!

έχω αρχίσει και φεύγω αργότερα απο την ώρα μου (και δεν μ' αρέσει αυτό!)

Όντως, κι εμένα δεν θα μ' άρεσε αυτό!!! :rolleyes:

Μη τους καλομαθαίνεις (όσο μπορείς!!!).

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifr.gif σε όλα τα καλά παιδιά! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Τσιχλίτσα κανείς; :D

Καλημερούδια κόρες (και νέε). Πως την έχετε την υγεία σας; Πάντα καλά, πάντα καλά!

Εγώ μόνη εις τας Αθήνας, κάνω δουλίτσες το πρωί, το μεσημέρι χαζολογάω και το απόγευμα ή έχω κάνα μάθημα (κάνω ένα ιδιαίτερο!) ή όλο και κάτι θα προκύπτει να γεμίζω τον χρόνο μου. Ο μικρός είναι στους γονείς μου, στους υπέροχους Ωρώπιους νήσους. Πέμπτη μάλλον θα πάω κι εγώ, την άλλη εβδομάδα πήρε άδεια κι ο άντρας μου και θα είμαστε όλοι μαζί, να κάνουμε κάνα μπάνιο.

Σας φιλώ στα μούτρα

WN6Op3.png

Τσιχλίτσα κανείς; :D

Καλημερούδια κόρες (και νέε). Πως την έχετε την υγεία σας; Πάντα καλά, πάντα καλά!

Εγώ μόνη εις τας Αθήνας, κάνω δουλίτσες το πρωί, το μεσημέρι χαζολογάω και το απόγευμα ή έχω κάνα μάθημα (κάνω ένα ιδιαίτερο!) ή όλο και κάτι θα προκύπτει να γεμίζω τον χρόνο μου. Ο μικρός είναι στους γονείς μου, στους υπέροχους Ωρώπιους νήσους. Πέμπτη μάλλον θα πάω κι εγώ, την άλλη εβδομάδα πήρε άδεια κι ο άντρας μου και θα είμαστε όλοι μαζί, να κάνουμε κάνα μπάνιο.

Σας φιλώ στα μούτρα

Αχ, να μην έχω κι εγώ κανένα να τον "παρκάρω" για λίγο. Μόνο για λίγοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :cry::cry::cry:!

Να πας κοριτσάκι, να κάνεις μπάνιο και για μας, που θ' αργήσουμε λίγο ακόμα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...