Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο παλιός καλός τοξότης που διψάει για ελευθερία ξυπνάει μέσα μου!!! Θα κάνω πάρτυ λέμε!!!:D

Ο Φώτης πήγε για δουλειά σήμερα :shock: και θα περάσει αυτός να πάρει τα παιδιά από τη μαμά μου ως το μεσημέρι.

Χρόνια Πολλά ΦυστικοΜαρικάκι!!! Να΄σαι πάντα ευτυχισμένη και ροκ στη ζωή σου!:D

Λοιπόν τα του γάμου χθες... Το ζευγάρι εισήλθε στη δεξίωση με Red Hot Chili Peppers... Aναθάρρυσα! Λέω, δε θα φάμε στη μάπα σκυλάδικα! Εκοψε την τούρτα με Bob Marley δίπλα στην πισίνα, πολύ μου΄ρθε κάτι σε καλοκαίρι, και χόρεψε με το Τσιγάρο του Κότσιρα.

mJS8j9YYB9w

Γενικά είχε μουσική στα γούστα μου. Αργότερα άρχισαν να χορευουν ευτυχώς με νησιώτικα, κρητικά κλπ, και δεν ξέρω αν μπήκαν ελληνικά, εμείς φύγαμε, γιατί ο Φώτης έπρεπε να σηκωθεί στις 6,30.

age.png age.png

Djj7jW6ny2M

Σε καμιά ώρα θα είναι εδώ όλοι, αλλά εγώ διασκεδάζω καθώς καταλάβατε με τη μουσική που βάζω στη διαπασών! Αθάνατη Παιανία που δεν ενοχλώ παρά μόνο τις κότες και τις κατσίκες του γείτονα!!!:mrgreen:

Καπετάνισσα ξύπνα και βάλε κάτι της προκοπής, γιατί έχει δίκιο η Χριστίνα, πολύ της άλλης πλευράς σε είδα κι εγώ χθες, και μάλιστα νόμιζα μήπως έχεις πυρετό, ίωση, τη γρίπη των χοίρων, και άλλες λοιπές αρρώστιες που θα μπορούσαν να μας κάνουν να παίξουμε τη μουσική που παίζουν "οι άλλες"!!!:lol::lol::lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εμεις σημερα το μεσημερι θα παμε εξω για φαγητο με τη μαμα μου και με τα υπολοιπα αδελφια μου, μιας κι εχει ελθει και η μικρη μου αδελφη απο Αθηνα για σκ

και πολυ χαιρομαι γιατι ολα τα αδελφια μαζι ειναι δυσκολο να βρισκομαστε!

κοριτσια συνεχιστε ακαθεκτες!γιατι ο Σπυρος με εχει φαει να του βαλω Ντορα:evil:

VQzsK4FAnx0

αα!!και ΧΡΙΣΤΙΝΑ...............η μεταλλαξη εχει αρχισει.......:cool:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...