Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Δεσμέ, βάστα γερά! Ολα καλά θα είναι, περίμενα εγώ όταν απολυόμουν πέρυσι ότι φέτος θα έχω βρεί άλλη δουλειά, στο αντικείμενό μου και μάλιστα εις τα Κολωνάκια?? Ξεγραμμένη με είχα πέρυσι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ΤΑΡΑ μου αισιόδοξη καλημέρα, βλέπω. Πάντα τέτοια!!! :D

Έκανε εγχείρηση ΚΑΙ ο πεθερός μου σήμερα (εύχομαι να μη μας προκύψει και κανένας άλλος σύντομα) και - ευτυχώς - πήγε καλά!

Οπότε, αισιόδοξα κι εγώ θα σας ευχηθώ

h.gifa.gifv.gife.gifempty.gifa.gifempty.gifg.gifr.gife.gifa.gift.gifempty.gifw.gife.gife.gifk.gife.gifn.gifd.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!

Μαεστρία μου σιδερένιος ο πεθερός σου!!!

Κοριτσάκια μου καλά είστε??

Αύριο αν θυμάμαι καλά είναι η βάπτιση του Depeche. Δηλαδή του γιού του!

Αντε με το καλό!!!!!!!!!

Καλοφώτιστος, γερός και πάντα ευτυχισμένος Depeche ο μικρούλης!!!!!!!

Ταρουλίνι τι έτρωγες όταν διάβαζες τα βιβλία?

Πόσο θα ήθελα να ήμουν με παρέα στη θάλασσα τώρα και να ακούμε μουσική και να χασκογελάμε!

Απόψε έχει ιδανική βραδιά γι'αυτό, έχει ένα απαλό αεράκι και το απόγευμα που περάσαμε απο τη θάλασσα ήταν λάδι. Τέλεια!!!! Ισως αύριο που θα έχουμε παρέα!

Χριστινάκι αυτό για σένα, είσαι η μόνη που θα της αρέσει!

MNEoYiogf5A

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=tv3tsg3ysVs&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=tv3tsg3ysVs&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...