Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

HMGCbgpIf3E&feature

μου θυμιζει μεσημερι σε παραλια,ξαπλα εναν καφε στο χερι η μουσικη να παιζει στη διαπασων και να να λιαζομαιιιιι:-Dααα και ενα βιβλιο ανα χειρας

πολλα ζηταω:confused:

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαέστρια κάπου διάβασα ότι είσαι δυο μήνες απλήρωτη. Εύχομαι η κατάσταση να αποκασταθεί το συντομότερο δυνατό. Είναι τραγικό οι εταιρείες να πλουτίζουν σε βάρος των εργαζομένων και ακόμη τραγικότερο να κερδίζουν και από επενδύσεις των μισθών των εργαζομένων :twisted:.

Και τρέχει κι ο τρίτος!

Σήμερα δεν πήγα - πάλι - στο γραφείο γιατί η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα!!! :twisted:

Είναι ξεφτίλες!

Αλλά τι να λέμε τώρα;

Επιτέλους είμαστε όλοι υγιείς (ταυτόχρονα) κι αρχίσαμε από σήμερα τις βόλτες.

Κι ας μην μπορώ να κάνω ακόμα μπάνιο (δεν μπορεί ο μικρός), δε θα κάτσω στον κώλο μου!!! Θα βολτάρω!

ΤΑΡΑ όχι καταγωγή, μετανάστευση! Ο πατέρας στα χυτήρια της Benz, η μανούλα να ράβει κυλότες! :rolleyes:

Δυστυχώς, για μένα, επαναπατριστήκανε!

Καλό σαβ/ριακο!

3pExRpbsAK8

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

2777649ipkaazbrh8.jpg

το ενα ζομπυ θα παει να δει τα αλλα ζομπυ.....:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hello

από αύριο διακοπές μέχρι τέλη Ιουλίου

Καλα να περασετε!:D

Είναι τραγικό οι εταιρείες να πλουτίζουν σε βάρος των εργαζομένων και ακόμη τραγικότερο να κερδίζουν και από επενδύσεις των μισθών των εργαζομένων :twisted:.

:roll::?:evil:

ΤΑΡΑ όχι καταγωγή, μετανάστευση! Ο πατέρας στα χυτήρια της Benz, η μανούλα να ράβει κυλότες! :rolleyes:

Δυστυχώς, για μένα, επαναπατριστήκανε!

Πώς να αντεχαν οι ανθρωποι εκει πανω? Ευκολο ειναι?

HMGCbgpIf3E&feature

μου θυμιζει μεσημερι σε παραλια,ξαπλα εναν καφε στο χερι η μουσικη να παιζει στη διαπασων και να να λιαζομαιιιιι:-Dααα και ενα βιβλιο ανα χειρας

πολλα ζηταω:confused:

Οχι! Απλα θα το ξεχασεις για την επομενη δεκαετια τουλαχιστον, εκτος και αν κουβαλας στην παραλια και τη baby sitter!:mrgreen:

Jm_edNwNW_w

age.png age.png

η κατασταση τις τελευταιες μερες εχει γινε ανυποφορη

ο Σπυρος ΣΥΝΕΧΕΙΑ πειραζει την μικρη ,της τραβαει τα χερια,της χτυπαει το κεφαλι και το χειροτερο βαζει τα χερια του στο λαιμο σα να θελει να την πνιξει:shock:,

που το ειδε αυτο δεν μπορω να καταλαβω...

οι τιμωριες δεν πιανουν ,ο,τι και να του πω την ιδια στιγμη θα κανει τα ιδια,

αν αδιαφορω νομιζω ειναι χειροτερα γιατι και η μικρη θα νιωθει αδικημενη, και ουτε θεωρω ειναι σωστο να τα χωριζω συνεχεια

δεν ξερω τι αλλο να κανω:rolleyes:

τον ρωτησε ο πατερας του γιατι την πειραζει και ο Σπυρος απαντησε επειδη δεν τη θελει...:shock:

αυτα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

EBeHWIj9k1g&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Bonsoir Mesdammes et Monsieur!!!!!!

ΕΣΥΣ μπράβο για τον Sheb Mami!

Μαεστρία, δυστυχώς στις πλάτες μας πλούτιζουν επικαλούμενοι την κρίση. Τα λεφτά τους είναι στις τράπεζες και τοκίζονται. Για φαντάσου το αυτό! Μιλάμε για κέρδη όχι αστεία! Και χεσ@$%@ν για σένα και τα δάνειά σου και τους λογαριασμούς σου. Ο κουμπάρος μου είναι απλήρωτος 3 μήνες και δεν έχει πάρει ούτε το δώρο πάσχα. Και ξέρεις τι του λένε? Εύτυχώς που δεν έχεις οικογένεια. Ωραία αφεντικά!

Τεσπα!

Μαιράκι, γιατί ο Σπυρέτος ξηγιέται έτσι? Ξέρω ότι ασχολεισαι περισσότερο με εκείνον, οπότε μου κάνει εντύπωση. Φάση είναι πάντως και θα περάσει. Στα 18 του σίγουρα θα το έχει ξεπεράσει:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1q-k-uN73Gk

Καλοί οι Κorn

MZjAantupsA

γουστάρω βιντεάκι

eFTfWTqQ0dM

και σε κάντρυ βερσιον για την Τάρα!

Ντιπες αν μας διαβάσεις, καλά να περάσετε και με το καλό και η Βάπτισή σας!

Και τώρα σας ασπάζομαι και σας αφήνω, πάω να ετοιμαστώ γιατί έχουμε έξοδο!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! το παρόν λαλά πάει στο chiqui μας που επιτέλους θα αποκαταστήσει το παλληκάρι της και βαφτίζει και τον μικρό παλλήκαρο!

vWYw4BVKepE&feature=PlayList&p=DA855A634805E6C1&playnext_from=PL&playnext=1&index=40

ΥΓ ήθελα να το πω, θα έσκαγα: Γεια σου ρε Γιούλα που ονειρευόσουν και ροζάκια :mrgreen:

Θύμησέ μου να σου πάρω μια ντουζίνα σωβρακάκια να σου βρίσκονται :twisted:

WN6Op3.png

η κατασταση τις τελευταιες μερες εχει γινε ανυποφορη

ο Σπυρος ΣΥΝΕΧΕΙΑ πειραζει την μικρη ,της τραβαει τα χερια,της χτυπαει το κεφαλι και το χειροτερο βαζει τα χερια του στο λαιμο σα να θελει να την πνιξει:shock:,

που το ειδε αυτο δεν μπορω να καταλαβω...

οι τιμωριες δεν πιανουν ,ο,τι και να του πω την ιδια στιγμη θα κανει τα ιδια,

αν αδιαφορω νομιζω ειναι χειροτερα γιατι και η μικρη θα νιωθει αδικημενη, και ουτε θεωρω ειναι σωστο να τα χωριζω συνεχεια

δεν ξερω τι αλλο να κανω:rolleyes:

τον ρωτησε ο πατερας του γιατι την πειραζει και ο Σπυρος απαντησε επειδη δεν τη θελει...:shock:

αυτα.

μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω:(τα ιδια περναω και εγω απο την στιγμη που γεννηθηκε ο μικρος και μεχρι τωρα που σου γραφω ο μεγαλος ζηλευει τον μικρο ασε δε που νομιζω οτι χειροτερευει η κατασταση αντι να φτιαχνει:confused:και ειναι και 14 χρονων!!!!!εγω θελω να πιστευω οτι τωρα με τον ερχομο του τριτου θα δεθουν τα 2 μεγαλα και ετσι θα φτιαξει η σχεση μεταξυ τους....:confused:

ΥΓ ήθελα να το πω, θα έσκαγα: Γεια σου ρε Γιούλα που ονειρευόσουν και ροζάκια :mrgreen:

Θύμησέ μου να σου πάρω μια ντουζίνα σωβρακάκια να σου βρίσκονται :twisted:

:mad::mad::mad::mad:με κοροιδευεις;;;;;;;;;;;;;;;

δεν βρισκω και εμοτικον να σου ριξω τις γρηγορες:D:D:D

R4GxUKYQ258

παντως περα απο την πλακα εχω εκνευριστει πολυ με την συμπεριφορα των υπολοιπων,μολις ακουν οτι ειναι αγορι με κοιτανε με οικτο:mad::mad:ενω ειληκρινα δεν μας πειραζε καθολου το φυλλο του παιδιου

tRX1p2.png

Καλησπέρα σε όλους και όλες, καλές διακοπές σε όσους ξεκίνησαν ήδη την μεγάλη καλοκαιρινή απόδραση για ξεκούραση και αλλαγή παραστάσεων

Bonsoir Mesdammes et Monsieur!!!!!!

ΕΣΥΣ μπράβο για τον Sheb Mami!

Κατερινάκι με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι έχουμε τόσο κοντινά ακούσματα. Με είχε ήδη παραξενέψει που ήξερες το συγκρότημα negresse vertes και τώρα με το cheb mami. Κάποια στιγμή θα το συζητήσουμε το θέμα εκτενέστερα. Το χειρότερο είναι ότι με ενθαρύνεις να βάζω τέτοιο στιλ μουσικής για να φρικάρει η Μάιρα και όχι μόνο :tongue:

Kαλημέρα! το παρόν λαλά πάει στο chiqui μας που επιτέλους θα αποκαταστήσει το παλληκάρι της και βαφτίζει και τον μικρό παλλήκαρο!

η chiqui παντρεύτηκε και βάπτιζε σήμερα το μωράκι της. Να ζήσει το ζευγάρι και το μωράκι τους. Τι να ευχηθώ πέρα από βιο ανθόσπαρτο και σύντομα να δώσει ένα αδελφάκι στο μικρό της για να παιζουν μαζί. :wink:

παντως περα απο την πλακα εχω εκνευριστει πολυ με την συμπεριφορα των υπολοιπων,μολις ακουν οτι ειναι αγορι με κοιτανε με οικτο:mad::mad:ενω ειληκρινα δεν μας πειραζε καθολου το φυλλο του παιδιου

Γιουλάκι μην εκνευρίζεσαι, σίγουρα το σημαντικότερο είναι να φέρετε στον κόσμο ένα γερό μωράκι αδιαφορώντας για το φύλο του. Μη δίνεις σημασία, δε νομίζω να είναι κακοπροαίρετο απλά το λενε από χαζομάρα. Εσύ κράτα τη χαρά ότι σε λίγους μήνες θα το κρατάς στην αγκαλίτσα σου. :D

awi14wDTxNw&feature=player_embedded

Καλημερα ..καλη εβδομαδα!!!

Εγω εκνευριζομαι που οταν με ρωτανε αν το ειδα και λεω μεσα στη χαρα ..κοριτσι...εκτος οτι λενε πάλι;;;;..η ατακα ειναι ιδια σε ολους

''Αχ δεν πειραζει βρε!!!!!''

η απαντηση μου

''Εμας;;καθολου..αφου κοριτσι θελαμε!!Τωρα αν πειραζει εσας;;;''

Μα στο 2010 ;;;;;;;;;Κι αντε να το ακους απο μεγαλους..απο συνομιλικους!!!χΧΑχαχαχαχ απιστευτος ο κοσμος...Μου το λεγανε φιλες κοριτσομαμαδες και δεν το πιστευα....Πφφφφφφφφφφφφφφφ

τραγουδι μετα!!

Διαφημίσεις

893448v9wqle22tt.gif

Καλη εβδομαδα!

Καπετανισσα, το θεμα της ζηλειας ειναι δυσκολο, και οπως ειπε η Γιουλα, τραβαει σε χρονο... Κι εγω πολλες φορες δεν ξερω πώς να αντιδρασω πραγματικα. Τιποτα δεν πιανει.

Γιουλα, μη συγχιζεσαι με βλακειες. Γερο παιδακι να΄ναι, μονο αυτο εχει σημασια.

Λοιπον, παντρεψαμε χθες την Τσικιτα μας, ηταν μια κουκλα νυφη, ο νεοφωτιστος Σπυρος εκλαψε αρκετα, ηταν ολα πολυ ομορφα!

Κουιζ

Ποια φορουσε 10ποντο φουξια πεδιλο? Ποια ειναι η Μπαρμπι της παρεας?:mrgreen::twisted::mrgreen::twisted:

age.png age.png

Καλημερούδια σε όλες. Σας γράφω απο το γραφείο (τς τς τς...!). Αντε με γεια μου και καλή δυναμη να έχω.

Τσικίτα να ζήσετε και χιλιοφώτιστος ο Σπυράκος!!!!

Ρένα και εμένα έτσι μου έλεγαν όταν ήμουν έγκυος στην Κλεοπάτρα. Ηταν και το πρώτο και παρόλα αυτά μου έλεγαν "Κορίτσι? δεν πειράζει μωρέ!" . Μην δίνεις σημασία, άστους να λένε!

Φιλάκια πολλά.

.Το χειρότερο είναι ότι με ενθαρύνεις να βάζω τέτοιο στιλ μουσικής για να φρικάρει η Μάιρα και όχι μόνο :tongue:

δεν πειραζει καλε ,βαζε εσυ ο,τι κανεις κεφι,ετσι κι αλλιως το κραξιμο δεν το γλυτωνεις:tongue:

awi14wDTxNw&feature=player_embedded

αυτο μαλιστα,μπραβο!

Καπετανισσα, το θεμα της ζηλειας ειναι δυσκολο, και οπως ειπε η Γιουλα, τραβαει σε χρονο... Κι εγω πολλες φορες δεν ξερω πώς να αντιδρασω πραγματικα. Τιποτα δεν πιανει.

δικιο εχετε ,το ξερω,εγω αποφασισα να μην δινω και πολυ σημασια πλεον γιατι ο Σπυρος το βλεπει σαν παιχνιδι για να ασχολουμε μαζι του

θα του κανω την παρατηρηση βεβαια αλλα με ησυχια ,και για λιγη ωρα θα τον απομακρυνω απο τη μικρη

Λοιπον, παντρεψαμε χθες την Τσικιτα μας, ηταν μια κουκλα νυφη, ο νεοφωτιστος Σπυρος εκλαψε αρκετα, ηταν ολα πολυ ομορφα!

να ναι καλα τα παιδια και να χαιρονται τον Σπυρακι τους:D

Κουιζ

Ποια φορουσε 10ποντο φουξια πεδιλο? Ποια ειναι η Μπαρμπι της παρεας?:mrgreen::twisted::mrgreen::twisted:

χμμμμ.....ειναι τα πεδιλα που εχω δει η οχι αραγε?:cool:

Α, και για οσες/οσους σας λενε για το φυλο του μωρου.....----> ΞΥΔΙ..:mrgreen:

04b8cc0faef4ce00433cb76ffb7b6876.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!

WoAXW30mMAg

1958530te2chmztha.gif

Καλημερα ..καλη εβδομαδα!!!

Εγω εκνευριζομαι που οταν με ρωτανε αν το ειδα και λεω μεσα στη χαρα ..κοριτσι...εκτος οτι λενε πάλι;;;;..η ατακα ειναι ιδια σε ολους

''Αχ δεν πειραζει βρε!!!!!''

η απαντηση μου

''Εμας;;καθολου..αφου κοριτσι θελαμε!!Τωρα αν πειραζει εσας;;;''

Μα στο 2010 ;;;;;;;;;Κι αντε να το ακους απο μεγαλους..απο συνομιλικους!!!χΧΑχαχαχαχ απιστευτος ο κοσμος...Μου το λεγανε φιλες κοριτσομαμαδες και δεν το πιστευα....Πφφφφφφφφφφφφφφφ

τραγουδι μετα!!

καλημερα,ακριβως το ιδιο:mad:μας λενε"δεν πειραζει"

το θεωρω απαραδεκτο με τοσα που βλεπουμε γυρω μας να κολλαμε στο φυλλο του παιδιου

Καλη εβδομαδα!

απλα μην τους κανετε τα χατηρια νομιζωντας οτι ετσι θα ξεπερασει το θεμα της ζηλειας,θα την πατησετε οπως καΙ εμεις

λενε οτι ενα τριτο παιδι στην οικογενεια φερνει ισοροπια σε λιγο καιρο θα δειξει

Γιουλα, μη συγχιζεσαι με βλακειες. Γερο παιδακι να΄ναι, μονο αυτο εχει σημασια.

αυτο και μονο αυτο

να ζησουν και να χαιρονται την οικογενεια τους:D:D:D

Κουιζ

ασχετο,πειραζει;και εγω φοραω:D:D:D

tRX1p2.png

Έτσι και μου έλεγαν εμένα τίποτα με τις ορμόνες που με βάραγαν, θα τους πλάκωνα στο ξύλο, όχι απλώς λεκτική βία! Σήμερα ήμουν στο παίδων κι είδα ένα σωρό περιστατικά... στο φύλο θα κολλήσουμε; Και ρε παιδιά, εγώ ήθελα κορίτσι (πριν μείνω έγκυος). ΟΚ βγήκε αγόρι. Εκτός του ότι δεν με ένοιαξε καθόλου τελικά, ακόμα δεν έχω δει κάποια ειδοποιό διαφορά που να με κάνει να πω "ναι καλά έκανα κι ήθελα κορίτσι". Είμαι τρελλή και παλαβή με την πάρτη του αλλά κι αν είχα κορίτσι τον ίδιο αγιάτρευτο έρωτα θα πέρναγα νομίζω.

Κουιζ

ασχετο,πειραζει;και εγω φοραω:D:D:D
Το βρήκαμε, η Γιούλααααααααα!!!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...