Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Με τοσα αδελφια, τα μπερδεψα ρε φιλεναδα!:lol:

Εγω πηγαινα στην Αγια Παρασκευη. Στην τυχη την επελεξα, αλλα μου εκανε δουλεια. Εμεινα ευχαριστημενη.

να μου ελεγες και το ονομα της....:rolleyes:

με το τσιγκελι στα βγαζω σημερα.....:roll:

ΜΑΕΣΤΡΙΑ περαστικα στον μικρο!

qpxHzZ11qLo&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΕΣΤΡΙΑ περαστικα στον μικρο!

Ευχαριστώ!

Καλά, έχω βαρεθεί να λέω ευχαριστώ σε περαστικά!!! :mrgreen:

Κοίτα, μην την παρεξηγείς την ΤΑΡΑ. Είπαμε ... είναι σε δύσκολη ηλικία η "Βλαχοπούλου"! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

:tongue::tongue::tongue:

Ιφιγενεια Καραμανλη

Κοίτα, μην την παρεξηγείς την ΤΑΡΑ. Είπαμε ... είναι σε δύσκολη ηλικία η "Βλαχοπούλου"! :twisted:

Μπα! Καθολου δυσκολη! Μαλλον στην καλυτερη!!!:twisted:

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?

Εγώ με τη μπεμπούλα μου παρέα ακούμε μουσικούλα,μαγειρεύω και λέω να φτιάξω και ένα γλυκό

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=LG2DGDndKmg&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=LG2DGDndKmg&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια:D

την εκανα τελικα την αμνιο σημερα και οπως ειχατε πει δεν ηταν τιποτα,βεβαια μην με ρωτησετε τι και πως δεν κοιταζα καθολου το στεφανι μου μου ελεγε μετα τι και πως:rolleyes:τωρα ειμαι ξαπλα και βαριαιμε

Την εξεταση την εκανα λογω ηλικιας σε λιγες μερες (πολυ λιγες)μπαινω και επισημως στα 39:roll:

αυριο θα εχω τα αποτελεσματα

CwyDcGdAUfM&feature

μαεστρια ξεχασα περαστικα στον μικρο σου:D

ααα και εαν ολα ειναι καλα αυριο θα αλλαξω το τικερακι μου και και θα βαλω καραροζζζζζζζζζζζζζζζ;):D:D:D

tRX1p2.png

καλησπερα κοριτσακια:D

την εκανα τελικα την αμνιο σημερα και οπως ειχατε πει δεν ηταν τιποτα,βεβαια μην με ρωτησετε τι και πως δεν κοιταζα καθολου το στεφανι μου μου ελεγε μετα τι και πως:rolleyes:τωρα ειμαι ξαπλα και βαριαιμε

Την εξεταση την εκανα λογω ηλικιας σε λιγες μερες (πολυ λιγες)μπαινω και επισημως στα 39:roll:

αυριο θα εχω τα αποτελεσματα

μαεστρια ξεχασα περαστικα στον μικρο σου:D

ααα και εαν ολα ειναι καλα αυριο θα αλλαξω το τικερακι μου και και θα βαλω καραροζζζζζζζζζζζζζζζ;):D:D:D

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κοριτσάκι!!!

Κοριτσάρα περιμένεις; Τι άλλα έχεις;;;

Άντε, καλά αποτελέσματα! :-D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...