Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλους και όλες

Τάρα το τραγούδι KOKOMO με γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Είναι ένα τραγούδι που μου αρεσε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Πολύ ωραία επιλογή για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα

Εγώ σήμερα προτίνω τη γλυκιά φωνή του IAN ANDERSON που πάντα μαγεύει

RdfPER5Cgm8&feature=player_embedded#!142.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Σας γράφω υπό τους ήχους των τζιτζικιών και της Φιλιω (φιλιούς) Πυργάκη. Τι έγινε ρε παιδιά, ήρθε το Πάσχα?

Ντιπες πως πάνε οι ετοιμασίες της βάπτισης?

Κορίτσια και αγόρι σας αφήνω, κοιμήθηκε η μικρή και φεύγουμε για το μεσημεριανό μας μπάνιο!

Ωρε μπήκαν τα γίδια στο μαντρί λέμεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

καλησπέρα!!!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=rQZI15dgMuQ&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=rQZI15dgMuQ&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

9ChADh1zt5I

ΓΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!

''...aruba jamaica ooo i wanna take ya

bermuda bahama come on pretty mamma...''

1295845cr8zzzdk38.gif1295845cr8zzzdk38.gif1295845cr8zzzdk38.gif

να σε ρωτησω ξερολα μου,

η αδελφη μου στην αθηνα θελει να αλλαξει τον ομοιοπαθητικο που εχει και να βρει αλλον,μηπως γνωριζεις καποιον καλο?

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Hello girls! Μόλις επέστρεψα απο Σαλαμίνα όπου είχαμε πάει για το ΠΣΚ. Την Κλεό την άφησα εκεί με παππού-γιαγιά. Δυσκολεύτηκα λίγο να την αφήσω , έβαλα λίγο και τα κλάμματα γιατί είχαμε δεθεί πολύ τόσο καιρό τώρα που είμαι συνεχώς στο σπίτι αλλά για το δικό της καλό (θάλασσα-εξοχή-όχι τηλεόραση αλλά ποδήλατο!) και την βολή μου σε σχέση με την δουλειά που αρχίζω αύριο το πρωί, τί να κάνω? Μου λείπει όμως! Το σπίτι είναι άδειο χωρίς αυτήν.

Διάβασα όλες τις απαντήσεις σας και αισθάνομαι τυχερή που έχω τέτοιες φίλες! Δεσμέ, μπορεί να έρθω καμιά μέρα να μου δείξεις αλλιώς θα πάρω το βιβλίο της Κατ (που την έχω και πιο κοντά). Απλά δεν θέλω να με προσβάλλουν ή να με αμφισβητούν γιατί κομπλάρω. Εντάξει αυτοδίδακτη είμαι αλλά δεν είμαι άσχετη. Φιλάκια!

Δε χαμπαριαζω εγω κοπελια! Κριμα που ειμαστε μακρια να σε κυκλοφορησω ενα βραδυ να δεις τι εστι Βλαχοπουλου!!!:mrgreen:

ΡΕΝΑ Βλαχοπούλου;;; :roll::confused::mrgreen:

Εγώ πάλι πέρασα ένα ΥΠΕΡΟΧΟ σαβ/ριακο, με τον μικρό να έχει 2 μέρες πυρετό και διάρροια!

Κι αύριο θα πάω στην - απλήρωτη εδώ και 2 μήνες - δουλειά μου.

Αχ, σε τι ωραία φάση που είμαι και πόσο όμορφα αισθάνομαι!

EilbVh56N2s

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

582281gvu95tan6c.jpg

Εγώ σήμερα προτίνω τη γλυκιά φωνή του IAN ANDERSON που πάντα μαγεύει

RdfPER5Cgm8&feature=player_embedded#!142.

Θα πας να τον δεις στη Μαλακασα? Τον εχω δει 3 φορες, αλλα δεν παω στη Μαλακασα. Η συναυλια στο Ηρωδειο ηταν απλα μαγικη.

να σε ρωτησω ξερολα μου,

η αδελφη μου στην αθηνα θελει να αλλαξει τον ομοιοπαθητικο που εχει και να βρει αλλον,μηπως γνωριζεις καποιον καλο?

Στη γειτονια της παμε εμεις. Στον Χριστοπουλο.

ΡΕΝΑ Βλαχοπούλου;;; :roll::confused::mrgreen:

Εγώ πάλι πέρασα ένα ΥΠΕΡΟΧΟ σαβ/ριακο, με τον μικρό να έχει 2 μέρες πυρετό και διάρροια!

Ακριβως! ΡΕΝΑ Βλαχοπουλου...!:mrgreen:

Περαστικα στο παιδι. Ιωση?

5BmEGm-mraE

age.png age.png

Στη γειτονια της παμε εμεις. Στον Χριστοπουλο.

ευχαριστω πολυ, αλλα δεν χρειαζεται παιδιατρο,ειναι ανυπαντρη και ανευ τεκνων....

χθες τα περασα παρα πολυ ωραια,ηλθαν σπιτι τα παιδια απο Αθηνα που σας ελεγα,και θυμηθηκαμε και γελασαμε πολυ!:D

το πιο σημαντικο ομως ειναι να διαπιστωνεις οτι μετα απο 18 χρονια που εχεις να δεις καποιον,να μην εχει αλλαξει καθολου,να ειναι ακριβως οπως παλια,ιδια συμπεριφορα ιδιος χαρακτηρας...λες και ηταν μολις χθες που καναμε παρεα:D

μαλλον μεγαλωνουμε αλλα δεν αλλαζουμε...

κι αυτα τα φιλαρακια ομως ειναι μακρια μου.....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!

παω να μαζεψω το σπιτι λιγακι,και θα επανελθω!

EtGF2m102Wg

καλα μην τρομαζετε δεν θα συνεχισω σε συτο το στυλ...:rolleyes::mrgreen:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Περαστικα στο παιδι. Ιωση?

Έτσι θέλω να πιστεύω! Σήμερα, προς το παρόν, δεν έχει πυρετό, αλλά ξαναέκανε διάρροια.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ, ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ! :roll:

Θα τον πάω το απόγευμα στον παιδίατρο.

Δεν βάζω μουσικούλα απ' το γραφείο, καθότι ηχεία γιοκ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γειά σας παιδιά

Maestria καλή ανάρρωση στο παιδί και σιδερένιο να είναι. Αν σε παρηγορεί κάπως μπορώ να σου πω ότι κι εγώ μέχρι την ηλικία των 7 ετών ήμουν χειμώνα καλοκαίρι τέζα σε ένα κρεβάτι. Το πρόβλημα ήταν οι αμυγδαλές. Τις έβγαλα κι ησύχασα. Καλά κάνεις που το πας στον παιδίατρο για να βρείτε τη λύση. Εύχομαι όλα καλά να είναι

TARA δε θα πάω στη συναυλία. Σίγουρα θα είναι ωραία. Πάντως και Αθήνα να ήταν θα το σκεφτόμουν, ειδικά όταν όλα γίνονται καθημερινές (απαγορευτικό για μένα που εργάζομαι πρωί-απόγευμα πόσο μάλιστα απόγευμα Δευτέρας)

BmPyx-l6r54

ευχαριστω πολυ, αλλα δεν χρειαζεται παιδιατρο,ειναι ανυπαντρη και ανευ τεκνων....

Με τοσα αδελφια, τα μπερδεψα ρε φιλεναδα!:lol:

Εγω πηγαινα στην Αγια Παρασκευη. Στην τυχη την επελεξα, αλλα μου εκανε δουλεια. Εμεινα ευχαριστημενη.

age.png age.png

To παιδάκι μου έχει ίωση. (έλεος πια! :mad:)

Θετικό μεν, προσοχή θέλει - λόγω εγχείρησης - για ν' αποφύγουμε λοιμώξεις.

Ο παιδίατρος παίνεψε και τη δουλειά του παιδοχειρούργου, ενώ ΔΕΝ μας τον σύστησε αυτός.

Το βρήκα καλό σημάδι!

Καλό βράδυ στην παρέα.

GkrWqpymXLY&feature=related

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...