Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!

Μαεστρία μου μπράβο σας που όλα πήγαν καλά!

Σιδερένιο το αγόρι σου!!!

Τάρα να ζήσετε!!! Να είναι καλά ο ηλεκτρολόγος σου να σου αλλάζει τα φώτα!!!

Για τη μικρή σου δεν ανησυχω! Οι μικροί οργανισμοί κάνουν θαύματα!

Εγώ τραγουδάκι δεν σας βάζω, θα κάνω όμως μια μεσημεριατικη βουτιά για εσάς!!!!!

Φιλιά!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ταρα να ζήσετε!!!

Μαεστρία εύχομαι γρήγορη αναρρωση για το παιδάκι σου!!!

Και εγώ αν και δεν ειμαι πολυ fan του face μέσω αυτου βρήκα παλιούς συμμαθητες,συμφοιτητές και τα ξαναβρήκα με μια φίλη μου που είχαμε χαθεί για χρόνια εξαιτίας μιας παρεξήγησης!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=LHcP4MWABGY&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=LHcP4MWABGY&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Κάποια θα φρίξει πάλι! Αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι αυτά. :mrgreen:

RvBCl3CBMXA&feature=related

δεν ξερω για την μαιρα αλλα εγω παντως εφριξα:twisted::twisted::twisted:χα αχα χα αχα

περαστικα στον μικρο σου να ειναι η πρωτη και η τελευταια φορα που περνατε στεναχωρια

ταρα να ζησετε,παντα αγαπημενοι:Dκαι περαστικα στην μικρη σου

αχ και εμεις ξεκινησαμε μπανια παλι γιατι την προηγουμενη εβδομαδα την κοιταγαμε απο μακρυα

fONYwZ6AE_0&feature

την αλλη εβδομαδα θα κανω αμνιο και οσο να'ναι εχω αρχισει και φοβαμαι

δεν ξερω εαν φοβαμαι την εξεταση η τα αποτελεσματα:(

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

ηλθα να αφησω καφεδακια για τις πρωινες και ΚΑΡΑεφριξα!

ΜΑΕΣΤΡΙΑ συνελθε παιδι μου!τι πραγματα ειναι αυτα??:shock:

GIOULA εχω κανει αμνιο,και σαν εξεταση ειναι ενα τιποτα,να μην φοβασαι καθολου,ειναι σα να σου περνουν αιμα,και τα αποτελεσματα μια χαρα θα ειναι!!:D

cappuccinoandcappuccinofreddo.jpg

ThOXlmVbQGs

YF4_YciUVKA

I TOOK MY BLOOD BACK!!!:mrgreen:

1958530te2chmztha.gif

καλησπέρα

πρώτα απ'όλα να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ στην Τάρα και τον αντρούλη της για την επέτειο του γάμου τους :D

Για τη Μαέστρια δεν ήξερα το πρόβλημα. Να είναι καλά και σιδερένιο το παιδάκι. Όσο για τις επιλογές σου Μαέστρια, εγώ που ακούω τα πάντα, και σε πείσμα μερικών μερικών εδώ μέσα που σε αποπέρνουν θα σου πω συνέχισε :tongue:

Γιούλα καλή επιτυχία στην αμνιοπαρακέντηση

Κατερινάκι εγώ θέλω δυο βουτιές, δε φτάνει η μια. Α, και που είσαι κανένα γαλλικό τραγουδάκι έχει; :mrgreen:

Ενα τραγουδακι παιδικό και πασίγνωστο. Και ποιος δεν το τραγούδησε στις εκδρομές στο δημοτικό; Απλά εδώ είναι η γαλλική version (αλίμονο!) :tongue:

Q0JRm_yw408

1682916o73ajkhxrc.gif

2746667xq1smh9a7o.png

Τι έχει η μικρή παιδάκι μου; Εγώ δεν έχω ιδέα! :?

Συγγενη υποθυρεοειδισμο.

Το 'χω κάνει ποπ το μαγαζί, αλλά δεν πειράζειιιιιιιιιιιι!!!

(θα κερνούσα και κοκτέηλ, αλλά θα με εξοστρακίσει η άλλη! :mrgreen:)

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue:

ηλθα να αφησω καφεδακια για τις πρωινες και ΚΑΡΑεφριξα!

ΜΑΕΣΤΡΙΑ συνελθε παιδι μου!τι πραγματα ειναι αυτα??:shock:

Κι εγω επαθα ενα σοκ πρωι πρωι!!!:twisted:

την αλλη εβδομαδα θα κανω αμνιο και οσο να'ναι εχω αρχισει και φοβαμαι

δεν ξερω εαν φοβαμαι την εξεταση η τα αποτελεσματα:(

Ευχομαι να πανε ολα καλα! Εγω δεν εχω κανει αμνιο.

Ευχαριστω για τις ευχες!!!

IzxciVKEUTA

age.png age.png

Καλημέρα κόρες!

Κατ΄αρχήν εύχομαι στα παιδάκια σας Τάρα και Μαεστρία να βλέπουν τα νοσοκομεία πλέον μόνο απ' έξω!

Ρε κορίτσια με έχει κατααγχώσει η καινούργια μου αφεντικίνα. Μου εφιστά συνεχώς την προσοχή να ξεσκονίσω το word μου γιατί θεωρεί ότι έχω ελλειπή γνώση και αυτό γιατί δεν θυμόμουν -λόγω κολλήματος και άγχους- κανά δυο πλήκτρα στο δικό της κομπιούτερ και δεν ήξερα πως έχει καταχωρήσει τα αρχεία της και έψαχνα να τα βρω, μην κάνω και καμιά πατάτα! Ρε παιδιά με μπλοκάρει όμως όταν με αμφισβητεί. 17 χρόνια τί έκανα στο άλλο γραφείο, μπρίκια κόλλαγα? Εν τω μεταξύ το ξέρει ότι δεν χρησιμοποιούσα το excel και τώρα μου λέει συνέχεια μάθε το και μάθε το. Ε,θα το μάθω , θα μου δείξουν 1-2 φορές τα άλλα κορίτσια τί ακιβώς πρόγραμμα κάνουν στο εξέλ και θα το μάθω.

Ασχετο! Μόνο εγώ μου φαίνεται δεν πολυγουστάρω τη θάλασσα εδώ! Δεν αντέχω ρε παιδιά να στεγνώνει η αρμύρα πάνω μου και να μπαίνω στο αυτοκίνητο με αμμουδιές και αρμύρες.

Ρε Δεσμέ! Εσύ το ξέρεις το excel άμα θέλω κάτι να σε παίρνω τηλ??

Kαλημέρα!!!

Καλα Λιανα μου, εχεις τις γνωσεις και δεν εχεις αυτοπεποιθηση;;;Κολλα την λιγο..σιγα..ριξε κανενα βλεμμα ολο υπονοουμενο ..πετα και καμια γ......η ατακα και αιντε!!!Εδω αλλοι δεν ξερουν τα στραβα τους τα 2 και το παιζουν αυθεντιες και σε κολλανε!!Για μη μασας!!

Αυτο μπηκα να πω....ζεσταινομαι και θελω θαλασσιτσα..Αν βρεξει παλι το σ/κ......θα αυτοχαστουκιστω!!Ελεος δηλαδη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...