Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, και ιδιαίτερα την Ελένη που επισκέφθηκε την παρέα μας για να μου πει Χρόνια Πολλά! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας, και Τσικίτα μου, ωραίο το δαχτυλίδι, αλλά δε μπορείτε να μας δωροδοκήσετε τόσο εύκολα!!! Εχετε προίκα?:tongue:

Ηρθε η κομμώτριά μου κι έκανα γενικό ρεκτιφιέ, ο Αντώνης είναι στη γιαγιά, τώρα φτιάχνω μια μινεστρόνε να φάω, γιατί το βράδυ έχει κραιπάλη! Οχι δε θα φάω πολύ, θα πιω όμως...!!!;)

age.png age.png

χρονια πολλα στα μαρικακια, δεσποινακια και ολα τα εορταζοντα μωρακια!!!

γιορταζει και το δικο μου μαρικακι σημερα!!!!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=346buRwtrOU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=346buRwtrOU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

χρονια πολλα, τερατακι μου!!!! :D:D:D:D

Parents are the last people on earth who ought to have children

Τσικίτα μου, ωραίο το δαχτυλίδι, αλλά δε μπορείτε να μας δωροδοκήσετε τόσο εύκολα!!! Εχετε προίκα?:tongue:

Προικα έχουμε την ομορφια μας μανδαμ!!!!

καλα να περασετε!!!

Φυστικακι να την χαιρεσαι και εσυ την ζουζουνα σου

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Κλασσικά έβλεπα x-factor, αφού είχε και κάργα 80ιλα, χόρεψα και το παιδί, ευχαριστήθηκε δε μπορώ να πω! Γύρισα για λίγο κανάλι κι έπεσα στη σκηνή του τραπεζιού, που ξεσπαθώνει ο μεγάλος, και μου γύρισαν ολίγον τα άντερα, είναι πολύ δυνατή σκηνή!

Βάλε ρε συ Μαντώ Rose, να νομίζουν ότι είσαι η γυναίκα του Αξέλη του Ρόζη :tongue:

Xa xaxa εσενα σκεφτομουν χθες το βράδυ με την 80ιλα!!Λέω Η Χρισ.θα είναι τρισευτυχισμένη απόψε!!!και γω ακριβώς το ίδιο έπαθα με την ταινία.Στο ίδιο διάλειμμα το αλλάξαμε φαίνεται!!!

Ταρα και φυστίκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .Να χαιρεστε τα κοριτσακια σας.

Φιλια σε όλες.Τραγούδι δεν βάζω σέρνεται ο η/υ του σπιτιού.Πάω να απλώσω (απο τις 3 το λέω αυτο!!!)

Σε όποιες γιορτάζουν Χρόνια Πολλά!

549062c91it46lgr.gif

Να παρατηρήσω ότι η Μαυρογένους έβαλε ενδιαφέροντα άσματα χτες και σήμερα και είναι γενικώς σα μεταλλαγμένη :rolleyes:

Αυτή κοντεύει να γίνει δικιά μας! Σου αφιερώνω το παρακάτω!

jpkGvk1rQBI

Επίσης, θα ήθελα αυτό το δαχτυλίδι Τσικι, που το βρήκες; Ξέρνα τα όλα!

Η νιόφερτη νικόλ έβαλε ένα ωραιότατο εντιθπιαφικό!

Να δηλώσω τέλος ότι απόψε το βράδυ έπαιζε ο Ρεντ ακριβώς τη μουσική που αγαπώ και χωρίς διακοπές, αυτό είναι ζωή! Πάρκαρα μωρό στην πεθ, πήγα για καφέ με άντρα, έκανα και την τσίχλα μου χωρίς δισταγμούς, άκουσα και τη μουσικούλα μου, τέτοιου τύπου εννοώ

ETN7Rw8S9dg

Τέλος σας αφήνω με αυτό (ματς μουτς στις κοτσίδες, κλείσιμο αυλαίας)

pRn69djkwlg&feature=related

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...