Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

καλο μεσημέρι σε όλους και όλες

Κατερινάκι, δεν το συζητώ άψογο το κομμάτι. Δεν το είχα ξανακούσει και το λάτρεψα από το πρώτο άκουσμα και τα λόγια όσο απλά κι αν είναι, έχουν κάτι το ιδιαίτερο που σε κάνει να χαμογελάς και να θέλεις να μπεις στο χορό (μαζί μ'αυτόν, μαζί με χίλιους άλλους).

Είδα κάπου ότι η κόρη της TARA πάει για εξετάσεις και να ευχηθώ καλή επιτυχία κι εγώ.

Επίσης εντυπωσιάστηκα με τη Maira που βρήκε φίλους μέσα από το facebook. Μια φορά το χρησιμοποιήσα σε κάποια έρευνα για να βρω επιγόντως κάποια φίλη της οποίας είχα χάσει το τηλέφωνο και ως αρχάρια στο ψάξιμο (και όπως λέει και το ρητό ο αρχάριος έχει κάποια κο..φαρδία) κατάφερα να βρω το μικρό αδελφό της και να φτάσω γρήγορα σ εκείνη. Αν με ξαναβάλεις να κάνω την όλη διαδικασία, να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω πάλι καθόσον δεν είμαι απόλυτα σίγουρη ότι κατάλαβα πως λειτουργεί αυτό το μαραφέτι. Πάντως είναι γεγονός ότι είναι τόσο πολύ της μόδας και βρίσκεις τους πάντες.

RENAH η παράσταση Μικρούτσικος-Κούτρας-Θηβαίος-Αντωνοπούλου θα είναι είναι φανταστική. Θα είσαι τυχερή αν καταφέρεις να πας.

Και μέσα στο κλίμα του Σταυρού του Νότου

cavFcB6I9Qk&feature=related

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για την Κατερίνα-α-α-α- απο την Κόρινθο-ο-ο-ο.....!!!!! Radio Blackmannnnn.!

nYYTLJ8YHi4

Αχαχαχαχα βρε Λιάνα!!!!!!!!! Που τον θυμήθηκες? Ηταν και γείτονάς σου! Τον είχες πετύχει στον δρόμο? Ολο κεραίες το αμάξι του!

Εσύς χαίρομαι που σου άρεσε το τραγουδάκι!

Κορίτσια εγώ θα σας αφιερώσω αύριο απο μια βουτιά στην κάθε μια!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

καλημερα

Σε λιγες μερες θα ειναι στην πολη μου

Μικρουτσικος -Κουτρας-Θηβαιος -Αντωνοπολουλου.

Και επειδη τα συζηταμε με την φιλη μου στη δουλεια και φτιαχτηκαμε,ηρθα να σας τα βαλω όλα!!!

Φτανουν;;;;:D:D:D

offtopic-929432.gifpfff-0020.gifofftopic-929432.gifpfff-0020.gif

(μονο ο Καββαδιας αξιζει :cool:)

Επίσης εντυπωσιάστηκα με τη Maira που βρήκε φίλους μέσα από το facebook.

να σου πω την αληθεια κι εγω στην αρχη δεν ειμουν και πολυ θετικη για το facebook ως που βρηκα αυτα τα φιλαρακια!εκει εντυπωσιαστηκα πραγματικα!:wink:

Πολύ κεφάτο πρόγραμμα απόψε, ΕΤΣΙ;;;

(αν ακούει κανείς δηλαδή!)

ακουει κι εχει φριξει.....:cool:

KOqk_q4NLLI

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

1411813lbrwkwn45p.gif

Kαλο μηνα!

Ευχαριστω για τις ευχες. Τα αποτελεσματα απο την αιμοληψια θα βγουν αυριο. Το υπερηχογραφημα βγηκε φυσιολογικο μεν, αλλα θα συνεχισουμε θεραπεια, με δοκιμη μειωσης της δοσης καποια στιγμη, για να δουμε πώς θα ανταποκριθει ο οργανισμος της. Στα 2 της χρονια θα εχουμε σαφη αποψη.

Βλεπω εχει κεφια η παρεα ε? Καπετανισσα, γι αυτο κραταω ακομη το φατσοβιβλιο, γιατι εχω επαφη με τους συμμαθητες μου. Ειχαμε συναντηθει κιολας! Κατα τ΄αλλα, δεν το χρησιμοποιω ιδιαιτερα.

Το αλλο Σαββατο εχει live "βλαχοροκ" στο γνωστο στεκι! Θα παιζει μια μπαντα απο Αρτα, και θα παιζει νοτια! Αντε ελα!

Μαεστροπουλο, σου΄φυγε μεγαλο βαρος ε? Καλη αναρρωση ευχομαι!

Σημερα εχουμε επετειο γαμου! Οποτε θα αφιερωσω αυτο στον αντρα μου! Eιναι το κομματι που ειχαμε χορεψει.

MJh3KaIKDAw

age.png age.png

Μαεστροπουλο, σου΄φυγε μεγαλο βαρος ε? Καλη αναρρωση ευχομαι!

Σημερα εχουμε επετειο γαμου! Οποτε θα αφιερωσω αυτο στον αντρα μου! Eιναι το κομματι που ειχαμε χορεψει.

Μου 'φυγε δε λες ΤΙΠΟΤΑ!!! Όταν πάμε και στο γιατρό, τέλη του μήνα, και πει ότι είναι όλα ΟΚ (γιατί θα το πει, αλλιώς αλίμονό του :twisted:) τότε θα ρίξω και ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ!!!

Τι έχει η μικρή παιδάκι μου; Εγώ δεν έχω ιδέα! :?

Να ζήσετε, πάντα αγαπημένοι με τον χάζμπαντ σου και να χαίρεστε τα κουκλάκια!!! :D

229619gzhuxw98fj.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

happy_anniversary-2917.gif

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑΡΟΝΙ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥς!

ΜΑΕΣΤΡΙΑ επειδη χανω επεισοδια,τι ειχες παθει?ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο.

1958530te2chmztha.gif

ΜΑΕΣΤΡΙΑ επειδη χανω επεισοδια,τι ειχες παθει?ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο.

Koριτσάκι έκανε ένα - λεπτό - χειρουργείο ο γιόκας μου! Αλλά πήγε καλάαααααααααααααααααααααα!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...