Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Kαλημέρα!!!

Απιστευτη κιθάρα!!!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=gyHymAxUVrc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=gyHymAxUVrc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=z1zsRRt1FWE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=z1zsRRt1FWE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=33Jaodra7AY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=33Jaodra7AY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Hello

μετά από ολιγοήμερη απουσία επιστρέφω

κάτι ο μικρός που δε λέει να φάει με τπτ κ έχω γίνει Lars Ulrich με τις κατσαρόλες μπας και κατεβάσει καμιά κουταλιά, κάτι οι εξετάσεις για το πανεπιστήμιο, κάτι το μουντιάλ, κάτι το τρέξιμο με τη βάπτιση ε? πολύ θέλει

καλά περνάτε βλέπω

τα των Μετάλικα τα έμαθα μια και ήταν μέσα ο αδελφός μου

τυχεροί όσοι πήγαν

μα να φυλάει το 2ωρο της βροχής για τους Μετάλικα? :cool:

anyway

K7cUP97Psyw

age.png

age.png

Καλησπέρα σε όλες και όλους

Καλωσορίζω τα νέα μέλη του τόπικ.

Κατερίνα Β εδώ είμαι επέστρεψα. Έλειψα για μερικές μέρες. Πες το διακοπές, αν και δεν ήταν ακριβώς αυτό. Πάντως πέρασα καλά και ξεκουράστηκα. Πέρασα και από τα μέρη της Maestria και έκανα μπανάκι στη θάλασσα της Χαλκιδικής. Έκανα ένα προζέσταμα για τις διακοπές που θα ακολουθήσουν σε ένα μήνα περίπου από τώρα. Το άσχημο είναι η επιστροφή στο γραφείο όπου οι συνάδελφοι φρόντισαν να στοιβάξουν αρκετά πράγματα ώστε να μη σηκώσω κεφάλι αυτή τη βδομάδα. Μου βγήκε το λάδι και έφερα δουλειά και στο σπίτι για το Σαββατοκύριακο την οποία φυσικά δεν άγγιξα ακόμη.

Ντιπές είσαι φοιτητής; Καλή επιτυχία στην εξεταστική σου.

ένα κομμάτι που με έχει εντυπωσιάσει και το άκουσα τυχαία και αρκετά πρόσφατα

JMPmGbjW8mk&feature=related

αλλά και για να μην ξεχνιόμαστε ένα γαλλικό αλλά απλά ορχηστρικό που μου αρέσει πάρα πολύ

jhJ44t2_HIc&feature=related

Hello

μετά από ολιγοήμερη απουσία επιστρέφω

K7cUP97Psyw

Πωωωωω που τους θυμήθηκες? Με το καλό η βάπτιση, ο μικρός θέλει να κάνει δίαιτα φαίνεται!

Καλησπέρα σε όλες και όλους

Καλωσορίζω τα νέα μέλη του τόπικ.

Κατερίνα Β εδώ είμαι επέστρεψα.

Χαχαχαχα, άλλη φορά θα ενημερώνετε, δεν θα μας αφήνετε σε αγωνία!!!!! Χαχαχαχαχα!!!!!

Λιάνα έχω κάνει το καλύτερο κάμπινγκ στο χορευτό!!!!! Αχ!!!! Τέλεια!

Αυτό το τραγουδάκι το αφιερώνω σε εσένα, αν και δεν έχει καλό ήχο, θα σου εξηγήσω άλλη φορά γιατί, τώρα έχω την κόρη μου που με τραβάει και λέει θέλω μωράκι (εννοεί να την πάρω αγκαλιά και να την κάνω μωράκι)

Φιλιααααααααααααα

12NRhRZXhZY

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλημέραααααααα

ylb9qAhlZlM

Ντεπιές βαφτίσατε ή θα; Αν όχι ακόμα, με το καλό εύχομαι.

Esys καλωσόρισες στα πάτρια εδάφη!

Κάθριν ντίαρ περιμένω να μου πεις πως ήταν τα της βάφτισης! Πάντα άξια!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

ΚατερίναΒ άσε μεγάλο βάσανο το φαγητό, ειδικά την κρέμα το απόγευμα δεν την πάει με τπτ...

τουλάχιστον δεν είναι κάτι το παθολογικό, κάναμε ένα σωρό εξετάσεις

απλά, σύμφωνα κ με τα λεγόμενα της παιδιάτρου, είναι "δύσκολος" στο φαγητό...

ChristinaGRZ Βαπτίζουμε 18/7, thanks για τις ευχές

esys ναι και φοιτητής, πάμε για 2ο πτυχίο να παραμορφωθούμε :D

thanks για τις ευχές

λοιπόν, βρήκα (και θυμήθηκα παράλληλα), ένα διαμάντι στο youtube

enjoy

kG8589R0_ZE

age.png

age.png

Ντιπες δεν είχα δει ποτέ το κλιπάκι! Τώρα κατάλαβα απο που εμπνεύστηκαν οι Air & οι Daft Punk!

Χριστίν γουέρ άρ γιου? Ξέχασα το βιβλίο στο κομμωτήριο ρε γμτ και έχω σκάσει!!!!! Αυριο 9 παρά θα τη στήσω μέχρι να ανοίξει να το πάρω! Ασε με και είμαι σε καλό σημείο!

Σε ευχαριστώ! Άντε και στα δικά σας τώρα!

Ρε γμτ, πέρσι που δεν υπήρχαν φράγκα για συναυλίες ήρθαν όλα τα καλά ονόματα.......

Χριστίν αυτό δια εμάς με την ευχή να τους δούμε απο κοντά!

Hw2vBYBE24Y

Κάθριν ντίαρ περιμένω να μου πεις πως ήταν τα της βάφτισης! Πάντα άξια!

ΚΑΤΡΙΝΑ εγινες νουνα?μπραβο!παντα αξια λοιπον!

ΚατερίναΒ άσε μεγάλο βάσανο το φαγητό, ειδικά την κρέμα το απόγευμα δεν την πάει με τπτ...

τουλάχιστον δεν είναι κάτι το παθολογικό, κάναμε ένα σωρό εξετάσεις

απλά, σύμφωνα κ με τα λεγόμενα της παιδιάτρου, είναι "δύσκολος" στο φαγητό...

ΝΤΕΠΙΕς,να μην σε απασχολει πολυ το θεμα του φαγητου,πολλα παιδακια ειναι δυσκολα,οπως ο γιος μου που για εβδομαδες ολοκληρες ετρωγε μονο γαλα και ψωμι με μελι:rolleyes:

αφου δεν εχει κατι παθολογικο να εισαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα φαει

θελει φυσικα χρονο και πολυ υπομονη....

δεν θελει καθολου πιεση και κυνηγητο,ασε το παιδακι να φαει οσο θελει και ο.τι θελει(απο αυτα που του δινετε δηλαδη)

ουτε να κανεις θεμα το φαγητο του,δηλ.ο μικρος δεν εφαγε παλι και τι να κανω και μπλα μπλα,αυτο τα παιδια το αντιλαμβανονται και το κανουν παιχνιδι!

μπορεις να του εχεις δυο φαγητα και να προτιμησει οποιο θελει,

οσο για την κρεμα το απογευμα,εχεις δοκιμασει να του δωσεις κατι αλλο εκεινη την ωρα?πχ γιαουρτι?ποσο ειναι ο μικρος για να σου πουμε κι αλλα εναλλακτικα φαγητα,μπορει απλα να μην του αρεσει η κρεμα και να θελει κατι αλλο,ετσι για αλλαγη

στο θεμα του φαγητου μπορω να πω πως εχω γινει ειδικη:rolleyes:

64QkD5pBWWE

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...