Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ τι καλά θα ηταν να ημασταν εκει να το ακουγαμε live

Να σου πω, εγώ που είμαι και μακριά, δεν την έκανα τόση απόσταση για λίγες ώρες!

Ο χάζμπαντ είναι πιο πορωμένος μεταλλάς όμως, εγώ πάλι όχι τόσο!

Αλλά ούτε ένα τηλέφωνο να μου βάλει λίγο ν 'ακούσω το γαϊδούρι! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Να σου πω, εγώ που είμαι και μακριά, δεν την έκανα τόση απόσταση για λίγες ώρες!

Ο χάζμπαντ είναι πιο πορωμένος μεταλλάς όμως, εγώ πάλι όχι τόσο!

Αλλά ούτε ένα τηλέφωνο να μου βάλει λίγο ν 'ακούσω το γαϊδούρι! :twisted:

και εγω αν έμενα θεσσαλονικη θα το σκεφτομουν ειναι ταλαιπωρια εμενα ειναι 10 λεπτα απ το σπιτι μου

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

και εγω αν έμενα θεσσαλονικη θα το σκεφτομουν ειναι ταλαιπωρια εμενα ειναι 10 λεπτα απ το σπιτι μου

Καλά ΤΡΕΛΗ γκαντεμιά που δεν μπόρεσες να πας! Μάλλον τη μοιράζεστε (τη γκαντεμιά :tongue:) με τον αντρούλη, μόνο που αυτός πήγε γμτ! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!!!!!

Κορίτσια πως πέρασαν οι άντρες σας?

Ρε γμτ, πολύ θα ήθελα να πήγαινα και εγώ, όμως για τόσο λίγο να κάνεις όλο αυτό τον δρόμο και τόσα χρήματα δεν λέει. Αλλωστε εγώ ψες είχα μανικιούρ-πεντικιούρ, πρέπει να περιποιηθεί η νονά μπάς και βγεί όμορφη στις φωτό.

Η Λιάνα είναι διακοπές στον Βόλο. Μάλλον για σκι πήγε, βοηθάει και ο καιρός!:D

Ρένα και εμένα η κόρη μου όταν βλέπει Σάκη φωνάζει "Μαμάααααααααα η Τάκηςςςςςςς!!!!!!!!!" Και δώς του χορό!!!!!!! Ααααχχχχχ!!!!

Χτες ήθελε και εκείνη να της πάσουμε (φτιάξουμε) τα νύχια! Πήρε λοιπόν τη λίμα και άρχιζε και έτριβε και μετά έφερε και μια λεκάνη και τη καρεκλίτσα της και έβαλε τα πόδια της να μουλιάσουν!!! Η μανικιουρίστ της έβαψε (και καλά) ένα νύχι και μετά κράταγε το χέρι της και δεν κουνιόταν!!!!! Μήπως να της τα βάφω κάθε μέρα προκειμένου να κάθεται ήσυχη? Α! επίσης έφερε το φοφόλι (πορτοφόλι)της για να πληρώσει την κοπέλα! Χαχαχαχα!!!!!

Ιωάννα είσαι πολύ τυχερή όσον αφορά τις συναυλίες στη Μαλακάσα! Σε ζηλεύω!

Λοιπόν κοριτσάκια σας φιλώ, πάω να τελειώσω τη δουλειά, τελευταία μέρα σήμερα και δεν πρέπει να αφήσω εκκρεμότητες.

Από Δευτέρα βγαίνω σε άδεια!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

good_day_graphics_03.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

τελικα ξερουμε ποση ωρα τραγουδισαν οι METALLICA χθες?

αν αξιζε τον κοπο θα αρχιζω να κανω σχεδια για του χρονου(αν ξαναελθουν)

επιτελουν ο καιρος εφτιαξε για να ξαναρχισουμε τα μπανια!

XyNi56YqiS4&feature=related

1958530te2chmztha.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

τελικα ξερουμε ποση ωρα τραγουδισαν οι METALLICA χθες?

αν αξιζε τον κοπο θα αρχιζω να κανω σχεδια για του χρονου(αν ξαναελθουν)

ΔΥΟ ώρες γιομάτες (που λένε) και την πρώτη ώρα έριχνε καρεκλοπόδαρα! :mrgreen:

Ήταν σούπερ, ο άντρας μου γύρισε ενθουσιασμένος.

Καταπληκτικοί οι metallica, αξίζανε όλα τα λεφτά και δικαίως το όνομα που έχουνε.

Του άρεσαν και τα υπόλοιπα συγκροτήματα, αλλά - λέει - οι περισσότεροι για τους metallica είχανε πάει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ΔΥΟ ώρες γιομάτες (που λένε) και την πρώτη ώρα έριχνε καρεκλοπόδαρα! :mrgreen:

Ήταν σούπερ, ο άντρας μου γύρισε ενθουσιασμένος.

Καταπληκτικοί οι metallica, αξίζανε όλα τα λεφτά και δικαίως το όνομα που έχουνε.

Του άρεσαν και τα υπόλοιπα συγκροτήματα, αλλά - λέει - οι περισσότεροι για τους metallica είχανε πάει.

καλημέρα κορίτσια και ο δικός μου ο άντρας πέρασε τέλεια ηταν πολύ δυνατή συναυλία απιστευτοι οι metallica δεν τους περίμενε τόσο δυνατους στη σκηνή είχε πολύ κοσμο περίπου όσο είχε και στους sabbath δηλ. χαμός!!!

Α! και ένα νεο το σεπτεμβρη έρχεται ο ozzy στη Μαλακάσα όσοι δεν τον είχατε δει την αλλη φορά που είχε έρθει μη τον χάσετε είναι θεός!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=MII3ns2KTBc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=MII3ns2KTBc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Γεια σας..

εγω θα το βαλω για να σας τη σπασω...

BFnIP2NT5Yc

μια ψυχη μου υποσχεθηκε οτι το μεσημερι θα ειναι διπλα να μου καμει παρεα..αλλα ΔΕν!!!

Που εισαι;;

Παλι λεφτα βγαζεις;;;;

Εδω ξεσαλωσανε αυτες....Για μεταλικα και οζι μιλανε (δεν μπαινω καν στον κοπο να γυρισω το πληκτρολογιο στα αγγλικα και να γραψω το ονομα τους..)

Αντε περιμενω!!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=PU-PoUwECjI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=PU-PoUwECjI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Α! και ένα νεο το σεπτεμβρη έρχεται ο ozzy στη Μαλακάσα όσοι δεν τον είχατε δει την αλλη φορά που είχε έρθει μη τον χάσετε είναι θεός!

Το γνωριζουμε, αλλα δεν παω στη Μαλακασα. Ακομη και ο Ian Anderson εκει θα ειναι σε λιγες μερες. Αμαν μ΄αυτη τη Μαλακασα!:evil:

age.png age.png

Το γνωριζουμε, αλλα δεν παω στη Μαλακασα. Ακομη και ο Ian Anderson εκει θα ειναι σε λιγες μερες. Αμαν μ΄αυτη τη Μαλακασα!:evil:

Δεν ξέρω αν στο 'χω πει, αλλά αυτά τα μοβ γραμματάκια σου με τρελαίνουνε! (με την καλή έννοια :tongue::mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...