Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εδω εβρεχε το πρωι,τα εχουμε ξεχασει τα μπανακια απο την κυριακη:?

και ουτε και εγω ειμαι απο την Αθηνα:Dεχω ζησει ενα φεγγαρι αλλα τωρα πια δεν την αντεχω με τιποτα

nIlKBr9Nr8A&feature

tRX1p2.png

ΠΡΟΣ TARA:

Είμαι ροκ ΚΑΙ πίνω και κοκτέηλ!!!!!!!

1662076umcrtc2grz.gif

(μ' έφαγες πια! Τι με νοιάζει εμένα για τη Νυχτεριδούπολη καλέ; Ούτε που την ξέρω!)

Καλα εισαι σοβαρη? Θα παω σε ροκαδικο και θα ζητησω κοκταιηλ?:tongue::tongue::tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

καποτε μου αρεσε η Μελανι Σι.....οπως λεμε Κατερινα Βου:mrgreen:
:mrgreen::mrgreen:

Kι εμένα μπάι δε γουέι

Καλα εισαι σοβαρη? Θα παω σε ροκαδικο και θα ζητησω κοκταιηλ?:tongue::tongue::tongue:
Εσύ πάρε μια μολότωφ παλιομπεκρή :twisted:

WN6Op3.png

Almost Καλημερα Κυριες μου και παω για νανι......ενα για το βραδυ......

NO F@CKING COMMENTS.....

http://www.youtube.com/watch?v=TDj9MRnWu7I

ΥΓ: Εισαστε ωραιες ομως λεμε. Καποια ψυχη ειπε το θεικο ειμαι ροκ πινω και κοκτειλ. Εγω θα πω το αλλο. Ειμαι μεταλ και πινω και γαλα αμα λαχει οκ?......βασικα πλεον μονο γαλα και νερο πινω πλεον αλλα τες πα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Kαλημερα σουσουραδες!!!(πολυ μ αρεσει αυτη η λεξη....)

Ειδατε φιλη που ειναι η Μαιρα;;Ηξερε οτι μπαινω πρωτη πρωι πρωι και μου βαλε καφεδακι....Ευχαριστώ πολυ!!!!

Ας βαλω το τραγουδακι που ακουγα το πρωι στο αυτοκινητο να ''δεσει ''και με το απο πανω...

ΥΓ.Χθες το βραδυ στο ασχετο μου λεει η κορη μου...''Μαμα..ο Σακης λεει ωραια τραγουδια ..αλλα εχει καριο να τον δειξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Τον θυμαται απο το x-factor...!!!Kai σου πα ρε προεδρε..να μην βλεπουμε τετοια μπροστα στα παιδια..δεν κανει!!!

K3CHi_9sxj0

1438773eled0zc274.jpg

Εσύ πάρε μια μολότωφ παλιομπεκρή :twisted:

Οχι ρε! Αμα πιω κοκταιηλ, θα ειναι καμικαζι! Αλλα εσυ μιλας γιατι εισαι οπαδος της φραουλαδας!!!:twisted::tongue:

Καλημερα σας! Σημερα εχουμε αφιερωμα στους Metallica!

Q7C90sLh5Ok

age.png age.png

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?

Εγώ χάλια δεν θα πάω τελικά metallica αρρώστησε η πεθερά μου και δεν έχω που να αφήσω τη μικρή θα πάει μόνο ο άντρας μου:(

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=bAsA00-5KoI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=bAsA00-5KoI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...