Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως ηρθες κι εσυ! Μαλλον πας στις "αλλες"!!!:mrgreen:

συμφωνω...:cool:

Που ειστε ολες Δευτεριατικα;;Ξεχαστηκατε σε καμια παραλια;;;

ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νυσταζω........................

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑΡΑ πηγε ο Αντουαν κολυμβητηριο?ο Σπυρος τελικα σημερα το απογευμα αρχιζει,για να δουμε:rolleyes:

t7b_DaILYiQ

βρε παιδια η ΤΣΙΚΙ και ο ΝΤΕΠΙΕς που εχουν χαθει?

1958530te2chmztha.gif

Kαλημερα

Καλωσηρθες Joanna...

Που ειστε ολες Δευτεριατικα;;Ξεχαστηκατε σε καμια παραλια;;;

Στο πήξιμο, που αλλού;

Ωραία θα ήταν να ξεχνιόμουνα σε παραλία.

Ααααααχ. :roll:

Δε βάζω τραγουδάκι από 'δω, καθότι δεν έχω ηχεία στη δουλειά και δε μπορώ ν' ακούσω ΤΙ βάζω!!! :mrgreen:

Καλή τσαγγαροδευτέρα σε όλους εύχομαι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Μαεστρία Καλό Χειμώνα!!!!!!! Ρένα σε σας χιόνισε?

Χτες είχα πάει να δω την βαπτιστήρα μου την οποία θα βαπτίσουμε το σάββατο και εκεί που μπουσούλαγε ξαφνικά σηκώνεται και άρχισε να περπατάει:D:D:D Εμείς την κοιτάγαμε και δεν της μιλούσαμε και έκανε μεγάλη απόσταση!!!!! Γελούσε κιόλας!!!!!!

Είμαι μια κουκουβαγιονονά!!!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

1451691nae7x6tpk0.jpg

ΤΑΡΑ πηγε ο Αντουαν κολυμβητηριο?ο Σπυρος τελικα σημερα το απογευμα αρχιζει,για να δουμε:rolleyes:

Οχι, γιατι εμαθα οτι εχει χλωριο εκει. Ψαχνω αλλου, αλλα ειναι αρκετα ακριβα.

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Χτες είχα πάει να δω την βαπτιστήρα μου την οποία θα βαπτίσουμε το σάββατο και εκεί που μπουσούλαγε ξαφνικά σηκώνεται και άρχισε να περπατάει:D:D:D Εμείς την κοιτάγαμε και δεν της μιλούσαμε και έκανε μεγάλη απόσταση!!!!! Γελούσε κιόλας!!!!!!

Ολοι βαπτιση εχουμε το Σαββατο? Εμεις δε βαπτιζουμε βεβαια, αλλα ειναι ανιψακι μας το μωρακι. Με το καλο φραου Κατριν!

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=qXXJsT3oXmY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=qXXJsT3oXmY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Απιστευτη συναυλια

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=m_uyVSQ_GiQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=m_uyVSQ_GiQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Οχι, γιατι εμαθα οτι εχει χλωριο εκει. Ψαχνω αλλου, αλλα ειναι αρκετα ακριβα.

κι εδω χλωριο χρησιμοποιουν,αλλα απο ο,τι μου ειπαν βαζουν μεσα στα επιτρεπτα ορια και καθε 15 μερες στελνουν δειγμα στο χημειο

βεβαια εξαρταται η ποσοτητα του χλωριου και ποσο συχνα γινεται καθαρισμος

(να σου πω την αληθεια εμενα δεν μου μυρισε τιποτα),

βεβαια εδω μονο δυο πισινες εχουμε, την μικρη για τα παιδακια και την κανονικη που γινονται προπονησεις και αγωνες

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Καλά κάνεις!!! Αν είναι αστέρι το βαφτιστήρι τι φταις εσύ; :mrgreen:

Μωρέ ωραία είναι, δροσούλα!!!

h.gifa.gifv.gife.gifempty.gifa.gifempty.gifg.gifr.gife.gifa.gift.gifempty.gifd.gifa.gify.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αυτό το τοσοδούλι μαμουνάκι;;; Πάει μας έφαγε λάχανο!!!

Καλωσορίσατε νέο αίμα

Χτες βράδυ η θεική φωνή μου κοίμησε το βλαστάρι με beatles... Μάλλον βαρέθηκε να με ακούει και έγειρε στο τέλος :-D

ONXp-vpE9eU

Κι αν δεν σας το είπα: ΜΙΣΩ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΝΤΕΘ ΤΟΥ ΚΟΥΝΟΥΠΣ

WN6Op3.png

αλοχα παιδες!!!!!

εχω χαθει σαν τα μπονους των δημοσιων υπαλληλων αλλα σχωρεστε με εχω τρεξιματα με τα της γαμοβαφτισεως και τρελο... μα τρελο πηξιμο στην δουλεια.

ο ποντικουρας Σπυρινιο φροντιζει να με κρατει φιτ κυνηγωντας τον στο σπιτι.

επειδη δεν προκειται να διαβασω τοσες σελιδες ποια θα αναλαβει να με ενημερωσει για τα γεγονοτα της παρεας???

φιλια πολλα σε ολες και ολους, ελπιζω συνδομως να ξανασυμμετασχω ενεργα εις το τοπικ μας..

ματς μουτς μιτς

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...