Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Χα χα! Ρένα μου είχα τη μαμά μου τις 2 προηγούμενες μέρες! Τολμούσα να κάτσω στον υπολογιστή?:evil: Μόνο τσεμπέρι να ξεσκονίζω τοίχους δεν έβαλα! Σήμερα θα έρθει η κοπέλα που βοηθάει στο σπίτι. Θα κυνηγάω πάλι τον Αντωνάκη που πάει και βουτάει σε λεκάνες με νερό, σκαρφαλώνει σε σκάλες και άλλα ευτράπελα!

Τα καμάρια μου δεν ξύπνησαν ακόμα! Περίεργο...

pEBeqeLYsKQ

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολυκαλημερα σας!!!! :)

βεβαια η δικη μου η μερα δεν ξεκινησε και τοσο ωραια!!!

γκρρρρρρρινια ο μικρος που δεν ηθελε να παει σχολειο, γκρρρρινια ο μεγαλος για απροσδιοριστο λογο... και το κερασακι στην τουρτα... ενας υπεροχος καυγας με τον αντρα μου (χωρις να φταιει ο ερμος... εγω ειχα τα νευρα μου)

ουφφφφ!

ευτυχως ειναι Παρασκευη!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=lzWswFF56Cw&feature=related

αντε και καλη μας μερα!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Hello κορίτσια!!!!!!

Ρένα με έψαχνες? Σήμερα είχα βγει έξω για σουπερμάρκετ, τυπογραφείο και πήρε λίγη ώρα. Και τώρα εχει μαζευτεί δουλίτσα!!!

Ταρα το παίζεις νοικοκυρούλα χαρωπή?? Δεν έρχεσαι προς τα δω? Σε αντάλλαγμα θα κρατήσω ένα βράδυ τα παιδιά να πάτε όξω με τον σύζυγο (τον δικό σου, αλλά αν θες πάρε και τον δικό μου να ησυχάσω λίγο!!!).

Λιζάκι εσύ δουλεύεις? Η είσαι ολημερίς σπίτι σκεπτόμενη τους 4 άντρες σου?

Πάντως ένα έχω να πω, ειναι πιο δύσκολο να μη δουλεύεις και να κάθεσαι σπίτι, πιο ξεκούραστο είναι να δουλεύεις τελικά!

Ωχ σύρμα ήρθε ο αφεντικός. Εφυγα!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

λοιπον, θα σας βαλω σε σκεψεις...:cool:

θα προσπαθησω να φτιαξω facebook (ΧΡΙΣΤΙΝΑ και λοιπες ξερολες μην γελατε :tongue:)

για ριξτε καμμια ιδεα για ονομα ,γιατι δεν θελω να βαλω το δικο μου!

να βαλω παλι maira?βαρετο δεν ειναι?

P-AYAv0IoWI&feature=related

1958530te2chmztha.gif

γεια σας έμορφες... ξεκίνησα δουλεια και εξαφανιστηκα το ξερω αλλα εχω πηξει ασχημα και δεν εχω κουραγιο να γραψω ουτε μια γραμμη..

θα προσπαθησω να φτιαξω facebook (ΧΡΙΣΤΙΝΑ και λοιπες ξερολες μην γελατε :tongue:)

χοχοχοοχχοχοχοχχοχοχο..... βάλε καπταιν ιγκλο!!!!

Χριστινι, Ταρονι , κατερίνι, λεγκω λελεγκω , καπετάνισσα, Ρενουαρ, λιανοκλεοπατριξ, χρυσο κουφέτο , λισσα και όσες ξέχασα ( ευθύνεται το γήρας μην βαρατε) πολλά πολλά φιλάκια στα μαγουλάκια

Χριστινι γκετ γουελ σουν μαι νταρλινγκ εντ αι χοουπ γιου φαιντ τζοι μπιτουιν γιου νοου γουατ!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

P-AYAv0IoWI&feature=related

Βάλε Μαντώ Μαυρογένους...:idea:

Λιάνα έχει την ταινιάρα στον Αλφα. American history...
Κλασσικά έβλεπα x-factor, αφού είχε και κάργα 80ιλα, χόρεψα και το παιδί, ευχαριστήθηκε δε μπορώ να πω! Γύρισα για λίγο κανάλι κι έπεσα στη σκηνή του τραπεζιού, που ξεσπαθώνει ο μεγάλος, και μου γύρισαν ολίγον τα άντερα, είναι πολύ δυνατή σκηνή!
Βάλε Μαντώ Μαυρογένους...:idea:
Βάλε ρε συ Μαντώ Rose, να νομίζουν ότι είσαι η γυναίκα του Αξέλη του Ρόζη :tongue:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...