Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Μαεστρία καλά είναι το παιδί? Η βαπτιστήρα μου και ο γιος της νονάς της κόρης μου που φύγανε διακοπούλες έχουν και αυτά πυρετό. Τα κόλλησε ο δικός σου??? Χιχιχιχιιχιι!!!

Καλύτερα είναι, ευχαριστώ! Βήχας του έμεινε του καημένου.

Όχι ρεεεεεεεεεεεε, δε φταίει το παιδί μου! :mrgreen:

:twisted::twisted::twisted:

Τι ειναι το τανκινι?:confused: Καλημερα σας!

Κι εγώ την ίδια απορία είχα!

για μενα το πηρα φυσικα!

και κρυβει και την κοιλιτσα μια χαρα!:wink:

Λύθηκε άμεσα βέβαια. :D

8836.gif

το πανω μερος ,σε αυτο που πηρα εγω, ειναι λιγο πιο κατω και κρυβει την κοιλια!

Ενδιαφέρον, αλλά αν κρέμεται η κοιλιά (όπως η δική μου :evil:) δεν κάνει δουλειά!

Εγώ προτιμώ κάτι μπικίνι με λωρίδα στο βρακάκι, σαν σούρα, που νομίζω κρύβει καλύτερα την κοιλιά.

Καλοκαιράκι και πάνω που έλεγα ότι αύριο θα κάνω πρώτο μπάνιο, ο μικρός ακόμα έχει βήχα.

Να τον αφήσουμε και να πάμε μόνοι μας;;;

ΝΙΕ! ΑΝ δεν χαλάσει ο καιρός :evil:.

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifr.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8836.gif

το πανω μερος ,σε αυτο που πηρα εγω, ειναι λιγο πιο κατω και κρυβει την κοιλια!

χαλοουυυυυυυυυυυυ τι κανετε τσουπες:D

εγω μια χαρα,απο σημερα ξεκινανανε και επισημα οι διακοπες μας:D

επιτελους τελειωσαν τα διαγωνισματα οποτε βουρρρρρ για την θαλασσα

κοιτα να δεις που ειχα τετοιο ....τανκινι οπως το λετε και δεν το ηξερα:confused:αλλα να σας πω την αμαρτια μου δεν με εχει βολεψει πρωτον οταν καθομαι λογο κοιλιας σηκωνεται:( αλλα δεν κραταει και το στηθος που το δικο μου ειναι αστα να πανε

Λιανα οσο για το δικο σου θεμα εγω ειμαι πιο απολυτη δεν λεω να μην τους εξυπερετησεις μια φορα αλλα απο τα δικα μου τα παθηματα ξερω να λεω οτι οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους;)

μην αφηνεις και πολλα περιθωρια ωστε να σε εκμεταλευτουν

αααα και βρε κοριτσια τα εχω δει ολα απο την ζεστη:|πως θα βγει το καλοκαιρι

tRX1p2.png

Κορίτσια, πέρασα να πω ένα γεια και να την κάνω για την εξωτική Σαλαμίνα για μία εβδομάδα (στο ενδιάμεσο θα πάω και μία Αθήνα για την εξυπηρέτηση των νέων μου αφεντικών-αααχχχχχ- ας όψεται η γαμοανάγκη, ελπίζω να μην γίνεται κατ' εξακολούθηση).

Μα τις χίλιες βουβουζέλες, ζεσταίνομαι σας λέω!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά. Θα τα πούμε σε μια βδομάδα!!!!

Κι επειδή ακόμα δεν το έχει βάλει καμία, ας το βάλω εγώ!

wa2nLEhUcZ0

Διαφημίσεις

Μα τις χίλιες βουβουζέλες!!!!!!! Αχαχχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Ηρθα να σας κάνω να ζηλέψετε, είμαι home alone! Είναι καλύτερα και απο το να κερδίζεις τζόκερ!!!!

eBShN8qT4lk

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλημέρα κορίτσια πριν δυο μέρες βρήκα τυχαια το cafe σας και κόλλησα τι υπέροχα κομμάτια βάζετε!

ένα απο τα αγαπημένα μου κομμάτια που ανυπομονω να το ακούσω live την

πέμπτη!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=Fb-UxzgkTds&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=Fb-UxzgkTds&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Διαφημίσεις

Καλώς την Ιωάννα!!!!!! Κουκλί το μπεμπέ σου!!!!! Που να το έβλεπε ο άντρας μου και ο άντρας της Τάρας, χαρά που θα κάνανε με το φορμάκι του!!! Να σας ζήσει!!!!

Μαεστρία μου, εγώ με τη σειρά μου μισώ την Ιωάννα την καινούρια μας, που θα δει την Πέμπτη τους Μετάλλικα :mad:

(Ιωάννα μου πλάκα κάνω, εδώ αγαπιόμαστε όλες!!!)

Λοιπόν, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους locomondo και στους deep purple που μου κάνανε παρέα στις δουλειές!

rgQaBgXY3hE

(πως χρήματα δεν υπάρχουν, το τρώμε το παραμύθι....... κάτι ξέρουν οι λοκο!)

dC1VRHjP18o

Και κάπου εδώ σας αφήνω, πάω να κάνω ένα μπανάκι και μετά θα πάω να βρώ άντρα και παιδί στην κόρινθο! Ψήνεστε για μπανάκι αύριο στην εξωτική Κορνιθία?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλώς την Ιωάννα!!!!!! Κουκλί το μπεμπέ σου!!!!! Που να το έβλεπε ο άντρας μου και ο άντρας της Τάρας, χαρά που θα κάνανε με το φορμάκι του!!! Να σας ζήσει!!!!

Μαεστρία μου, εγώ με τη σειρά μου μισώ την Ιωάννα την καινούρια μας, που θα δει την Πέμπτη τους Μετάλλικα :mad:

(Ιωάννα μου πλάκα κάνω, εδώ αγαπιόμαστε όλες!!!)

Λοιπόν, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους locomondo και στους deep purple που μου κάνανε παρέα στις δουλειές!

Και κάπου εδώ σας αφήνω, πάω να κάνω ένα μπανάκι και μετά θα πάω να βρώ άντρα και παιδί στην κόρινθο! Ψήνεστε για μπανάκι αύριο στην εξωτική Κορνιθία?

Καλώς σας βρήκα!σ'ευχαριστώ Κατερίνα για τα καλά σου λόγια.

Για να μη με μισείτε για τη συναυλία:D το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να σας ανεβάσω την επόμενη μέρα βιντεάκι!!!

Εμένα Κατερίνα στις δουλειές μου κράτησe παρέα ο αξεπέραστος Dio που ευτυχώς πρόλαβω να ακούσω την υπεροχη φωνή του live πριν "φυγει"...

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=Zbj0iyI4NMQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=Zbj0iyI4NMQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Kαπου ειδα τους βασιλειαδες της glam rock.....ετσι λοιπον αποφασισα να σας βαλω και εγω λιγο απο KISS......take it off.......ετσι για τις ζεστες.....αν και δεν ειμαι εγω προσωπικα ετσι....οποτε και να τα βγαλω το πολυ πολυ να ουρλιαξει η γατα του απεναντι......καλο βραδυ!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ψήνεστε για μπανάκι αύριο στην εξωτική Κορνιθία?

Tότε μισείς και τον χάζμπαντ μου, γιατί θα δει κι αυτός την Πέμπτη τους Μετάλλικα :mrgreen:.

Εγώ έκανα σήμερα μπανάκι (το ΠΡΩΤΟ) στα εξωτικά Φλογητά Χαλκιδικής! (Σούπερ ήταν!)

2113893w8fqnw9q91.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...