Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σας Κυριες μου. Ελπιζω να ειναι καλη μερα σημερα. Γιατι πρωτον κανει πολυ ζεστη, δευτερον κανει πολυ ζεστη και τριτον δεν ξερω αν το ειπα αλλα ζεστενομαι. (για να μην επαναλμβανομαι).......

http://www.youtube.com/watch?v=EJ7mEff3_Nk

........για καποια κοπελα που ειπε για τον χαμο και το πενθος δεν πενθω δικους μου (αν και το εχω κανει και αυτο στο παρελθον), πενθω τον χαμο καποιον δικων μου στην μουσικη........χεχε......συγνωμη για το μπερδεμα.

Καλη συνεχεια.....και για να μην ξεχνιομαστε ετσι να μαθαινουν οι πολυ νεοι.....οι ΘΕΟΙ....

http://www.youtube.com/watch?v=svR3iXKTJvc&feature=related

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

420273dfd6f297r7.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=EJ7mEff3_Nk

........για καποια κοπελα που ειπε για τον χαμο και το πενθος δεν πενθω δικους μου (αν και το εχω κανει και αυτο στο παρελθον), πενθω τον χαμο καποιον δικων μου στην μουσικη........χεχε......συγνωμη για το μπερδεμα.

Καλη συνεχεια.....και για να μην ξεχνιομαστε ετσι να μαθαινουν οι πολυ νεοι.....οι ΘΕΟΙ....

http://www.youtube.com/watch?v=svR3iXKTJvc&feature=related

Συχωρεμενη! Αφου εβαλες και ωραια κομματια!

Καλημερα σας!

Λιανα, καλη αρχη!

DH4cZlLPeQ0

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για τις ευχές σας για την νέα μου δουλειά.

Εχω όμως ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας.

Τους δικηγόρους που έχουν το γραφείο τους συμπάθησα πολύ. Σε κάποια φάση, πάνω στην κουβέντα που είχαμε με ρωτάει η γυναίκα του αν θα μπορούσα να πάω κάποια στιγμή απο το σπίτι της που γράφει στο pc μία αγωγή για να την βοηθήσω να την γράψει επειδή είναι μεγάλη. Χωρίς να το σκεφτώ εκείνη την ώρα και για να δείξω και φιλοτιμία της απάντησα βεβαίως, πείτε μου πότε θέλετε και πού είναι το σπίτι σας και θα έρθω, προσθέτοντας ότι θα φύγω το ΣΚ για Σαλαμίνα αλλά θα είμαι κοντά, όποτε θέλετε πείτε μου. Με πήρε λοιπόν σήμερα τηλ και μου είπε να πάω τη Δευτέρα το πρωί. Δεν έχω πρόβλημα να πάω αλλά μου φάνηκε λίγο περίεργο στο σπίτι και δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Πώς να τους το πω ευγενικά ότι δεν προτίθεμαι να πηγαίνω στο σπίτι τους όποτε να ' ναι παρά μόνο κανονικά στο γραφείο, ώρες εργάσιμες, χωρίς να δείξω ότι είμαι αχάριστη???

Αυτά, περιμένω απαντήσεις.

Λιανα μπορεις να πεις για αρχη οτι επειδη εχεις το παιδι μπλα μπλα δεν εχει σχολειο, δεν εχεις κανενα ,εχεις κανονισει γαι Ιουλη κλπ. να σου δωσει το αρχειο να το δουλεψεις στο σπιτι...

Αν ξανασυμβει και εχει περασει καιρος κλπ και σου ξαναπει να δουλεψεις σπιτι..βλεπουμε τοτε..Προς το παρον συμφωνω..καλο ειναι να αποφυγεις να πας σπιτι της!!

Διαφημίσεις

ΛΙΑΝΑ και μενα δεν θα μου αρεσε να δουλευω στο σπιτι του εργοδοτη μου,ειδικα οταν η δουλεια ειναι καινουρια,και δεν θα ηξερα ακομα προσωπα και καταστασεις

νομιζω οτι με ωραιο τροπο η και με καποια δικαιολογια καλο θα ηταν, να τους πεις

οτι προτιμας στο γραφειο παρα στο σπιτι τους.

καλο το καλοκαιρι βρε παιδια αλλα πολυ κουραστικο!

το πρωι αφησα το Σπυρο στη μανα μου και πηγα με τη μικρη για ψωνια και δουλειες,

γυρισα ,αφησα τη μικρη πηρα το Σπυρο και πηγαμε σουπερ μαρκετ,το μεσημερι να φαμε φυσικα ,μετα τα εβαλα για λιγη ωρα να κοιμηθουν , κατα τις 6 πηγαμε για μπανιο,επιστρεψαμε κατα τις 7.30,

να τα πλυνω ,να ξαναφανε....εγω ακομα με τα αλατια ειμαι...:rolleyes:

και σε λιγο να κοιμηθουν μπας και πλυθω κι εγω

και ειμαι καπως ετσι...:?:-?:?

αυριο μαλλον δεν θα κανω τιποτα:|

NZyVZFJGX5g&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Καλημέρα!!!!!!

Ακόμα να ξυπνήσετε? Τσ τσ τσ τσ .......

Ρε μαιράκι το τανκίνι για σένα το πήρες ή για τη μικρή? Ελπίζω για τη μικρή. Εγώ με μονοκίνι την έχω, απλά όταν βγεί απο τη θάλασσα της βάζω ένα ραντακι (εννοώ μπλουζάκι ραντάκι).

Μαριαν χτες με είχε πάρει ο ύπνος στον καναπε και το άκουγα που χτύπαγε αλλά δεν είχα το κουράγιο να το σηκώσω.

Μαεστρία καλά είναι το παιδί? Η βαπτιστήρα μου και ο γιος της νονάς της κόρης μου που φύγανε διακοπούλες έχουν και αυτά πυρετό. Τα κόλλησε ο δικός σου??? Χιχιχιχιιχιι!!!

Ελεμφριεμ κόλλησα και εγώ, πήγε ο νους μου στα χειρότερα με το πένθος σου!!!! Και εμείς πενθούμε!

Εσυς που είσαι????? Ολα καλά?

Εγώ πρέπει να βγω έξω τώρα και βαριέμαι μέσα στη ζέστη.

Αυτά!

Σας αφήνω!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλημερα!!

Κατερινααααααααααααααααααααααααααααααα

Σ αποθυμησα!!!Αντε που εισαι;;;;;

Παρασκευη αλλα δεν το βαζω το τραγουδι γιατι εχω διπλα τον φωτεινο παντογνωστη και θα με βρισει live και δεν το αντεχω....

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Κατερινααααααααααααααααααααααααααααααα

Σ αποθυμησα!!!Αντε που εισαι;;;;;

Παρασκευη αλλα δεν το βαζω το τραγουδι γιατι εχω διπλα τον φωτεινο παντογνωστη και θα με βρισει live και δεν το αντεχω....

:twisted::twisted::twisted:

Τι ειναι το τανκινι?:confused: Καλημερα σας!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...