Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

χθες που ειμασταν στη μανα μου με τα μικρα,ο Σπυρος ακουμπησε σε εναν κακτο,

αρχικα δεν ειδα κατι στο δακτυλο του αλλα ουτε και αυτος παραπονεθηκε

σημερα το πρωι ομως μου ειπε οτι του ποναει λιγο και αρχισε να πρηζεται κι ολας

τωρα θα φυγω να τον παω στο νοσοκομειο να δουμε τι ειναι.

αυτα για την ωρα!

εις το επανιδειν!

Περαστικά!!!!

Εύχομαι να μην είναι τίποτα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

59079rze2su1cpy.jpg

ΡΕΝΑΗ περασα ειδες?......αν και ακομα πενθω...........

H μουσικη ειναι εκφραση συναισθηματων, και χαρας και λυπης. Δε γνωριζω τι σου εχει συμβει, τα συλληπητηρια μου ομως.

Καπετανισσα τι εγινε με το παιδι?

Καλημερα σας!

age.png age.png

H μουσικη ειναι εκφραση συναισθηματων, και χαρας και λυπης. Δε γνωριζω τι σου εχει συμβει, τα συλληπητηρια μου ομως.

Καλημερα σας!

Kαλημερα σας

Ταρα η Ελε πενθει τους δικους σας..Μαλλον πρεπει να συμπασχετε....

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1607394&postcount=76

Καλως μας ξαναρθες Ελε ..μην χανεσαι.......

Περαστικά!!!!

Εύχομαι να μην είναι τίποτα!

ευχαριστω πολυ ,μαλλον τιποτα δεν ειναι.

ποσο ασχετοι μπορει να ειναι καποιοι γιατροι!

εν ολιγοις:

ο παιδιατρος που εκεινη την ωρα ειχε βαρδια στο νοσοκομειο ΔΕΝ ειδε τα αγκαθια και μας εδωσε να βαλουμε μια κρεμα(για τοπικη αναισθησια,οπως μας ειπε η φαρμακοποιος:rolleyes:)

η φαρμακοποιος που ΕΙΔΕ τα αγκαθια μας ειπε οτι πρεπει να βγουν για να μην δημιουργηθει μολυνση

στα εξωτερικα ιατρεια που πηγαμε(και που φυσικα ο Σπυρος δεν καθοταν με τιποτα)μας ειπαν να παρει για δυο μερες αντιβιωση και οταν θα εχει ηρεμησει λιγακι η φλεγμονη να τον παω ,να του κανουν ξυλοκαινη:rolleyes: και να του τα βγαλουν....

κι επειδη τιποτα δεν μου αρεσε απο ολα αυτα πηρα την παιδιατρο μας τηλεφωνο και την ενημερωσα(και που αυτο επρεπε να κανω απο την αρχη αλλα που να φανταστω....)

μου ειπε να μην κανω τιποτα απολυτως παρα μονο να βαλω το δαχτυλο του μικρου μεσα σε λαδι για λιγη ωρα και θα ελθει να τα βγαλει η ιδια!

και πραγματικα ηλθε κατα τις 9.30 στο νοσοκομειο,εβγαλε το τσιμπιδακι των φρυδιων της,εβαλε το Σπυρο κατω και τα εβγαλε!μετα του εβαλε μονο μπολικο μπεταντιν και μια αλοιφη,του το εδεσε και σημερα το μεσημερι θα του το λυσω να δω πως παει και τελος!:|

Kαλημερα σας

Ταρα η Ελε πενθει τους δικους σας..Μαλλον πρεπει να συμπασχετε....

πολυ κρυο το αστειο σου για αλλη μια φορα:cool:

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1607394&postcount=76

.

χα χα!δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο τοπικ!:mrgreen:

ενα τεταρτο γραφω και ολο με πεταει το νετ:evil:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Πήγα Ρένα μου. Εκ πρώτης όψεως τους συμπάθησα και αυτόν (καλά τον είχα γνωρίσει τον δικηγόρο) και την γυναίκα του όμως. Απ' ότι φάνηκε με συμπάθησε και εκείνη. Το γραφείο δεν θα είναι έτοιμο πριν απο τον Ιούλιο οπότε ας χαλαρώσω τώρα που μπορώ γιατί Ιούλη και Αύγουστο θα είμαι γραφείο και θα κάνουμε αρχειοθετήσεις, θα μαθαίνω τα συστήματά τους και γενικότερα θα είναι μία περίοδος προσαρμογής. Εν τω μεταξύ, θα υπάρχει άλλη μία Λιάνα η οποία είναι δικηγόρος η κοπέλα. Ελεος!!! Ούτε Μαρίες να μας έλεγαν, μα 2 Λιάνες σε ένα γραφείο????

Διαφημίσεις

Πήγα Ρένα μου. Εκ πρώτης όψεως τους συμπάθησα και αυτόν (καλά τον είχα γνωρίσει τον δικηγόρο) και την γυναίκα του όμως. Απ' ότι φάνηκε με συμπάθησε και εκείνη. Το γραφείο δεν θα είναι έτοιμο πριν απο τον Ιούλιο οπότε ας χαλαρώσω τώρα που μπορώ γιατί Ιούλη και Αύγουστο θα είμαι γραφείο και θα κάνουμε αρχειοθετήσεις, θα μαθαίνω τα συστήματά τους και γενικότερα θα είναι μία περίοδος προσαρμογής. Εν τω μεταξύ, θα υπάρχει άλλη μία Λιάνα η οποία είναι δικηγόρος η κοπέλα. Ελεος!!! Ούτε Μαρίες να μας έλεγαν, μα 2 Λιάνες σε ένα γραφείο????

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...