Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

647703wkojrbp8c3.jpg

Λιανα μπραβο! Συγχαρητηρια! Καλα αποτελεσματα!

Η νυχτα ηταν εφιαλτικη. Τα παιδια μου εκοβαν βαρδιες αγρυπνιας.:evil: Η Μαριαλενα κοιμηθηκε στις 9,30 επειδη δεν ειχε κοιμηθει ολη μερα, ξυπνησε μετα απο καμια ωρα για το γαλα της, και κοιμηθηκε συντομα. Στις 5,30 ηταν ορθια...:roll: Οπως καταλαβαινεις καπετανισσα, και η μικρη στ΄αχναρια του αδερφου της ειναι... Μα να μη μου μοιασει κανενα στον υπνο?:tongue:

Kαπετανισσα εβλεπα αφισες στους δρομους χθες και ξεσηκωθηκα και στενοχωρηθηκα που δε θα τους δω.:(

KFemuDsSdr4

age.png age.png

τι να δωσει? τωρα θα ειναι στο τριτο ονειρο και θα ροχαλιζει....:mrgreen:

θα δωσω εγω ομως:idea::idea::idea:

1JBNV3-s4zM

Χιχιχιχι!!!!!!! Οντως πήγα για ύπνο μετά!!! Και τί ύπνο! Ξύπνησα το πρωί απο κάτι απαίσιους εφιάλτες με μία διάθεση περίεργη, έτοιμη να βάλω τις φωνές. Περιμένω και περίοδο οσωνούπω και οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο!

Η νυχτα ηταν εφιαλτικη. Τα παιδια μου εκοβαν βαρδιες αγρυπνιας.:evil: Η Μαριαλενα κοιμηθηκε στις 9,30 επειδη δεν ειχε κοιμηθει ολη μερα, ξυπνησε μετα απο καμια ωρα για το γαλα της, και κοιμηθηκε συντομα. Στις 5,30 ηταν ορθια...:roll:

:shock::shock::shock:

εμενα παντως κοιμοταν απο τις 10 και ξυπνησαν στις 8!:mrgreen:

Kαπετανισσα εβλεπα αφισες στους δρομους χθες και ξεσηκωθηκα και στενοχωρηθηκα που δε θα τους δω.:(

κι εγω θα στεναχωριομουν ΦΩΤΕΙΝΕ!ας ελπισουμε την επομενη φορα να κανουν συναυλια σε σταδιο!

δεν θα με σταματησει τιποτα!θα ελθω κολυμπωντας:idea:

Και τί ύπνο! Ξύπνησα το πρωί απο κάτι απαίσιους εφιάλτες με μία διάθεση περίεργη, έτοιμη να βάλω τις φωνές. Περιμένω και περίοδο οσωνούπω και οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο!

αν εχεις θαλασσα κοντα,πηγαινε να ριξεις μια βουτια,σιγουρα θα σου κανει καλο!

wx_heatwave_0707.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!!

ζεστη απο το πρωι εδω!δεν θα παμε για μπανιο σημερα,

θα αραξω σπιτι με τα μικρα και το απογευμα που θα ελθει ο μπαμπας θα παμε ολοι μαζι για φαγητο!

EzgGTTtR0kc

1958530te2chmztha.gif

τι μου τους θυμησες τωρα?

εντωμεταξυ θα ειναι και αλλα συγκροτηματα μαζι,ποσα τραγουδια θα προλαβουν να πουν αραγε?

1QP-SIW6iKY&feature=related

και πως να απολαυσεις τον τραγουδιστη αν εμφανιστει μονο για λιγο?:cool::rolleyes:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια εγώ δεν πάω στο Sonisphere γιατι ηθελα να χαρώ λιγο περισσότερο τους metallica ...Τώρα που θα είναι μαζί με όλους τους υπολοιπους θα κάτσουν εκεί 1 ώρα θα πουν τα νέα κομμάτια και θα φύγουν.. Δεν θα τους ευχαριστηθω....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

...... ή τέλος πάντων οτιδήποτε μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με την αποστείρωση; Έχει πολλή ζέστη και επειδή μέσα στον αποστειρωτή έχει και υγρασία, νομίζω ότι δεν είναι καλή ιδέα να αφήνω τα μπουκάλια εκεί μέσα για πολλές ώρες...

γύρω στις 3-4 ώρες "αντέχουν" τα αποστειρωμένα μπουκάλια αν ΔΕΝ ανοίξεις το καπάκι του αποστειρωτή.

και εμείς είχαμε υιοθετήσει τη μέθοδο του ψυγείου

μετά την αποστείρωση λοιπόν αφήναμε λίγο τα μπουκάλια να κρυώσουν (με κλειστό τον αποστειρωτή) κ κατόπιν τα κλείναμε με τις πιπίλες ΚΑΙ τα καπάκια τους κ τα βάζαμε σε ένα τεράστιο τάπερ στο ψυγείο.

age.png

age.png

Καλημέρα!!!!!!!

Εμείς πάμε για μπάνιο!

Να κάνουμε μια βουτιά και για εσάς?:tongue::tongue:

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ πλιζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!

Εγώ έχω τον μικρό με πυρετό, οπότε κλεισμένη σπίτι όλο το σ/κ, μ' αυτή τη ζέστη!

Σήμερα την έβγαλα με το a/c. :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ πλιζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!

Εγώ έχω τον μικρό με πυρετό, οπότε κλεισμένη σπίτι όλο το σ/κ, μ' αυτή τη ζέστη!

Σήμερα την έβγαλα με το a/c. :evil:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

Μαεστρία πως είναι το παιδί? Γιατί πυρετός? Περαστικά σας!!

Οι εγκυούλες μας πως τα πάνε με τις ζέστες?

Νυστάζω πολύ!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...