Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Γενικά, μήπως κάποιος ξέρει αυτόν τον αποστειρωτή ή τέλος πάντων οτιδήποτε μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με την αποστείρωση; Έχει πολλή ζέστη και επειδή μέσα στον αποστειρωτή έχει και υγρασία, νομίζω ότι δεν είναι καλή ιδέα να αφήνω τα μπουκάλια εκεί μέσα για πολλές ώρες...

Όπως σου είπανε και τα κορίτσια καλό είναι να τα βγάζεις τα μπουκάλια από τον αποστειρωτή μετά την αποστείρωση. Θυμάμαι πως εγώ τα συναρμολογούσα και τα αποθήκευα σε ένα τεράστιο τάπερ -γκουμούτσα:D το οποίο και έκλεινα με το καπάκι του. Μανίκι, αδερφάκι μου....

Να σε ρωτήσω κάτι : μήπως με τη χρήση ο πάτος σου άσπρισε; Νομίζω ότι είναι από τα άλατα για αυτό ρίχνω κάθε μέρα ξύδι, αλλά δυστυχώς δεν καθαριζει...

Όσο για τον πάτο που πιάνει άλατα μια άλλη λύση είναι να βάζεις αντί για νερό βρύσης water for injection που θα αγοράζεις από το φαρμακείο(είναι πάμφθηνο). Εγώ έτσι έκανα και δεν έπιανε καθόλου άλατα ο πάτος!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουφ... πάει και αυτό κορίτσια!!!! Εδωσα και τα προφορικά! Ελπίζω να τα έχω περάσει, τα πήγα αρκετά καλά εκτός απο μία τελευταία ερώτηση που μας έκαναν και τα μπέρδεψα. Στις προσωπικές ερωτήσεις και στην παρουσίαση του project πάντως ήμουν αρκετά καλή. Ο εξεταστής μου έδωσε και συγχαρητήρια γιατί είμαι μάνα, εργαζόμενη και σπουδάστρια αγγλικών.

ΩΧ εγω η ασχετιδου τα αφηνα μεσα στον αποστειρωτη παντως η το πολυ πολυ να τα συναρμολογουσα αν ειχα ορεξη και τα αφηνα εξω.Παντως τιποτα δεν επαθε η μικρη!!!!

Στο ψυγείο αυτή την περίοδο δεν υπάρχει τάξη και καθαριότητα. Δεν έχω το χρόνο να πλένω και να καθαρίζω φρούτα και λαχανικά πριν τα αποθηκεύσω εκεί μέσα. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά όλα είναι άπλυτα μέσα στις σακούλες τους.

Και καλα κανεις και να συνεχισεις να το κανεις(σ αυτο σεν ειμαι ασχετιδου:D).Τα φρουτα και ταλαχανικα οταν πλενονται και καθαριζονται χανουν τις βιταμινες τους.Την ωρα που ειναι να τα καταναλασουμε τα πλενουμε!!Και τα βραστα λαχανικα για μια αντε το πολυ δυο μερες βρασμενα στο ψυγειο.

Διαφημίσεις

Goodevening ladies and gendleman!!!!!!!!

(ατάκα απο την αγαπημένη μου ταινία ever, "πρόσκληση σε δείπνο από έναν υποψήφιο δολοφόνο")

Ολα καλά? Εγώ χάθηκα, βαριόμουν να συνδέσω τα καλώδια στο λαπιτοπι και το είχα στη κρεββατοκάμαρα και έβλεπα σειρές.

Τώρα είμαστε στα πεθερικά μου, κάναμε το πρώτο μας μπανάκι σήμερα!

Ευτυχώς ένας γείτονας έχει ασύρματο ίντερνετ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οπότε είπα να σας πω ένα γειά!

αν το ταξίδι στον άλλο κόσμο κρατήσει 6 λεπτά θα ήθελα ακούω αυτό

Εγώ πάλι Ντιπες, θα άκουγα αυτό μάλλον

NkU5d4UV8lk

Πολύ καλή η έκθεσή σου για τον Ζαρ! Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν στις αρχές ΄της δεκαετίας του 80 είχε πάρει στερεοφωνικό ο θείοςμου και είχε βάλει Ζαρ για να ακούσουμε!

το αιθεριο ελαιο που καις για τα κουνουπια κανει δουλεια?

την μερα τι βαζεις?το ιδιο χρησιμοποιεις?

εχουν κατατσιμπησει τη μικρη!:evil:

Εμένα μου είχε πει η Τσίκι πως έκανε δουλειά ένα μαντζαφλάρι από τα τζάμπο. Το πήραμε και όντως δεν την έχουν τσιμπήσει. Ομως κάνει λίγο θόρυβο, βγάζει υπερήχους (έτσι δεν τους λένε?). Τεσπά, προχθες όμως το μεσημέρι την καταφάγανε στη μάνα μου.Γκρρρρρρρρρ.

Α! κάτι που επίσης μπορεί να συμβάλλει στο να μη μπαίνουν τα κουνούπια στο δωμάτιο μας είναι ότι έξω απο το παράθυρό της έχω το καλαθάκι που πετάμε τα μοσχομυρωδάτα μπιλίνο (μπεμπιλίνο). Δοκίμασε το!!!! Χαχχαχααχα. Να σου στείλω ένα τέτοιο μαντζαφλάρι? Μπορεί να κάνει δουλειά Μαιράκι.

Να σας πω κάτι... :?:roll:

Στο ψυγείο αυτή την περίοδο δεν υπάρχει τάξη και καθαριότητα. Δεν έχω το χρόνο να πλένω και να καθαρίζω φρούτα και λαχανικά πριν τα αποθηκεύσω εκεί μέσα. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά όλα είναι άπλυτα μέσα στις σακούλες τους.

Μου κάνει κάπως... Δίπλα στη σακούλα με τα μαρούλια - που όλοι ξέρουμε πόσο βρώμικα είναι (όπως επίσης και όλα τα φρούτα και τα λαχανικά) - να βάζω τα μπουκάλια του μωρού;

Τι να πω, δεν ξέρω...

Εσείς πώς τα βάζατε; Μήπως είχατε κανενά κλειστό ταπεράκι για τα μπουκάλια;

Ρε Μαιρούλα μην αγχώνεσαι!!!!! Ολες κάπως έτσι!

Και εμείς στην πόρτα τα φυλάγαμε, εγω τα γέμιζα κιόλας να είναι έτοιμα (της έκανα γάλα με χαμομήλι οπότε έπρεπε να τα είχα έτοιμα).

Να σε ρωτήσω κάτι : μήπως με τη χρήση ο πάτος σου άσπρισε; Νομίζω ότι είναι από τα άλατα για αυτό ρίχνω κάθε μέρα ξύδι, αλλά δυστυχώς δεν καθαριζει...

Γέμισε με άσπρο ξύδι τον πάτο, ίσα να τον σκεπάσεις και κάνε μια αποστείρωση χωρίς μπουκάλια μέσα. ΄Φρόντισε να το κάνεις 1 φορά στις 15 και δεν θα σου πάθει΄τίποτα. Αν έχεις και θερμαντήρα κάνε το ίδιο αν σου πιάσει άλατα.

Και τώρα κορίτσια και αγόρι θα σας αφήσω, ώρα να βάλουμε τη μικρή για ύπνο και να πάμε για μπυρίτσες στην αγκινάρα, ένα ροκομπαράκι που έχουμε!

Φιλιά πολλά!!!!!!!!

lqKLuegPPxk

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...