Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπουμπούνισα μια αποστείρωση και επανήλθα!

Ταρουλίνιους, για πόσο χρονικό διάστημα θεωρούμε ότι είναι αποστειρωμένα τα μπουκάλια, εφόσον τα αφήνουμε μέσα στον αποστειρώτη μετά το τέλος της λειτουργίας του;

Ρωτάω γιατί έχω ακούσει από σχεδόν καθόλου έως ένα 24ωρο. Κουφά δεν είναι; Εγώ έχω έναν της Chicco. Σκέφτομαι να πάρω της Avent Philips έναν ψηφιακό που κάνει αυτόματα αποστείρωση μετά από κάθε άνοιγμά του. Τον έχειςυπόψη;

Γενικά, μήπως κάποιος ξέρει αυτόν τον αποστειρωτή ή τέλος πάντων οτιδήποτε μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με την αποστείρωση; Έχει πολλή ζέστη και επειδή μέσα στον αποστειρωτή έχει και υγρασία, νομίζω ότι δεν είναι καλή ιδέα να αφήνω τα μπουκάλια εκεί μέσα για πολλές ώρες...

2522daf9de.png

swGop2.png

ΜΑΙΡΗ εγω τα συναρμολογουσα και τα αφηνα μεσα στον αποστειρωτη η τα εβαζα στο ψυγειο,εξαλλου ποση ωρα θα μεινουν μεχρι να τα ξαναχρησιμοποιησεις?

κι εγω της chicco ειχα!

1958530te2chmztha.gif

Να σας πω κάτι... :?:roll:

Στο ψυγείο αυτή την περίοδο δεν υπάρχει τάξη και καθαριότητα. Δεν έχω το χρόνο να πλένω και να καθαρίζω φρούτα και λαχανικά πριν τα αποθηκεύσω εκεί μέσα. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά όλα είναι άπλυτα μέσα στις σακούλες τους.

Μου κάνει κάπως... Δίπλα στη σακούλα με τα μαρούλια - που όλοι ξέρουμε πόσο βρώμικα είναι (όπως επίσης και όλα τα φρούτα και τα λαχανικά) - να βάζω τα μπουκάλια του μωρού;

Τι να πω, δεν ξέρω...

Εσείς πώς τα βάζατε; Μήπως είχατε κανενά κλειστό ταπεράκι για τα μπουκάλια;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΙΡΗ εγω τα συναρμολογουσα και τα αφηνα μεσα στον αποστειρωτη η τα εβαζα στο ψυγειο,εξαλλου ποση ωρα θα μεινουν μεχρι να τα ξαναχρησιμοποιησεις?

κι εγω της chicco ειχα!

Να σε ρωτήσω κάτι : μήπως με τη χρήση ο πάτος σου άσπρισε; Νομίζω ότι είναι από τα άλατα για αυτό ρίχνω κάθε μέρα ξύδι, αλλά δυστυχώς δεν καθαριζει...

2522daf9de.png

swGop2.png

Να σε ρωτήσω κάτι : μήπως με τη χρήση ο πάτος σου άσπρισε; Νομίζω ότι είναι από τα άλατα για αυτό ρίχνω κάθε μέρα ξύδι, αλλά δυστυχώς δεν καθαριζει...

ο πατος και μενα μου ασπριζε απο τα αλατα του νερου,κατι λενε οι οδηγιες νομιζω αλλα δεν θυμαμαι

δοκιμασε επισης οταν τελειωνεις την αποστειρωση με ενα πανακι στεγνο να καθαριζεις τον πατο για να μην μενουν αλατα εκει

1958530te2chmztha.gif

εγω τα εβαζα στην πορτα του ψυγειου μονα τους,αλλα ξερω και καποιες γνωστες μου που τα εβαζαν μεσα σε ταπερ!

Τώρα που το λες... Καλή ιδέα η πόρτα. Θα το δοκιμάσω.

Φαντάζομαι περιμένεις να κρυώσουν και μετά τα βάζεις μέσα;

2522daf9de.png

swGop2.png

Τώρα που το λες... Καλή ιδέα η πόρτα. Θα το δοκιμάσω.

Φαντάζομαι περιμένεις να κρυώσουν και μετά τα βάζεις μέσα;

ε ναι,μην τα βαλεις και αμεσως οταν τα βγαλεις απο τον αποστειρωτη

νομιζω οτι το πιο σημαντικο ειναι να τα συναρμολογεις αμεσως οταν τελειωνει η αποστειρωση για να μην παει καποιο μικροβιο στις θηλες των μπουκαλιων(σπανιο κατα τη γνωμη μου)

βρηκα κι αυτο

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=27052

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Τα διαβάζω και τελικά καταλήγω στο ότι η καθεμιά κάνει τα δικά της... Ακόμα και οι ιατροί έχουν διαφορετικές απόψεις. Τι να πεις;

Ευχαριστώ πάντως!

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

2522daf9de.png

swGop2.png

1162836rzyrck4mmc.gif

Kαλημερα!

Μαιρουλα, τα μπουκαλια θα τα εχεις στην πορτα του ψυγειου, αν και λενε οτι πρεπει να μπαινουν εκει που βαζουμε τα τυρια γιατι εχει την πιο δυνατη ψυξη. Εγω στην πορτα τα εβαζα και κανενα απο τα παιδια μου δεν επαθε ποτε τιποτα. Ετσι κι αλλιως καλοκαιρι ειναι, θα ρυθμισεις το ψυγειο να δουλευει σε χαμηλοτερη ψυξη.

Ο πατος του αποστειρωτη πιανει αλατα. Γι αυτο θα βαζεις λευκο ξιδι με λιγο βραστο νερο και θα το αφηνεις μιση ωρα. Δε χρειαζεται να το κανεις καθε φορα, θα βλεπεις καθε ποτε πρεπει. Γινεται σαν καινουριος.

age.png age.png

Μαιρουλα, τα μπουκαλια θα τα εχεις στην πορτα του ψυγειου, αν και λενε οτι πρεπει να μπαινουν εκει που βαζουμε τα τυρια γιατι εχει την πιο δυνατη ψυξη. Εγω στην πορτα τα εβαζα και κανενα απο τα παιδια μου δεν επαθε ποτε τιποτα. Ετσι κι αλλιως καλοκαιρι ειναι, θα ρυθμισεις το ψυγειο να δουλευει σε χαμηλοτερη ψυξη.

Ο πατος του αποστειρωτη πιανει αλατα. Γι αυτο θα βαζεις λευκο ξιδι με λιγο βραστο νερο και θα το αφηνεις μιση ωρα. Δε χρειαζεται να το κανεις καθε φορα, θα βλεπεις καθε ποτε πρεπει. Γινεται σαν καινουριος.

Θα συμφωνήσω με τον φωτεινό παντογνώστη. Λευκό ξύδι όποτε χρειάζεται. Το ίδιο κάνουμε και στον βραστήρα. Μην δίνεις τσάμπα λεφτά σε αποστειρωτές ρε κοπελιά, σκέψου ότι σε λίγους μήνες θα το κόψεις χαχα. Κι εγώ τα μπιμπερό στην πόρτα τα έβαζα πάντως

Θα έβαζα και άσμα αλλά γκρινιάζει ο μικρός μπαμπουίνος, οπότε λέιτερ. Καλημέραααα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...