Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

ο ΦΩΤΕΙΝΟς ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗς(:idea: )της παρεας που ειναι?

το αιθεριο ελαιο που καις για τα κουνουπια κανει δουλεια?

την μερα τι βαζεις?το ιδιο χρησιμοποιεις?

εχουν κατατσιμπησει τη μικρη!:evil:

για εξω της βαζω τη λοσιον της απιβιτα και δεν κανει τιποτα(ασε που γραφει οτι ειναι για παιδια ανω των 3 ετων)

το βραδυ βαζω ενα βαζακι με σιτρονελα,ουτε αυτο κανει τιποτα

και τη μερα ταμπλετες αοσμες,τιποτα και με αυτες,ενα κουνουπι να κυκλοφορει πανω στη Φωτεινη πηγαινει!

αναγκαστικα και πηρα υγρο αοσμο αποψε:evil:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν το ταξίδι στον άλλο κόσμο κρατήσει 6 λεπτά θα ήθελα ακούω αυτό

E8WaJfQQYwA

Πολυ καλο.

ο ΦΩΤΕΙΝΟς ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗς(:idea: )της παρεας που ειναι?

το αιθεριο ελαιο που καις για τα κουνουπια κανει δουλεια?

την μερα τι βαζεις?το ιδιο χρησιμοποιεις?

εχουν κατατσιμπησει τη μικρη!:evil:

για εξω της βαζω τη λοσιον της απιβιτα και δεν κανει τιποτα(ασε που γραφει οτι ειναι για παιδια ανω των 3 ετων)

το βραδυ βαζω ενα βαζακι με σιτρονελα,ουτε αυτο κανει τιποτα

και τη μερα ταμπλετες αοσμες,τιποτα και με αυτες,ενα κουνουπι να κυκλοφορει πανω στη Φωτεινη πηγαινει!

αναγκαστικα και πηρα υγρο αοσμο αποψε:evil:

Ειναι γλυκοαιματη φαινεται! Δεν ειδα τσιμπηματα ουτε με τη λοσιον ουτε με το αιθεριο ελαιο. Λες να΄ταν τυχαιο? Θα δειξει. Την ημερα δε χρησιμοποιω τιποτε. Εχετε κουνουπια και την ημερα?:confused:

age.png age.png

Ειναι γλυκοαιματη φαινεται! Δεν ειδα τσιμπηματα ουτε με τη λοσιον ουτε με το αιθεριο ελαιο. Λες να΄ταν τυχαιο? Θα δειξει. Την ημερα δε χρησιμοποιω τιποτε. Εχετε κουνουπια και την ημερα?:confused:

δεν νομιζω να ειναι τυχαιο,αν ηταν θα την ειχαν τσιμπησει απο την αρχη,ισως να τα δεχεται πιο καλα ο οργανισμος της αυτα τα προιοντα,

τι να πω!

μεχρι να βρω ποιο προιον κανει για τη μικρη θα εχει περασει το καλοκαιρι:rolleyes:

και ναι ,εχουμε κουνουπια και την μερα,κοβουν βολτες απο το πρωι:evil:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κούκλες!

Πώς είστε;

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας, αλλά ελπίζω να είστε όλες καλά.

Εγώ είμαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας...

Το μωρό κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να με εξοντώσει... Δεν νιώθω ούτε χέρια, ούτε πόδια, ούτε μέση. Τώρα έβαλε σημάδι και τα μαλλιά μου και κάπου κάπου μου ρίχνει και κανά τραβηγματάκι. Αχ...

Είναι, όμως, σκέτος ασπρούλης! Σαν γατούλης κάνει όταν είναι χορτάτος. Γιατί μόνο αφού φάει είναι ήρεμος.

Πείτε μου τα νέα σας.

2522daf9de.png

swGop2.png

Το μωρό κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να με εξοντώσει... Δεν νιώθω ούτε χέρια, ούτε πόδια, ούτε μέση. Τώρα έβαλε σημάδι και τα μαλλιά μου και κάπου κάπου μου ρίχνει και κανά τραβηγματάκι. Αχ...

Και που εισαι ακομα!:mrgreen:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...