Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ ωραία ήταν!!!!

Είχα ένα άγχος με το ταξίδι ωστόσο...Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στον γιατρό πήγα μέχρι που είδα το μωρό και ησύχασα!!!:cool:

Έγινε 2,5 εκατοστά και η καρδιά του σταθερά στους 173 ανά λεπτό!!!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Μαντάκι τί έπαθες και βάζεις τέτοια μουσική σήμερα??? Ευχάριστη έκπληξη!!!

ptSYXBlJaZQ&feature=related

Ακόμα δεν μ'έχει πάρει αυτός τηλέφωνο απο τη δουλειά για να μου πει πότε θα αρχίσουμε και ανησυχώ.

Αύριο δίνω προφορικά proficiency. Πείτε μου καλή επιτυχία!

Ακόμα δεν μ'έχει πάρει αυτός τηλέφωνο απο τη δουλειά για να μου πει πότε θα αρχίσουμε και ανησυχώ.

sxoleio0506.jpg

δεν σου ειχε πει για τις 15?η δεν θυμαμαι καλα?

κανε ενα κοπο και παρε εσυ τηλεφωνο,δεν εχεις να χασεις τιποτα

1958530te2chmztha.gif

Ετσι μου είχε πει Μάντυ και ότι θα με ειδοποιήσει εκείνος. Θα πάρω τη Δευτέρα τηλέφωνο, δεν είναι κακό ε??? Ευχαριστώ για την ευχή, ελπίζω να μην τα θαλασσώσω!!!

Ετσι μου είχε πει Μάντυ και ότι θα με ειδοποιήσει εκείνος. Θα πάρω τη Δευτέρα τηλέφωνο, δεν είναι κακό ε??? Ευχαριστώ για την ευχή, ελπίζω να μην τα θαλασσώσω!!!

γιατι να ειναι κακο βρε ΛΙΑΝΑ?

ισα ισα που δειχνεις και ενδιαφερον ετσι!

YBo495Z0_7k

1958530te2chmztha.gif

Πολύ ωραία ήταν!!!!

Είχα ένα άγχος με το ταξίδι ωστόσο...Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στον γιατρό πήγα μέχρι που είδα το μωρό και ησύχασα!!!:cool:

Έγινε 2,5 εκατοστά και η καρδιά του σταθερά στους 173 ανά λεπτό!!!:D

Το χρυσό μου! Σαν playmobil θα είναι τώρα! Ο δικός μου κουνούσε χέρια πόδια (ότι φαινόταν τέσπα) στους υπέρηχους, σαν να χαιρετούσε!

Καλώς όρισες στο πατρίδα. :)

Καλημέρα! Μαντάκι τί έπαθες και βάζεις τέτοια μουσική σήμερα??? Ευχάριστη έκπληξη!!!

Στη λέω και αγγλιστί την κατάλληλη ευχή ... b.gifr.gife.gifa.gifk.gifempty.gifa.gifempty.gifl.gife.gifg.gif!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΙΑΝΑ!!!

γιατι να ειναι κακο βρε ΛΙΑΝΑ?

ισα ισα που δειχνεις και ενδιαφερον ετσι!

Συμφωνω.

Kαι επειδη ειμαι μονη στο σπιτι (σπανιο φαινομενο!), τα ηχεια στο τερμα για λιγη αδρεναλινη!!!

ROI1W3Lgqbs

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...