Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΕΤΟ!!!!

Εργάτες ενωμένοι, ποτέ ηττημένοι!! Ασχετο, αλλά μπήκα στο κλίμα του αγώνα.

Α, Α! ενα καλό που άκουσα προχθες σε μια πορεία ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

χριστινακι μου εχεις δικιο και τι βαψιμο ε?αλλα ειναι βλαχοροκομεταλαδες και εχουν βγαλει και Τα κομματια δεν πειραζει γουστα ειναι αυτα!ναι μας ειπες για τα εισητηρια τωρα αν πω οτι δεν σκιζομαι και για τους U2 θα μου κοψεις την καλημερα?οχι δεν το λεω ποτε!
Όχι, απλώς θα σου αφιερώνω ένα άσμα τους κάθε μέρα μουχαχαχα

MZ7zKeYhU_8

Θα αποζημιωθείς την άλλη εβδομάδα που θα σε βγάλω τσάρκα!!!;)
Αει καλά... τσίρκο διάβασα το τσίρκουλο!
Επίσης προσπαθώ να της μάθω λεξούλες και όλες τις λέει μπανάνα. -Τι θα πιεί η Ελέ τώρα? -Μπανάνα. Ζονκ, λυπάμαι χάσατε, ρονγκ άνσερ!

Ταρουλίνι εμένα μου άρεσε το χανγκοβερ. Το έγραψα και στη Χριστίνα, να μας πει και εκείνη την άποψή της.

Κατ'αρχάς δυστυχώς δεν ήμουν μπροστά να χωθώ στη σκηνή, με κίνδυνο να μαζέψουν κι εμένα τα κωλομπατσόνια! Σιχτήρ συγχίστηκα!

Κατά δεύτερον έλιωσα με την πρώτη σου ατάκα.

Κατά τρίτον τέλειωσα χτες και το 8ο του γκρέις, το έργο δεν το είδα ακόμα, θα το δω όμως, μερσί!!!

ποια ΤΟΛΜΗΣΕ να μιλησει για SISTERS πρωινιατικα???εεεεεεεεεεεεε???:evil:
Σου θίξαμε τσι αδερφάρες;
ο ιος ειναι 16 η κορη 13
Κι εγώ λιώνω βρε κουφέτο χααχαχα! Μετάφραση: The virus is 16, daughter is 13... μουχαχαχαα λοβ για κουφετ!

WN6Op3.png

αϊ καλε!ελατε εδω εσεις ωρε κυραδες!με το ταλιμπανακι μου να παταει το νετ μπουκακι και να λεει πατα πατα και το απογευμα το ελα να δεις ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΑΧΑ στο pc δεν πλησιαζω μολις παω θελει λαλα!μα αν δεν τα λεγα ετσι οπως τα λεω δεν θα μουν εγω......και πια θα ημουνα ωρε!θα τα γραφω στα αγγλικα απο δω και περα αλλα να βαλετε πανες ακρατιας γιατι δεν θα φταιω για τυχον ατυχηματα

921477wc2fyvv2y2.gif

Ασε ρε Μαιράκι-Μπαιράκι, η απόλυτη ξεφτίλα, παρακαλώ να έρθει η συμφορουμίτισα λιάνα να σας πει και εκείνη ιστορίες.

Προχθές ήταν κάτι "εθισμένοι" που συχνάζουν εδώ λιώμα και κάτι τους είπε μια κοπέλα και αυτή εθισμένη και την ξυλοφορτώσανε (όσο μπορούσαν γιατί δεν είχαν δυνάμεις) γιατί τόλμησε να πει κάτι για έναν Μάριο. Μα πόση ξεφτίλα? Αυτό που με εξοργίζει, είναι που βλέπω εθισμένους να είναι στο στέκι τους και να έχουν και τα μωρά τους μαζί. Ηταν μια που το είχε στον μαρσιπο, να βλέπατε ένα σουσουνάκι τόσο δα. Αλλος ένας είχε ένα κοριτσάκι, θα ήταν 10 χρονών μέσα στο αμαξι όσην ώρα έκανε τα "ψώνια" του. Τι να λέμε τώρα, η Παναγιά να βάλει το χέρι της, τραγικές καταστάσεις. Πίστευα ότι στα 6 χρόνια που είχα να περάσω απο αυτόν τον δρόμο (δούλευα πάλι στην περιοχή πριν 6 χρόνια) ότι θα είχαν αλλάξει πολλά. Τελικά έχουν αλλάξει πολλά, προς το χειρότερο όμως.

Κατερίνα, έτυχε να περάσω ξανά απο την παλιά μου εργασιακή γειτονιά την περασμένη εβδομάδα. Οχι μόνο δεν άλλαξε τίποτα αλλά νομίζω ότι χειροτέρεψαν κιόλας τα πράγματα. Τέτοια επεισόδια με κοπέλες έχω δει πολλά όπως επίσης και πρεζάκια να κάνουν την ανταλλαγή μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών (και τα δικά μου). Το χειρότερο όμως και αυτό που πραγματικά με πείραζε όταν το έβλεπα ήταν, όπως ανέφερες και εσύ, τα μωράκια τους. Εβλεπα μία μάνα ή έναν πατέρα να σέρνεται και μέσα στη μαστούρα του να κουβαλάει και το παιδί του. Τους είχα ρωτήσει αν θέλουν ρούχα εκεί στον ΟΚΑΝΑ και μου είπαν ότι ηθελαν και παιδικά ακόμα. Θυμάμαι, τους είχα πάει κανα δυο φορές. Ποτέ όμως παιδιά, στα 17 χρόνια που πηγαινοερχόμουν σ' αυτό το δρόμο, ποτέ δεν με πείραξε κανείς, ποτέ δεν με ενόχλησε κανείς απο αυτά τα άρρωστα απο την πρέζα παιδιά. Κορίτσια, παιδιά μεγαλώνουμε και πραγματικά να μας φυλάει ο Θεός. Να βλέπετε κορίτσια και αγόρια σαν τα κρύα τα νερά και να είναι χώμα.:-(

Διαφημίσεις

Μην αναρωτιέστε κατ'αρχάς γιατί κάνω το φάντασμα (είναι που είμαι!). Τώρα πρόκαμα, τώρα σας γράφω! Μαμώ τα κουνούπια που απορώ γιατί υπάρχουν στον πλανήτη, την αλλεργία που με πιάνει τελευταία (γεμίζω συνήθως πρωί με τη δροσούλα καντήλες στα χέρια με φαγούρα, μετά την κρέμα εξαφανίζονται μυστηριωδώς!) και μαμώ και το δόντι μου το λούστικο που δεν με αφήνει σε ησυχία, πάω να το βγάλω να βρω την υγειά μου! Επίσης μαμώ και το στομάχι μου το ευαίσθητο και τον σκύλο που είναι άρρωστος και του χώνουμε ενέσεις και την γάτα που επίσης είναι άρρωστη και της κάνουμε σκόνη τα χαπάκια κάθε βράδυ και σε πατέ της το δίνουμε. Είπατε κάτι; Ο γιος μου πιο εύκολος είναι από τα γατόσκυλα! Μέσα σε όλα, μαμώ και την έμμηνο ρύση μου μέσα (πάει το γκρέις ανάτομυ, σβήστε το γκρέις, θα μελετάγαμε ανάτομυ το σουκου!). Μετά από αυτό το τεράστιο ανάθεμα, θα σας βάλω 2 τραγουδάκια για να στανιάρω, καθότι όλα τα παραπάνω δεν με αφήνουν να κοιμηθώ αξιοπρεπώς για να έχω μια συμπαθητική εμφάνιση αύριο που θα πάω να ζητιανέψω (κοινώς να ζητήσω δάνειο στην τράπεζα).

Θυμήθηκα... μαμώ και τους depeche mode που δεν έκαναν τελικά τη συναυλία! Α όχι, μαμακία, δεν θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς, ήμουν έγκυος. ΟΚ αυτοί παίρνουν απαλλακτικό...

Για το κουφέτο και την Μάιρα λοιπόν (σου είπα ότι είχα πάει στη συναυλία των GnR κι ήταν... τα λεφτά μας πίσω; )

p2OSVVkLTa8&feature=related

Γιατί είναι Παρασκευή (γεια σου Ρένα με τα ωραία σου)

wa2nLEhUcZ0

Κι αυτό για μένα και νομίζω θα το εκτιμήσει κι η Λιάνα ;)

FwKYxeI8Ebc

Στις υπόλοιπες αύριο αφιέρωση, να κοιμηθώ και λίγο!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερααααααααααααααααα

Παρασκευήήήήήήήήή΄!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να μη το ξαναβάλω το τραγούδι, αφου το έβαλε η Χριστινα..

Ευχαριστώ καλή μου:P:p:p;)

Άλλα νέα;;Χάσαμε και το Τσίκι!!Εργάζεται σκληρά εκεί στην τράπεζα!!!!

Τάρα με ξέχασες δίπλα ε;;Μπήκες κανα δυο φορές ,έχασες τους ρυθμούς σου και δεν το ξανατόλμησες!!!:P

Κατερίνακι κι εσύ εργάζεσαι σκληρά ε;;Χμμμμμμμμμμμμμ!!!

Μαιρα...και συ με ξέχασες δίπλα!!!Και η Λεγκω και η Λιανα το ίδιο!!!

Συνομωσία!!Μα τι έχω και δεν με παίζετε;;;;;

Κουφετάκι κάλημέρα!!!

8srgfw7GDkM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...