Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μέρα και καλό χειμώνα ορέ!!!! χιχιχχχιιχι

τιιιιιι βλεπω εδω μεσα??? ο Ντεπιες κανει ανταρσια??? απαξιωνει το καλο κλασσικο ροκ και μεταλ??? τολμα, λεγω, τολμα να αμφισβητει την διαχρονικη αξια των τραγουδιων που εθεσαν τις βάσεις της σημερινης ροκ και μεταλ σκηνης???

beware Ντεπιες γιατι θα τον αφησω αμολητο...

eddie-figure-somewhere-l.jpg

χαχαχαχαχαχα...

τι κανετε κατα τα αλλα κοριτσαρες και στασιατη??? :P

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

τιιιιιι βλεπω εδω μεσα??? ο Ντεπιες κανει ανταρσια??? απαξιωνει το καλο κλασσικο ροκ και μεταλ??? τολμα, λεγω, τολμα να αμφισβητει την διαχρονικη αξια των τραγουδιων που εθεσαν τις βάσεις της σημερινης ροκ και μεταλ σκηνης???

beware Ντεπιες γιατι θα τον αφησω αμολητο...

eddie-figure-somewhere-l.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol:

εννοια σου ΤΣΙΚΙ και ο ΝΤΕΠΙΕς δεν τολμαει να κουνηθει!:cool::mrgreen:

vUQQ-Yxfr4o

1958530te2chmztha.gif

Καλησπέρα σε όλους και όλες :D

Να αρχίσω από τις ευχές . Πολλοί επέτειοι, γενέθλια πέσανε τη βδομάδα που μας πέρασε. Ευτυχώς που στην Ελλάδα οι γιορτές κρατάνε 40 μέρες για μπορούμε να ευχόμαστε :tongue:.

ChristinaGRZ να ζήσετε, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε το παιδάκι σας που είχε γενέθλια :D. Αλήθεια τα πόσα έκλεισε;

ΤΑRΑ να χαίρεσαι κι εσύ την κορούλα σου. Η δική σου κόρη πόσο είναι και διασκεδάζει με το περιεχόμενο των συρταριών :mrgreen: ;

Maira95 συμφωνώ ότι οι μεταλλάδες είστε και ροκάδες στο πιο εξτρίμ και χωρίς νερό στο κρασί σας :tongue:

Maestria77 ελπίζω να σου πέρασε το κρυολόγημα γρήγορα χωρίς να αφήσει βήχα για κάπιο διάστημα. Αυτά τα άτιμα τα ανοιξιάτικα ταλαιπωρούν κομμάτι παραπάνω :mad:. Εμένα ένα μήνα μου έχει μείνει ο βήχας και δεν λέει να με αποχωριστεί. Ειδικά το βράδυ όταν ξαπλώνω νιώθω κι εγώ μπούκωμα. Όσο για τη ροκ εκτέλεση του ζειμπέκικου της Ευδοκίας, μπορώ να σου πω ότι κουφάθηκα τελείως. Ποιος έκανε τέτοιο τόλμημα; Δεν άντεξα να το ακούσω μέχρι το τέλος :rolleyes:

Είδα ότι πολλές υποστηρίξατε Γερμανία στη Γιουροβίζιον. Εμένα παιδιά δε μου άρεσε κανένα μα κανένα. Το Γερμανικό παραήταν λιτό, σαν φαγητό χωρίς αλάτι και συμφωνώ με την Ellemphriem. Ίσως το βερύκοκο που λέει και η chiqui να είχε κάποια μελωδία αλλά σκηνική παρουσία μηδέν :?!

Chiqui ελπίζω κι εύχομαι ότι πρόβλημα να αντιμετωπίζετε στο μωράκι σας να είναι περαστικό και να μην ταλαιπωρηθεί ποτέ και από τίποτε στη ζωή του :-D.

TARA την διεύθυνση all4beer πρώτη φορά τη συναντώ και μου άρεσε. Αν έχεις κι άλλες να προτείνεις ευπρόσδεκτες. (ΥΓ το ίδιο ισχύει και για τα κρασιά). Η μπυραρία στο Περιστέρι που είναι (αν δεν μπορεί να το γράψεις στο φόρουμ στείλε μου πμ, ευχαριστώ). Την Kwak την είχα δοκιμάσει μια φορά αλλά δεν μου άρεσε τόσο. Φυσικά αν είναι να επιλέξω μεταξύ μιας kriek ή μιας gueuze θα την προτιμούσα. Αλλά να πω την αλήθεια ότι είμαι αρκετά πιστή στη chimay bleu τα τελευταία χρόνια και όταν έχω δυνατότητα επιλογής της την παραγγέλνω πάντα. Όσο για την buckler.... θεωρώ ιεροσυλία να πίνεις μπύρα χωρίς αλκοόλ :tongue:. Δε θα την επέλεγα ποτέ. Όσο για τους Jethro Tull και Mike Olfield που επέλεξες δεν έχω λόγια. Τους λατρεύω :cool:.

ΚατερίναΒ θα ήθελα και τη μπυραρία στον Κορυδαλλό. Καλό είναι να πηγαίνουμε και σε νέα μέρη.

Αλήθεια έχει καμιά δοκιμάσει την bière du démon; Είναι (αν δεν απατώμαι) η πιο δυνατή μπύρα στον κόσμο (12% αλκοόλ) και είναι γαλλική (έχω λίγο κόλλημα με τη Γαλλία το έχετε καταλάβει :mrgreen: ). Εμένα η γεύση της δε μου αρέσει καθόλου, αλλά αξίζει να τη δοκιμάσει κανείς έστω και μια φορά. Πάντως προτείνω τη bière du désert, πιο ελαφριά και πιο εύγευστη.

ΚατερίναΒ αυτή η ιστορία με τα μπουκάλια της μπύρας μου άρεσε. Κάποτε έκανα κι εγώ συλλογή από μπουκάλια από γαλλικά κρασιά (όντας φοιτήτρια και πριν ακόμη ανακαλύψω γευστικά τις μαύρες και κόκκινες μπύρες) και δυστυχώς τα πέταξα μόνη μου όταν κατάλαβα ότι θα ήταν αδύνατο (ή μάλλον απαγορευτικό) να τα μεταφέρω κάποια στιγμή όπου θα πήγαινα. Έτσι έκοψα τη συνήθεια και τα αποχωρίστηκα ένα χρόνο μετά αφού ξεκίνησα τη συλλογή. Είχα καταφέρει να μαζέψω καμιά εικοσαριά μπουκάλια. Σίγουρα αυτό δε θα ήταν τίποτα μπροστά στη δική σου συλλογή από μπύρες αλλά αρκετό για να με κάνουν να καταλάβω έστω και σε μικρότερο βαθμό πως ένιωσες όταν κατάλαβες ότι δε θα ξαναδείς τη συλλογή σου :(.

Όσο για την ανατολίτικη μουσική εγώ προτείνω Ράϊ μουσική. Αξίζει να προσέξετε το παρακάτω κομμάτι

xPEAHXglOCE&feature=related

Lisa γέλασα με την ιστορία με το σφουγγάρισμα και τα καμένα τόστ :D

Lianakleopatra βγάζω το καπέλο για την επιλογή του après la pluie II (για μένα η καλύτερη της εβδομάδας) :wink:

Vasdeli καλό ταξίδι και καλά να περάσεις :D

DepecheM μας περιέγραψες πολύ όμορφα και αναλυτικά όσα είδες στη συναυλία του J.M.Jarre και πιστεύω ότι η αποτύπωση των σκέψεών σου θα κάλυπτε πολύ κόσμο που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συναυλία χωρίς να χρειάζεται να προσθέσουν κάτι. Όσο για τη ροκ μουσική, το ότι «πολλοί είναι γύρω στα 60 σήμερα και πολλοί έχουν πεθάνει» δε νομίζω ότι επηρεάζει την ποιότητα που είναι διαχρονική. Μην ξεχνάς ότι μόνος σου είπες ότι ο J.M.Jarre διανύει την 6η δεκαετία της ζωής του επίσης. Οσο για το επιχείρημά σου ότι δεν υπάρχουν τόσο αντάξιοι συνεχιστές. Σίγουρα δεν υπάρχουν για όλους, αλλά τίποτε δεν πάει στις oubliettes :roll:.

Λοιπόν απόψε προτείνω το

4qHX493bB3U

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα ροκάκια :D

Εsys merci για τις ευχές, ένος έτους έγινε ο μικρός.

Γιούλα έχεις ένα κόλλημα με Τσάπμαν; Λίγους ξέρω να την ακούν, πρέπει να πρωτόβαλα εγώ, νομίζω κι η Κατερίνα μετά; Βάζε βάζε, μ'αρέσει!!!

Αυτό για chiqui που δεν μπαίνει συχνά και για maira που παραδόξως βρίσκουμε κάτι να συμφωνούμε, τα ιταλικά :D

YGERpHBGTg4

0RXQrr1oqzA&feature=related

WN6Op3.png

Κι εμένα μ' αρέσει (ΠΟΛΥ) η Chapman! :mrgreen:

Επειδή έβαλα το "This time" (το αγαπημένο μου) μια άλλη φορά, ας βάλουμε ένα άλλο αγαπημένο.

fMSFig8VgXE

Εύχομαι ένα γλυκό Κυριακάτικο βράδυ σε όλους!

Υ.Γ. Ευτυχώς δεν έβρεξε στη γαμοβάφτιση και βολεύτηκα με το φουστανάκι μου :D!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

.

Λίγους ξέρω να την ακούν, πρέπει να πρωτόβαλα εγώ, νομίζω κι η Κατερίνα μετά;

Αυτό για chiqui που δεν μπαίνει συχνά και για maira που παραδόξως βρίσκουμε κάτι να συμφωνούμε, τα ιταλικά :D

χα!βρε τι μας λες?μου αρεσει και μενα κι εχω βαλει πολλες φορες!

παρεπιπτοντως καλος ο Λιγκαμπουε!

week_56.gif

μια γρηγορη ΚΑΛΗΜΕΡΑ γιατι θα βγω εξω για δουλειες!:rolleyes:

ΡΕΝΑΤΑ καλη επιτυχια σημερα!:D

NnAZTItYxUQ&feature=related

1958530te2chmztha.gif

64645ge5w6b50qj.jpg

ΤΑRΑ να χαίρεσαι κι εσύ την κορούλα σου. Η δική σου κόρη πόσο είναι και διασκεδάζει με το περιεχόμενο των συρταριών :mrgreen: ;

Eνος ετους.

TARA την διεύθυνση all4beer πρώτη φορά τη συναντώ και μου άρεσε. Αν έχεις κι άλλες να προτείνεις ευπρόσδεκτες. (ΥΓ το ίδιο ισχύει και για τα κρασιά). Η μπυραρία στο Περιστέρι που είναι (αν δεν μπορεί να το γράψεις στο φόρουμ στείλε μου πμ, ευχαριστώ). Την Kwak την είχα δοκιμάσει μια φορά αλλά δεν μου άρεσε τόσο. Φυσικά αν είναι να επιλέξω μεταξύ μιας kriek ή μιας gueuze θα την προτιμούσα. Αλλά να πω την αλήθεια ότι είμαι αρκετά πιστή στη chimay bleu τα τελευταία χρόνια και όταν έχω δυνατότητα επιλογής της την παραγγέλνω πάντα. Όσο για την buckler.... θεωρώ ιεροσυλία να πίνεις μπύρα χωρίς αλκοόλ :tongue:. Δε θα την επέλεγα ποτέ. Όσο για τους Jethro Tull και Mike Olfield που επέλεξες δεν έχω λόγια. Τους λατρεύω :cool:.

Δε θυμαμαι ουτε το ονομα του μαγαζιου, ουτε την οδο! Ηταν ενα υπογειο μαγαζι σε ενα στενο δρομακι, κατω ακριβως απο ενα τριγωνακι που λεγεται πλατεια Δ... (δε θυμαμαι!), οπου απο κει συνεχιζοντας πας Κηπουπολη. Πολυ κοντα στο Χαμογελο του Παιδιου στο Περιστερι. Κανει και live blues.

Αλήθεια έχει καμιά δοκιμάσει την bière du démon; Είναι (αν δεν απατώμαι) η πιο δυνατή μπύρα στον κόσμο (12% αλκοόλ) και είναι γαλλική (έχω λίγο κόλλημα με τη Γαλλία το έχετε καταλάβει :mrgreen: ). Εμένα η γεύση της δε μου αρέσει καθόλου, αλλά αξίζει να τη δοκιμάσει κανείς έστω και μια φορά. Πάντως προτείνω τη bière du désert, πιο ελαφριά και πιο εύγευστη.

Nαι την ξερω, αλλα δεν την εχω δοκιμασει. Εκει στο Περιστερι την ειχα δει, αλλα μου ειχε πει ο μπαρμαν οτι δε θα μου αρεσει, γιατι ειναι γλυκια. Για να καταλαβεις, η αγαπημενη μου μπυρα απο τις απλες, ειναι η kaiser.

Δες κι αυτο.

http://forum.beer.gr/beer.php

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...