Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Κοπελια...ειναι γνωστο οτι δεν το χεις!!!Αχαχαχαχ

Αντε ακου εκει τους ac/dc σου....χαχαχαχαχαχαχαχα

τι λε ρε????

εδω αρχιζει πολεμος!!!!!:evil::evil::evil:

WCX8gDW4YS0

αργά αλλά σταθερά έρχεσαι στον ίσιο δρόμο

δικιά μας είσαι, απλά δεν το γνωρίζεις ακόμα :cool:

βεβαια βεβαια!!!!ηλθαν τα ημερα να διωξουν τα αγρια!!!!!!:evil:

κι επειδη ειστε υποτονικες/ος παρτε με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑς!:mrgreen:

9LjbMVXj0F8

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ολα να τα αντεξω κοπελια....Αλλα τον Οζυ;;;;;οχι με τιποτα...!!2010 εχουμε..ε Ακου Οζυ!!!!!!Που πατε και τους ξεθαβεται αυτους τους ξεχασμενους απορω.....Ουτε οι ιδιοι δεν θυμουνται τον εαυτο τους πια!!!Μονο σε ριαλιτι τους βλεπεις αυτους..αχαχαχαχαχαχαχα/...Πες ρε προεδρε...

Διαφημίσεις

1645644i3nj33m4ee.gif

Οχι, δεν ειμαι εγω, αλλα καπως ετσι ειναι και η δικη μου στολη!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ντεπιες, ωραια η περιγραφη της συναυλιας, αλλα εχω μια ερωτηση. Ο ηχος ηταν καλος? Γιατι νομιζω πως ο συγκεκριμενος χωρος δεν ειναι οτι καλυτερο για συναυλιες.

Κακη η προσπαθεια σου επισης να στρατολογησεις κοσμο!:tongue::tongue::tongue:

9iELQauX-ig

age.png age.png

Οχι, δεν ειμαι εγω, αλλα καπως ετσι ειναι και η δικη μου στολη!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ντεπιες, ωραια η περιγραφη της συναυλιας, αλλα εχω μια ερωτηση. Ο ηχος ηταν καλος? Γιατι νομιζω πως ο συγκεκριμενος χωρος δεν ειναι οτι καλυτερο για συναυλιες.

• ωραία η στολή
  • καλή ερώτηση για τον ήχο μια και ήταν φόβος αρκετών. Παραδόξως όμως ο ήχος ήταν πάρα πολύ καλός
  • έχω μείνει πίσω σε στρατολόγηση αλλά θα βάλω τα δυνατά μου. Ευκολη υπόθεση την κόβω μια και η κλασική Ροκ και η Μέταλ αργοσβήνουν :rolleyes:

age.png

age.png

ΣΕ ΤΙ θα μας στρατολογήσει;; Πείτε μου! Μην μ' αφήνετε στα σκοτάδια!

Θα πονέσω;;; :mrgreen:

Αυτούς τους είδα Live πριν χρόνια κι ακόμα θυμάμαι τι καραγκιόζης (με την ΠΟΛΥ καλή έννοια) ήταν ο τραγουδιστής!

Τον γούσταρω τρελά!

i3MXiTeH_Pg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ολα να τα αντεξω κοπελια....Αλλα τον Οζυ;

αφου ολα, οπως ειπες, μπορεις να αντεξεις ακου αυτα λοιπον!:tongue:

sOMec-rYTbo

LQrdmwBTJsE

Ευκολη υπόθεση την κόβω μια και η κλασική Ροκ και η Μέταλ αργοσβήνουν :rolleyes:

και πως το συμπεραινεις αυτο φιλτατε ΝΤΕΠΙΕς?:rolleyes:

τα επιχειρηματα σου παρακαλω!:cool:

ΣΕ ΤΙ θα μας στρατολογήσει;; Πείτε μου! Μην μ' αφήνετε στα σκοτάδια!

Θα πονέσω;;; :mrgreen:

army.gif

:cool::cool::cool:

WBQODlM__14

1958530te2chmztha.gif

και πως το συμπεραινεις αυτο φιλτατε ΝΤΕΠΙΕς?:rolleyes:

τα επιχειρηματα σου παρακαλω!:cool:

προκύπτουν από τα δικά σας post :D

M.O ηλικίας στα γκρουπ από τα οποία βάζετε βίντεο είναι τα 60 έτη, άσε που κάποιοι είναι μακαρίτες (doors, purple, rainbow, skynard, acdc etc)

Αιώνια κάποια κομμάτια και κάποια σχήματα δε λέω αλλά εάν δεν υπάρχει ανάλογη συνέχεια από νεαρότερους έχουμε "θέμα" και για να πω την αλήθεια δε βλέπω αντάξιους συνεχιστές ;)

(μιλάμε πάντα για κλασική Ροκ κ Μέταλ, έτσι?)

age.png

age.png

M.O ηλικίας στα γκρουπ από τα οποία βάζετε βίντεο είναι τα 60 έτη, άσε που κάποιοι είναι μακαρίτες (doors, purple, rainbow, skynard, acdc etc)

Αιώνια κάποια κομμάτια και κάποια σχήματα δε λέω αλλά εάν δεν υπάρχει ανάλογη συνέχεια από νεαρότερους έχουμε "θέμα" και για να πω την αλήθεια δε βλέπω αντάξιους συνεχιστές ;)

Δεν έχεις δίκιο! :D

ASArtPbjP4s&feature=fvst

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

απο τα δικα μας ποστ μονο το συμπερανες?:confused:

και τι σημασια εχει που καποιοι εχουν πεθανει?το αντιθετο θα ελεγα, αφου η μουσικη τους ακομα ακουγεται!

ειναι σα να λες οτι χανεται η κλασσικη μουσικη επειδη, πχ.,εχει πεθανει ο μπαχ:rolleyes:

και φυσικα δεν υπαρχουν ανταξιοι συνεχιστες,παρα μονο φθηνες απομιμησεις!

και για κλασσικη ροκ και μεταλ μιλαμε καθως εγω αυτο το ειδος ακουω!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...