Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Αίσχος και πάλι αίσχος! Τι σκηνές είναι αυτές? Φανταστείτε να περνούσαν και μικρά παιδιά απο κει...

Λίζα, κανε κανα τεστάκι, θα βλεπεις με την προεπισκόπηση αν μπαίνει το κομμάτι.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασε ρε Μαιράκι-Μπαιράκι, η απόλυτη ξεφτίλα, παρακαλώ να έρθει η συμφορουμίτισα λιάνα να σας πει και εκείνη ιστορίες.

Προχθές ήταν κάτι "εθισμένοι" που συχνάζουν εδώ λιώμα και κάτι τους είπε μια κοπέλα και αυτή εθισμένη και την ξυλοφορτώσανε (όσο μπορούσαν γιατί δεν είχαν δυνάμεις) γιατί τόλμησε να πει κάτι για έναν Μάριο. Μα πόση ξεφτίλα? Αυτό που με εξοργίζει, είναι που βλέπω εθισμένους να είναι στο στέκι τους και να έχουν και τα μωρά τους μαζί. Ηταν μια που το είχε στον μαρσιπο, να βλέπατε ένα σουσουνάκι τόσο δα. Αλλος ένας είχε ένα κοριτσάκι, θα ήταν 10 χρονών μέσα στο αμαξι όσην ώρα έκανε τα "ψώνια" του. Τι να λέμε τώρα, η Παναγιά να βάλει το χέρι της, τραγικές καταστάσεις. Πίστευα ότι στα 6 χρόνια που είχα να περάσω απο αυτόν τον δρόμο (δούλευα πάλι στην περιοχή πριν 6 χρόνια) ότι θα είχαν αλλάξει πολλά. Τελικά έχουν αλλάξει πολλά, προς το χειρότερο όμως.

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Αίσχος και πάλι αίσχος! Τι σκηνές είναι αυτές? Φανταστείτε να περνούσαν και μικρά παιδιά απο κει...

Περνούσαν!!!!

χα! πολλα εχουν ακουσει τα αυτια μου απο μερικες μερικες εδω μεσα!

Ποιά καλέ, εννοείς τον εαυτό σου που παίζεις βανδή? Για να μη μιλήσω για την άλλη που χόρευε στις μπάρες!!!! Αχαχαχαχα

Ουφ πίσω στη δουλειά!

Διαφημίσεις

οντως... αισχος σκηνικο!!!!!!!!!!!

κατι τετοια με κανουν και ζηλευω τα ζωα!!!!!!!!

αντε παω και εγω...

μεσα τα κεφαλια για κανα 3ωρο!!!

και αφου το εικονιδιο δεεεε λειτουργει σε μενα :mad: σας χαιρεταω προς το παρον με τον απλο τροπο....

http://www.youtube.com/watch?v=NZyVZFJGX5g

φιλιαααα!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

εσυ τι γελας???

προχθες δεν εβαλες το χριστουγεννιατικο της Βανδη???????:tongue:

φτουυυυυυυυυυυυυυ την πάτησα ..Το είχα ξεχάσει εντελώς αυτό!!!!Αλλα όπως και να χει..Χριστουγεννιατικο ήταν και πολύ ωραιο μάλιστα....¨οχι μπουζοκοτράγουδο!!!!!

καλημερα κοριτσια με στεναχωρισατε πρωι πρωι αχ!με τα μωρα τους ρε γμτ ενταξει εσυ επεσες στα σκληρα τα παιδακια τι φταινε?τους ανοιγουν ωραιο δρομο αλλα ειναι αρρωστοι και δεν εχουμε τό κρατος μεριμνα ειναι και οι κλικες ου μπλεξεις εχω μια φιλη που δουλευε στο οκανα τα ειχα ακουσει ολα τελος παντον λιζακι μου ο ιος ειναι 16 η κορη 13 και ο μικρος 2και πως τα πας με τον μεγαλο?ειναι τριτη γυμνασιου τωρα ε?κι εγω θελω χριστουγεννιατικο αλλα αρχες του μηνα στολιζω!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...