Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Zωγραφίσατε απόψε!

τι κανανε λεει??:shock::mrgreen:

Καπετανισσα, αφησες τις "αλλες" και κανανε προγραμμα χθες? Που ησουν?:mrgreen:

ποιος εκανε προγραμμα?:confused:

εγω δεν ακουσα τιποτα καλο!:mrgreen:

%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%B1.bmp

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗς ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

1648867h9uol6qvqz.gif

Χρόνια πολλά και από εδώ Μαριαλένα!!!!!

τι κάνετε κοριτσια και αγορι?

εμεις πηραμε τα πρωτα αποτελεσματα των εξετασεων που καναμε τωρα που χρονισε. τα αιμοπεταλια εχουν πεσει λιγο αλλα μεσα στα φυσιολογικα ορια.η μικροβιολογος- θεά που παμε, ειπε οτι οταν ηταν πολυ υψηλα ηταν λογω σιδηρου και ζοριζοταν μαλιστα ο μυελος.. σε 1 μηνα εχουμε επαναληψη εξετασης. η αληθεια ειναι οτι ανησυχησα οταν μου το ειπε ο αντρας οτι επεσαν αλλα η μικροβιολογος ειναι καθησυχαστικη οποτε δεν το πολυ γυροφερνω στο μυαλο μου.

αυτά! παω να τον μαζεψω απο την σιτα της πορτας..

suU8p3.png

vdz8p3.png

Χρόνια πολλά και από εδώ Μαριαλένα!!!!!

τι κάνετε κοριτσια και αγορι?

εμεις πηραμε τα πρωτα αποτελεσματα των εξετασεων που καναμε τωρα που χρονισε. τα αιμοπεταλια εχουν πεσει λιγο αλλα μεσα στα φυσιολογικα ορια.η μικροβιολογος- θεά που παμε, ειπε οτι οταν ηταν πολυ υψηλα ηταν λογω σιδηρου και ζοριζοταν μαλιστα ο μυελος.. σε 1 μηνα εχουμε επαναληψη εξετασης. η αληθεια ειναι οτι ανησυχησα οταν μου το ειπε ο αντρας οτι επεσαν αλλα η μικροβιολογος ειναι καθησυχαστικη οποτε δεν το πολυ γυροφερνω στο μυαλο μου.

αυτά! παω να τον μαζεψω απο την σιτα της πορτας..

Επειδή δεν έχω υπόψη μου ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα, περαστικά εύχομαι και να 'ναι κι ο δικός σου γερός! :D

Ουφ, δεν μπορώ να συνέλθω απ' τη γρίπη εγώ προσωπικά και θέλω στοργή, φροντίδα και προδέρμ! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!

Τάρα!!!!!!!!!!!!!!! Να τα 100στήσει η μικρή!!!!!! Θα στα πω και απο το τηλέφωνο!

Τσικουίτα!!!!! Μπράβο στον Σπυρέτο, θα δεις ότι τώρα που χρόνισε όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο!

Ντιπες, όλα καλά? Πήγες χτες?

Αυτά τα ολίγα απο μένα, ήρθα σαν τον σίφουνα, παω να κάνω τη κόρη μου μπάνιο και να απλώσω ένα πλυντήριο! (....είμαι η Μαίρη Παναγιωταραααααα)

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Πολύ ΜΕ άρεσε ρε συ εγγυούλα αυτό!!! :)

Χαίρομαι!!!

Α! Ήθελα να σας πω...Θα ξαναμπώ μετά τις 10-06 καθώς θα λείπω ταξιδάκι...

(Είπα, μήπως ανησυχήσει κανείς):mrgreen:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

αργά αλλά σταθερά έρχεσαι στον ίσιο δρόμο

δικιά μας είσαι, απλά δεν το γνωρίζεις ακόμα :cool:

Τι εννοεί ο ποιητής;;; :rolleyes:

Ποια είμαι; Που πάω;;

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!

Τάρα!!!!!!!!!!!!!!! Να τα 100στήσει η μικρή!!!!!! Θα στα πω και απο το τηλέφωνο!

Τσικουίτα!!!!! Μπράβο στον Σπυρέτο, θα δεις ότι τώρα που χρόνισε όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο!

Αυτά τα ολίγα απο μένα, ήρθα σαν τον σίφουνα, παω να κάνω τη κόρη μου μπάνιο και να απλώσω ένα πλυντήριο! (....είμαι η Μαίρη Παναγιωταραααααα)

Δεν είσαι μόνη, δεν είσαι μόνη!!! Κουράγιο! :twisted:

Χαίρομαι!!!

Καλά να περάσεις κορίτσι :mrgreen:.

Καλημέρα στην παρέα. Λίγο κουρασμένη σήμερα, οπότε θα προτιμήσω ησυχία, μπας και βγει το 6ωρο (ακόμα μειωμένο έχω, ΝΑΙ :tongue:).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

1408865p344dzikqo.gif

Χαίρομαι!!!

Στο Αmerica? Αφιερωμενο...

LKlw-eoZGgo

Nτεπιες, δε μας ειπες για τη συναυλια!

age.png age.png

Nτεπιες, δε μας ειπες για τη συναυλια!

δύσκολα περιγράφεται το χθεσινοβραδυνό

παρόλα αυτά έκανα μια προσπάθεια σε κάποιο άλλο forum να κάνω μία περιγραφή και να αποτυπώσω τις σκέψεις μου

τις μεταφέρω και εδώ

Κάποτε ειπώθηκε ότι ο δρόμος για το Jarre ήταν εύκολος μια και ήταν ήδη στρωμένος από τον πατέρα του. Θα προσθέσω όμως ότι για να αναγνωριστεί ένα αστέρι που ζει δίπλα σε ένα άλλο είναι καταδικασμένο να το ξεπεράσει σε λάμψη, ειδάλλως θα ζει συνεχώς στη σκιά του. Ο Jean Michel Jarre λοιπόν είναι αναμφίβολα άξιος μουσικός γιος άξιου μουσικού πράγμα που το κατέκτησε και δεν του χαρίστηκε. Είναι πρωτοπόρος και νεωτεριστής σε κάθε του κίνηση. Δημιουργεί την εποχή του και δεν την ακολουθεί. Εξελίσσεται, εμπνέει, ξαφνιάζει, ανακαλύπτει μουσικές, συγκινεί μόνο με νότες δίχως στίχο.

Μουσική ίσον ζωή.

Σίγουρα. Η παρουσία του JM Jarre στο γήπεδο Tae Kwon Do είναι μία ακόμα επιβεβαίωση. Αεικίνητος, ενθουσιώδης, ζεστός, γεμάτος ενέργεια και μόλις... 63 ετών. Σα να μην άλλαξε τίποτα από εκείνο το εξώφυλλο στο magnetic fields κάπου στο 1981...

Έμοιαζε παιδί ανάμεσα στα παιχνίδια του που είχε μάλιστα να τα δει για πολύ καιρό και δεν τα χόρταινε με τίποτα προς μεγάλη μας ευχαρίστηση βεβαίως. Άλλοτε χαμένος στα πλήκτρα του βιώνοντας έντονα την κάθε νότα και άλλοτε κινούμενος συνεχώς, καλύπτοντας όλο το πλάτος της σκηνής, κάνοντας τα πάντα για να παρασύρει το κοινό, ήταν μαγνήτης για τα μάτια μας. Άλλωστε για πολλούς το να δεις ζωντανά το Jarre ήταν/είναι όνειρο ζωής.

Τον συνόδευαν 3 μουσικοί, ενώ όλο το σχήμα ήταν ντυμένο στα μαυρα. Απίστευτα lasers σάρωναν όλο το χώρο, πρωτοποριακή κάλυψη με όλα τα αντικείμενα της σκηνής να συμμετέχουν ως αυτόφωτα και άλλοτε ως ετερόφωτα σώματα. Έξυπνη κίνηση με τα πλάνα στο video wall από κάμερα που φορούσε ο ίδιος ο μουσικός.

Αναφέρθηκε κατ' επανάληψη στις δύσκολες ώρες που περνά η Ελλάδα (οικονομική κρίση) τονίζοντας παράλληλα το μεγαλείο και το πόσα έχει προσφέρει ο Ελληνικός πολιτισμός, λέγοντας μάλιστα ότι, ένεκα συτής της προσφοράς, "οφείλουμε" να σας στηρίξουμε.

Εκτενής αναφορά και στα θέματα περιβάλλοντος με ανάλογα μηνύματα στο video wall, ενώ υπήρχαν -φυσικά- και τα σχετικά kalispera, euharistο κ.λ.π

Η επιλογή των κομματιών εξαιρετική και σχεδόν όλα τα tracks ήταν από παλαιότερές του δουλειές. Θα ήταν απληστία από μέρους μου να πω ότι θα ήθελα ήθελα να ακούσω "και αυτό" (βεβαίως κ θα ήθελα να ακούσω κ πολλά άλλα).

Το πλήθος ξεσηκώθηκε με τα περισσότερο γνωστά (κ εμπορικά) Magnetic Fields Part 2 και Fourth Rendez-Vous υπό τη συνεχή παρότρυνση του Jarre να τον συνοδεύουμε με παλαμάκια. Τα τελευταία 30 λεπτά σχεδόν όλο το στάδιο παρακολουθούσε όρθιο, ενώ βγήκαν για 2 "encore".

τελικά, η παιδική αγάπη είναι παντοτινή αγάπη

set list

1. Oxygene Part II
  2. Magnetic Fields Part 1
  3. Equinoxe Part 7
  4. Equinoxe Part 5
  5. Third Rendez-Vous
  6. Magnetic Fields Part 2
  7. Souvenir Of China
  8. Oxygene Part V
  9. -
  10. Equinoxe Part 4
  11. -
  12. Industrial Revolution: Part 2
  13. Second Rendez-Vous Part I
  14. Fourth Rendez-Vous
  15. Chronologie Part 6
  16. Chronologie Part 2
  17. Oxygene Part IV
  18. Oxygene 7
  19. Calypso Part 3 (Fin De Siecle)

age.png

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...