Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καληνύχτα lisa κι ευχαριστώ! :)

jkgyQGZSY4g&feature=related

ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ SUGARCUBES!!!! ΕΥΓΕ!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγω γιατι δεν μπαινω σε αυτο το καφε τοσο καιρο;;; ολο γνωστες τσουπρες ειναι εδω!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χρόνια πολλά Μαριαλένα (Tara's). Na σε χαίρεται η μανούλα κι ο μπαμπάκας και να κάνεις πολλές ζαβολιές με τον αδερφούλη, να μην προλαβαίνει ούτε μια γουλιά μπύρα να πιει η μαμά :-D

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!

Ταρα...να χαιρεσαι την ομορφια σου!!!!

1550184ev9ag3ffu2.gif

ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ SUGARCUBES!!!! ΕΥΓΕ!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγω γιατι δεν μπαινω σε αυτο το καφε τοσο καιρο;;; ολο γνωστες τσουπρες ειναι εδω!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεσποινα...τον βρηκες τον δρομο επιτελους ε;;;;

Ωραια τραγουδακια βαλατε χθες...Ειδες προεδρε;;Πληθαινουμε!!!:mrgreen::mrgreen:

1499590ek59hlf176.gif

Καλημερα! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες (εκτος της Χριστινας...δε μου αρεσε το δευτερο σκελος!!!:tongue:)

Η εορταζουσα ανακαλυψε τη χαρα να ανοιγεις ολα τα συρταρια σε ολα τα δωματια και να τα αδειαζεις, και εχει μετατρεψει το σπιτι σε βομβαρδισμενο τοπιο!

Καπετανισσα, αφησες τις "αλλες" και κανανε προγραμμα χθες? Που ησουν?:mrgreen:

lxfn4cLKeWo

age.png age.png

βρε καλώς την φιλενάδα!!!!!!!!!!!

Καλημερα! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες (εκτος της Χριστινας...δε μου αρεσε το δευτερο σκελος!!!:tongue:)

Η εορταζουσα ανακαλυψε τη χαρα να ανοιγεις ολα τα συρταρια σε ολα τα δωματια και να τα αδειαζεις, και εχει μετατρεψει το σπιτι σε βομβαρδισμενο τοπιο!

να την χαίρεσαι την γοργόνα σου!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...