Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα.!!!Καλη εβδομαδα!!!

Πρωτα απο ολα.....

529624dgtzmz33zz.gif

Να ζησεις Μπραντ ,να σε χαιρονται οι γονεις σου!!!!Παντα ευτυχισμενος....

Επισης ...Χριστινακι....

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να αιρεστε τον Αλε!!!

Περασατε καλα;;περιμενω λεπτομεριες!!!!

Ενα σωρο γραψατε το σ/κ παντως!!Κοσμος μπηκε...χαμος λεμε..Ολα τα καλ γινονται οταν λειπω!!!!

και να προσθεσω οτι οι μεταλλαδες ειμαστε συνηθως και ροκαδες!

και ειμαστε ισως πιο λιγοι γιατι η βαβουρα μας ειναι αρκετη!:cool:

Αν δεν το πεις θα σκασεις!!!!:tongue::tongue:

Να σε ρωτήσω, η κόρη σου έχει μπαμπακίαση? Και αν ναι, απο τι ηλικία ξεκίνησε? Εμείς έχουμε θεματάκι με τον μπαμπά μας! Και δεν φτάνει που δεν ξεκολλάει απο αυτόν, σε σημείο να έχει κουραστεί ο άνθρωπος, ότι της κάνω, του δίνει αναφορά μετά. Και να σκεφτείς ότι είναι μόνο 2 χρονών και δεν έχει αρχίσει να μιλάει σωστά ακόμα.

Εμενα να δεις Κατερινα μπαμπακιαση...ΜΠαμπακοπαιδο το φωναζω...μονο που εμενα το επαθε απο το τε που γεννηθηκε!!!4 μηνων ηταν και οταν γυρνουσε το μεσημερι απο την δουλεια, ακουγε τα κλειδια στην πορτα και ξυπνουσε!!Πεταγοταν!!!Και μετα χαμογελα και τσαχπινιες!!!

Χαχαχαχα βρε Λιανα..τοσο καιρο ειχες να μπεις χαχαχαχαχ.Αυτο μας εδειξες;;;;Ασε μ αυτα ασχολουμαι εγω που εχω βαρεθει την ζωη μου στην δουλεια και περιμενω πως και πως την αδεια εγκυμοσυνης..ε και ολη μερα καθομαι και διαβαζω ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!χαχαχ Και οταν οι ορμονες ειναι φουλ μπαινω και γραφω και καμια κακια!!!:tongue:

Αυτο για την Χριστινα που γιορταζει τους ερωτες της ζωης της.....

e8w7f0ShtIM

Kαλημερα και καλή εβδομάδα!!!

ΜΠΡΑΝΤΟΥΛΗ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!! ΝΑ ΕΙΣΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ!

Χριστίνα μου να τον χαίρεστε τον παίδαρο, να τον καμαρώνετε και να του χαρίσετε και μια αδερφούλα!!!!!

Σερενάτα και εσένα η μικρή μπαμπακίαση? Καλό κουράγιο εύχομαι στον άντρα σου γιατί με 2 μικρές και 1 μεγάλη αντε να τα βγάλει πέρα!

Depeche εμένα απο τους b-sides μου αρέσει το forest με το οποίο τους έμαθα. Επίσης καλό είναι και το Queen. Γενικά μου αρέσει που υπάρχουν ελληνικά συγκροτήματα που με εκπλήσσουν.

Λίζα μου, μια που ανέφερες τον Παμφούκιο Παμανασκατίδη, φαντάζεσαι να τον λέγανε αλλιώς? Πχ Γιάννη Παμανασκατίδη. Δεν θα κόλλαγε καθόλου.:tongue:

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

2220088orrmbh42xi.gif

μία ακόμα Ελληνική γκρουπάρα (όχι τόσο γνωστή) είναι οι B-sides

sample

GE7n3A2xllc

προσοχή!! ΜΗΝ το ακούσετε πάνω από 2 φορές γιατί θα κολλήσετε :)

Πολυ καλο, και το ακουσα μονο μια φορα!;)

age.png age.png

θα χει πγοιότητα σήμερα? τί λέει?

αχαχαχαχαχα! βρε λετε να ναι ο Σημιτης?:lol:

1008-046-03-1069.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΡΑΝΤ!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΝΥΦΗ!

λοιπον,λετε να βαλουμε σημερα πγοιοτητα που λεει και ο ΝΤΕΠΙΕς?:mrgreen:

εμενα μου αρεσει πολυ αυτο...

kIhUe3sTIF0&feature=related

ωχ....θα αρχισει και η ΡΕΝΑ τα πγοιοτικα και ποιος την ακουει....:tongue:

περιμενω και επισκεψη απο πεθ....:rolleyes:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Λίζα μου, μια που ανέφερες τον Παμφούκιο Παμανασκατίδη, φαντάζεσαι να τον λέγανε αλλιώς? Πχ Γιάννη Παμανασκατίδη. Δεν θα κόλλαγε καθόλου.:tongue:

Ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Καλό! :mrgreen:

Ποιος έχει γενέθλια;;; Ο μικρός της Χριστίνας (καλά κατάλαβα; ); ΧΡΟΝΙΑ του ΠΟΛΛΑ!!! Πολύχρονος και πολύχρωμος! Να τον χαίρεσαι :D:D:D!

Εγώ σήμερα ήρθα στη δουλειά (γμτ) κι ενώ ήμουν κάπως καλύτερα, τώρα - φυσικά - είμαι χάλια, γιατί κουράστηκα.

Τέσπα.

Κάτι ελληνικά είδα νωρίτερα (χθες, σήμερα, ούτε θυμάμαι), να βάλω κι εγώ ένα;;

0Y5c5hogwz8

Χιχι, you like? :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο Μπραντ ευχαριστεί για τις ευχές σας! Σήμερα είναι ένα πολύ καλό παιδάκι. Χτες βέβαια μου έβγαλε την πίστη για να κοιμηθεί (τόσες παραστάσεις, τόσο κόσμο είδε, ξεσηκώθηκε) αλλά χαλάλι του, είναι ένα ψιψινάκι γλυκούλι σήμερα. Σας φιλώ προς το παρόν, πάω να ξεραθώ!

WN6Op3.png

Ο Μπραντ ευχαριστεί για τις ευχές σας! Σήμερα είναι ένα πολύ καλό παιδάκι. Χτες βέβαια μου έβγαλε την πίστη για να κοιμηθεί (τόσες παραστάσεις, τόσο κόσμο είδε, ξεσηκώθηκε) αλλά χαλάλι του, είναι ένα ψιψινάκι γλυκούλι σήμερα. Σας φιλώ προς το παρόν, πάω να ξεραθώ!

χρόνια του πολλά! να τον χαίρεσαι!

:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...