Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας αρεσε πραγματικα το νικητήριο τραγούδι της Eurovision? 0_ο Απλα θελω να ξερω αν ειμαι εγω περιεργη.....οταν το ακουσα ηταν οταν νικησε η κοπελα (πρωτη φορα το ακουγα, πριν κοιμομουν και σηκωθηκα για την μικρη και λεω δεν πα να δεις τι γινεται και επεσα πανω στην Λενιω).....και η πρωτη αντιδραση μου ηταν η εξης: (ορκιζομαι πραγματικα αυτο ειπα).....'βρε το κοριτσακι απο την χαρα του δεν εχει καθολου τονο, πως το τραγουδαει ετσι το τραγουδι? Ακρη δεν βγαζεις'.....και λεω παω να το δω youtube για να καταλαβω πως πραγματικα ηταν......και ηταν ......ιδιο.....και μενω ετσι 0_ο........

0_ο........

0_ο........

0_ο........

Μαλλον ειμαι εγω περιεργη.......γιατι βλεπω οτι σας αρεσε......τι να πω......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Σας αρεσε πραγματικα το νικητήριο τραγούδι της Eurovision? 0_ο Απλα θελω να ξερω αν ειμαι εγω περιεργη.....οταν το ακουσα ηταν οταν νικησε η κοπελα (πρωτη φορα το ακουγα, πριν κοιμομουν και σηκωθηκα για την μικρη και λεω δεν πα να δεις τι γινεται και επεσα πανω στην Λενιω).....και η πρωτη αντιδραση μου ηταν η εξης: (ορκιζομαι πραγματικα αυτο ειπα).....'βρε το κοριτσακι απο την χαρα του δεν εχει καθολου τονο, πως το τραγουδαει ετσι το τραγουδι? Ακρη δεν βγαζεις'.....και λεω παω να το δω youtube για να καταλαβω πως πραγματικα ηταν......και ηταν ......ιδιο.....και μενω ετσι 0_ο........

0_ο........

0_ο........

0_ο........

Ουτε εμενα μου αρεσε.

age.png age.png

Φυστ, επίσης και αυτο

tRiDtrf3ktw

τζηζουςςςςςςςςςς !!!!!! :tongue:

Eχετε δοκιμασει αυτη τη μπυρα στο αυθεντικο ποτηρι? Λεγεται kwak (κουακ), γιατι αυτος ειναι ο ηχος που βγαινει απο το στενο στομιο οταν πινουμε!

πολυ ενδιαφερουσα πληροφορια....:mrgreen:

γιατι ελεος βρε ΛΙΑΝΑ?

0_ο........

0_ο........

0_ο........

απο τα υπολοιπα ,που ουτε να τα ακους ουτε να τα βλεπεις,το γερμανικο ηταν καλυτερο

αληθεια τι ειναι το 0_ο........?:confused:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Ελεος Μάντυ μου γιατί το θεωρώ μεγάλη υπερβολή το συγκεκριμένο! Να δίνεις στα παιδιά σου απο 2 αυτοκρατορικά ή αρχαία ονόματα και να θες να ταιριάζουν και με το επίθετό τους (μην τυχόν και δεν ταιριάξουν, θα δυστυχήσουν τα παιδιά...!). Προσωπικά το θεωρώ υπερβολή, αν εσάς δεν σας ενοχλεί , it' s OK!

Νομίζω ότι η μπύρα λέγεται Κβάκ, και εγώ κουάκ την έλεγα και με διόρθωναν οι σερβιτόροι.

Το θεματάκι με τα ονόματα έχει ενδιαφέρον, εγώ θα πρότεινα Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, καλό?

Η Γρηγόριος Βαλτινός :rolleyes::rolleyes::rolleyes: θα το σκεφτώ καλύτερα παντως!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Nα σημειώσω εδώ, πως η Kwak - προφέρεται Κουάκ, η Karmeliet - προφέρεται Καρμελίτ- και η Delirium Tremens, ήταν οι μπύρες που έβλεπες να κρατούν οι περισσότεροι επισκέπτες. Να φταίνε άραγε τα ξεχωριστής ομορφιάς ποτήρια, ή μήπως η αναμφισβήτητη ποιότητά τους

αρκεί;

http://www.all4beer.com/a4b/index.php?option=com_content&task=view&id=268&Itemid=95

Σε ασχετους επεσες. Εδω σου μιλαω για ειδικο στις μπυρες!:D

age.png age.png

Nα σημειώσω εδώ, πως η Kwak - προφέρεται Κουάκ, η Karmeliet - προφέρεται Καρμελίτ- και η Delirium Tremens, ήταν οι μπύρες που έβλεπες να κρατούν οι περισσότεροι επισκέπτες. Να φταίνε άραγε τα ξεχωριστής ομορφιάς ποτήρια, ή μήπως η αναμφισβήτητη ποιότητά τους

αρκεί;

http://www.all4beer.com/a4b/index.php?option=com_content&task=view&id=268&Itemid=95

Σε ασχετους επεσες. Εδω σου μιλαω για ειδικο στις μπυρες!:D

Πασο! Και εγώ σου είπα ότι Κουάκ την πρόφερα και με διόρθωναν. Αυτά γίνανε στη μπυραρία Αψέντι στον Κορυδαλλό. Η Καρμελίτ πάντως δεν έχει ιδιαίτερο ποτήρι, κολωνάτο είναι και σαν αχλάδι, δλδ, στο στόμιο κλείνει. Την άλλη δεν την έχω δοκιμάσει. Αντε θα τα πούμε απο κοντά για τις μπύρες.

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Ελεος Μάντυ μου γιατί το θεωρώ μεγάλη υπερβολή το συγκεκριμένο! Να δίνεις στα παιδιά σου απο 2 αυτοκρατορικά ή αρχαία ονόματα και να θες να ταιριάζουν και με το επίθετό τους (μην τυχόν και δεν ταιριάξουν, θα δυστυχήσουν τα παιδιά...!). Προσωπικά το θεωρώ υπερβολή, αν εσάς δεν σας ενοχλεί , it' s OK!

χα χα χα!καλα ολα τα αλλα,αλλα να ταιριαζουν και με το επιθετο!!!!:?

:tongue::tongue::tongue:

Αντε να σου κανω το χατηρι...!

AXGphSXo-Yc

respect-023.gifrespect-023.gifrespect-023.gif

1958530te2chmztha.gif

στο φουλ

ξεκίνησε από την ηλικία που είναι η δική σας ( η δική μας τώρα είναι 2,5-3)

με το που γυρίζω από τη δουλειά ούτε τουαλέτα μόνος μου, για τα σκουπίδια πάω και μου λέει και γω μπαμπα, μαζί σου

καλά όχι ότι μου κακοπέφτει, λιώνω... :cool:

Eμένα το ίδιο κάνει ο γιος μαζί μου και ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!

Πάντως ωραία να 'χουμε κι ένα μπαμπά στην παρέα, για ποικιλία!

καλημερα:D

Χριστινα να ζησετε,

παντα αγαπημενοι

Μαεστρια περαστικα σου

ντιπες και κατερινα και εμενα αν και αγορια με τον πατερα τους εχουν λατρεια,ιδιαιτερα ο μικρος δεν ξεκολαει απο πανω του

εγω τις τελευταιες μερες κυκλοφορω με ενα λυσσαρι αρχαιων στα χερια:evil:και μεταφρασμενα που τα διαβαζω παλι δεν καταλαβαινω τιποτα

ποτε δεν τα συμπαθησα ποτε δεν τα καταλαβα και καθε χρονο τα εκανα και μια επαναληψη τον Σεπτεμβρη;)τωρα τι πραγμα και αυτο να τα ξεκινανε απο το γυμνασιο:confused:τα νευρα μου

Με τα αρχαία μου το λέει και μια ξαδέλφη, που τα "ξαναμαθαίνει"! :mrgreen:

Δεν ανυπομονώ καθόλου κι εγώ τα μισώ.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Ευχαριστώ για τις ευχές, είμαι - ευτυχώς - καλύτερα.

Εμεις παντως χθες απολαυσαμε παγωμενη μπυρα σε παγωμενο ποτηρι στο θερινο σινεμαδακι που πηγαμε, ηταν χαλαρα γιατι ολος ο κοσμος εβλεπε eurovision...ηταν μια πολυ ομορφη καλοκαιρινη βραδια!

Για μπυρες εχω πολλα να πω. Προς το παρον παω να φαω πριν ξυπνησει η κορη μου, και τα λεμε μετα.

Περαστικα στην ασθενη της παρεας! Μονο σουπες πρεπει να τρωει τωρα...!;)

Ευχαριστώ!

Αν θες να ξέρεις, κακιά, χθες ήμουν με φρούτα σχεδόν όλη μέρα.

Σήμερα (πείνασα :tongue:) κανονική διατροφή. Κιουρία δηλαδή!

Νομίζω ότι η μπύρα λέγεται Κβάκ, και εγώ κουάκ την έλεγα και με διόρθωναν οι σερβιτόροι.

Το θεματάκι με τα ονόματα έχει ενδιαφέρον, εγώ θα πρότεινα Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, καλό?

Η Γρηγόριος Βαλτινός :rolleyes::rolleyes::rolleyes: θα το σκεφτώ καλύτερα παντως!

:lol::lol::lol::lol:

Της Eurovision τα τραγούδια ΔΕΝ τα θυμάμαι για να 'μαι ειλικρινής, δεν το βλέπω εδώ και πολλά χρόνια.

Από τα χθεσινά που είδα λίγο, της Γερμανίας ήταν όντως - σε σχέση με τ' άλλα - το καλύτερο. Η μικρή γλυκύτατη πάντως! :D

Το μόνο που θα βάλω εγώ, γιατί μου 'χει μείνει χαρακτηριστικό, είναι το εξής

9lJCpKDRVII

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

:confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειμαι που ειμαι στα μαυρα μου τα χάλια... με κανατε και γελασα λιγο με τα ονοματα!!!

τι να πει και καποιος που ειχε το επιθετο "Παμανασκατιδης" και τον βαφτισανε και Παμφουκιο!!!!!!!

Το καψαν΄το παιδι!!!!!!!!!!!! :D

Οσο για τη Εurovision... εφτανε στα ορια της αηδιας και της γελοιοτητας!!!

Τουλαχιστον γελασαμε πολυ με το γιο μου με το Σερβο και κατι με Balkan που ελεγε!!

Οσο για τη Γερμανιδα (επειδη εκει γεννηθηκα και μεγαλωσα) ειχε απαισια προφορα στα αγγλικα... φουλ γερμανιστη... και το τραγουδι... ας μην σχολιασω... αλλα ας οψεται η Μερκελ... αλλιως θα σας ελεγα τι θα επαιρνε η Γερμανια!!!

αιντε...

παω και εγω για υπνο σιγα-σιγα...

καληνυχτα και καλο μας ξημερωμα!!!

L2BjJbKQkgc

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...