Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=ByJ3eeBsktw&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=ByJ3eeBsktw&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=ByJ3eeBsktw&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=ByJ3eeBsktw&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!!!!!

(αν και κατι ελεγες και για την Τουρκια αποψε).......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1958530te2chmztha.gif

Χριστίνα!!!!!!!!! Αυτό το τραγούδι εννόαγα (χαχαχα η Φλέσσα έχει τον Μπαμπινιώτη σήμερα!)

το θυμαμαι κατ, καλουτσικο...

για μενα ομως...

ενα ειναι το τραγουδι της γιουροβιζιον..

απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Οντως, σούπερ τραγούδι!

Ντιπες, καλά είσαι? Τα πιτσιρίκια?

Να σε ρωτήσω, η κόρη σου έχει μπαμπακίαση? Και αν ναι, απο τι ηλικία ξεκίνησε? Εμείς έχουμε θεματάκι με τον μπαμπά μας! Και δεν φτάνει που δεν ξεκολλάει απο αυτόν, σε σημείο να έχει κουραστεί ο άνθρωπος, ότι της κάνω, του δίνει αναφορά μετά. Και να σκεφτείς ότι είναι μόνο 2 χρονών και δεν έχει αρχίσει να μιλάει σωστά ακόμα.

Φυστ, επίσης και αυτο

tRiDtrf3ktw

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Ντιπες, καλά είσαι? Τα πιτσιρίκια?

Να σε ρωτήσω, η κόρη σου έχει μπαμπακίαση? Και αν ναι, απο τι ηλικία ξεκίνησε? Εμείς έχουμε θεματάκι με τον μπαμπά μας! Και δεν φτάνει που δεν ξεκολλάει απο αυτόν, σε σημείο να έχει κουραστεί ο άνθρωπος, ότι της κάνω, του δίνει αναφορά μετά. Και να σκεφτείς ότι είναι μόνο 2 χρονών και δεν έχει αρχίσει να μιλάει σωστά ακόμα.

στο φουλ

ξεκίνησε από την ηλικία που είναι η δική σας ( η δική μας τώρα είναι 2,5-3)

με το που γυρίζω από τη δουλειά ούτε τουαλέτα μόνος μου, για τα σκουπίδια πάω και μου λέει και γω μπαμπα, μαζί σου

καλά όχι ότι μου κακοπέφτει, λιώνω... :cool:

age.png

age.png

..........

καλά όχι ότι μου κακοπέφτει, λιώνω... :cool:

Αυτά είναι!:D

Το καλό είναι ότι τα πάνε καλά με τον μπαμπά της, δλδ και εκείνος είναι υπομονετικός και ασχολείται μαζί της. Εντάξει, δεν λείπουν και οι φωνές, αλλά πάντως συννενοούνται. Αλλά παντως είναι κουραστικό όλη την ώρα απο πίσω του.

Πραγματικά χαίρομαι που είναι έλληνες!

aW1zR184GaY

καλημερα:D

Χριστινα να ζησετε,

παντα αγαπημενοι

Μαεστρια περαστικα σου

ντιπες και κατερινα και εμενα αν και αγορια με τον πατερα τους εχουν λατρεια,ιδιαιτερα ο μικρος δεν ξεκολαει απο πανω του

εγω τις τελευταιες μερες κυκλοφορω με ενα λυσσαρι αρχαιων στα χερια:evil:και μεταφρασμενα που τα διαβαζω παλι δεν καταλαβαινω τιποτα

ποτε δεν τα συμπαθησα ποτε δεν τα καταλαβα και καθε χρονο τα εκανα και μια επαναληψη τον Σεπτεμβρη;)τωρα τι πραγμα και αυτο να τα ξεκινανε απο το γυμνασιο:confused:τα νευρα μου

9J52GgKeUfI

παρα πολυ ωραιο!!!!!!

tRX1p2.png

Γιούλα, εύχομαι το 3ο να ειναι κόρη και κολλημένη μαζί σου!!!!

Αν θες βοήθεια με τα αρχαία μου λες, 3δεσμίτισα γαρ και όποιο παιδάκι χρειαστεί το βοηθάω. Εύχομαι καλή επιτυχία!

2312691yvi73m1txs.gif

Εμεις παντως χθες απολαυσαμε παγωμενη μπυρα σε παγωμενο ποτηρι στο θερινο σινεμαδακι που πηγαμε, ηταν χαλαρα γιατι ολος ο κοσμος εβλεπε eurovision...ηταν μια πολυ ομορφη καλοκαιρινη βραδια!

Για μπυρες εχω πολλα να πω. Προς το παρον παω να φαω πριν ξυπνησει η κορη μου, και τα λεμε μετα.

Περαστικα στην ασθενη της παρεας! Μονο σουπες πρεπει να τρωει τωρα...!;)

age.png age.png

Διαφημίσεις

το θυμαμαι κατ, καλουτσικο...

για μενα ομως...

ενα ειναι το τραγουδι της γιουροβιζιον..

απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Γι' αυτό το έχω κι εγώ ringtone στο κινητό...απλά, αξεπέραστο....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

http://www.all4beer.com/a4b/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=90&Itemid=109

Eχετε δοκιμασει αυτη τη μπυρα στο αυθεντικο ποτηρι? Λεγεται kwak (κουακ), γιατι αυτος ειναι ο ηχος που βγαινει απο το στενο στομιο οταν πινουμε!

Υπαρχει μια υπογεια μπυραρια στο Περιστερι, με μουσικη μπλουζ, οπου ο τυπος που την εχει ειναι πολυ ψαγμενος, και στη μουσικη και στις μπυρες. Υπαρχει τεραστια ποικιλια, και ολες σερβιρονται στα αυθεντικα ποτηρια τους.

Oσο για eurovision, αυτο το κομματι μου αρεσε πολυ.

Yj79OoDk7PI

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...