Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Χθες τα πήρα και στο φαρμακείο που είχα αφήσει μια συνταγή για να μου φέρουν τα φάρμακα που χρειάζομαι. Ο φαρμακοποιός μου επέστρεψε το χαρτί και μου είπε ότι σύμφωνα με τα νέα μέτρα κάθε συνταγή που είναι πάνω από 130 ? θα πρέπει να περιέχει αναλυτικά τη δοσολογία και το χρονικό διάστημα χορήγησής της, το ΑΜΚΑ το δικό μου και το ΑΜΚΑ του γιατρού και μετάθεώρηση από το ταμείο μου.
:evil::evil:
H γραια εχει επετειοοοοοοοοοοοο!!!

Να ζησετε, να΄στε παντα ευτυχισμενοι, υπομονη στον ηρωα τον αντρα σου, και με το καλο και μια κορη!!!:mrgreen:

Κάντη μου εσύ και την μεγαλώνω (μετά τα 2) εγώ χιχιχιχι. Ευχαριστώωωω
Το πρωί αυτό ήθελα να βάλω αλλά δεν μου έκατσε....

th1kQER770M

Τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοο λατρεύω!
Όλο με nicks μιλάτε εδώ....γραία, καπετάνισα, μωβούλα...:D

Πάντα μαζί και αγαπημένοι, Χριστίνα!!!!:P

Κοίτα να δεις που η γραία κι η μωβούλα είμαι εγώ χαχαχαχα. Ευχαριστώ πολύ κοπελιά, κερνάω μωροτροφή αν θες :-D

WN6Op3.png

:evil::evil:

Κοίτα να δεις που η γραία κι η μωβούλα είμαι εγώ χαχαχαχα. Ευχαριστώ πολύ κοπελιά, κερνάω μωροτροφή αν θες :-D

Πάλι με μπερδέψατε, δεν ντρέπεστε!!!:D

Πίστευα πως μωβούλα είναι το Ταρόνι γιατί τα γράμματά της είναι μωβ!!:rolleyes:

Εσύ, μωβούλα, γιατί;

Γουάου, μωροτροφή!!! Προς το παρόν δένω το στομάχι κόμπο για ευνόητους λόγους!!! Δεν θα πω, δεν θα πω....:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Οι περισσότεροι-ες εδώ είναι απλά ρόκ. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα τα παιδιά της ροκ. Συχνάζουν και άτομα όμως και με διαφορετικές ανησυχίες από την καθαρή ροκ και heavy μουσική

και να προσθεσω οτι οι μεταλλαδες ειμαστε συνηθως και ροκαδες!

και ειμαστε ισως πιο λιγοι γιατι η βαβουρα μας ειναι αρκετη!:cool:

sEWiOKSexig

Ταρόνι μου, ποια είναι η γραία;:confused:

υπαρχει και Βλαχοπουλου και Αμιτα και Μανκεν επισης! χα χα χα!:mrgreen:

epeteios0407.jpg

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΜΠΡΑΝΤΙ!:D

παω να δω τα 3 τελευταια επεισοδια του LOST....

1958530te2chmztha.gif

Εγώ με τον χάζμπαντ έμαθα λίγο μέταλ, μ' αρέσει, αλλά όχι όταν κάνει ΠΟΛΥ φασαρία :tongue:!

Χριστίνα να ζήσετε, μονιασμένοι και να περνάτε πάντα καλά!

Κοριτσάκι τελικά κρυολόγησα και ήρθε περίοδος :mrgreen:. Αλλά, don't worry, δεν με πειράζει καθόλου, λίγο αργότερα λέω να πάω για δεύτερο, όχι ότι αν έρθει θα με χαλάσει πολύ.

Ροκούδες είμαι ΧΑΛΙΑ, αρρώστησα πολύ, δεν κοιμάμαι από τη μπουκωμένη μύτη (πονηρές) και βήχω σαν τον ***στη!

Κι όλα αυτά μ' αυτή τη ζέστη!!!

TARA εμένα δεν μ' αρέσει το καλοκαίρι, οπότε μπορώ να βάλω κάτι άλλο; Ναι; ΟΚ :mrgreen:.

ovzZ-xW4sdg&feature=related

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ΚατερίναΒ έχω γίνει κινητή φαρμακαποθήκη. Τώρα πρωί βράδυ παίρνω νέα φάρμακα για να πάω να κάνω εξετάσεις ξανά σε μερικές μέρες να δούμε τι έχει ρυθμιστεί και τι χρειάζεται ακόμη ρύθμιση. Λες να έχει σχέση με αυτό που «ου γαρ έρχεται μόνον»; (σόρρυ για την ιεροσυλία αλλά δεν βρίσκω τους τόνους της αρχαίας). Το άσχημο είναι ότι απαγορεύεται το αλκοόλ με αυτά τα φάρμακα. Έβλεπα και τις μπύρες και τα κρασιά που αφίσαρε η TARAκαι μου τρέξανε τα σάλια. Άσε που μου φέρανε κι ένα βαρελάκι Bitburger και το έχω στο ψυγείο και παγώνει περιμένοντας υπομονετικά να καταναλωθεί. Αν και εγώ είμαι περισσότερο της μοναστηριακής μπύρας του Βελγίου και δη της καστανής και μαύρης δυνατής μπύρας δε θα έλεγα όχι να καθίσω να ρεμβάζω τη θάλασσα πίνοντας ένα ποτήρι οποιασδήποτε μπύρας με pinuts (καλά λαδωμένα και αλατισμένα => απαγορευμένα για τη δίαιτα :rolleyes:).

Esys μου συν αθηνά και χείρα κίνει (αν και 3δεσμίτισα ούτε και εγώ βάζω τόνους!) όλα καλά θα πάνε και θα το δεις!!!!!!!!!

Οσο για τις μπύρες, και εγώ θέλω μοναστηριακές και μαύρες!!!!

Ασχετο, αλλά σας έχω πει ότι έκανα συλλογή από μπουκάλια μπύρας? Εννοείται ότι δοκίμαζα τις μπύρες, κρατούσα το μπουκάλι και το στόλιζα πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας της μαμάς μου. Είχα περίπου 60 ετικέτες. Οταν μετακομίσαμε με τον άντρα μου σπίτι μας, υποτίθεται ότι θα τα έπαιρνα τα μπουκάλια και θα τα έβαζα σε μια αποθήκη που έχουμε κοντά στο σπίτι. Ενα απόγευμα πάω να πάρω τη μαμά μου να πάμε για ψώνια και την ακούω να κατεβαίνει τις σκάλες κρατώντας μια σακούλα σκουπιδιών που έκανε γκλιν γκλιν. Δεν πήγε το μυαλό μου όμως..... Μες στο αμάξι μου λέει η μάνα μου "ουφ μου κόπηκαν τα χέρια απο το βάρος". Τι πέταξες μαμά? Τα μπουκάλια :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ενα πρόλαβα να σώσω και για μήνες το είχα στο αμάξι, δεν θυμάμαι ποια μπύρα ήταν, αλλά το μπουκάλι της είναι ένας καπουτσίνος (φρέντος γιατί η μπύρα ήταν στο ψυγείο:tongue:) που έχει τα χέρια του μπροστά και κρατάει ροζάριο. Ωραία μπυρίτσα, καστανή.

Αυτά περι μπύρας, η πιο γευστική που έχω πιεί αλλά δεν θυμάμαι μάρκα, είχε πιπεράτη γεύση που έσβηνε με την δροσάδα της μπύρας και είχε στην ετικέτα της ένα σκύλο.

Χριστιν, εννοούσα το καλύτερο γιουροβιζιονικό τραγούδι για μένα!

mQ7jp04V2iQ

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Εμ, αφού μας ξέχασες!!!!!

Στην πλήρη απάντηση, πατας το εικονίδιο του τιούμπη..... μετά κάνεις επικόλληση τον κωδικό μετά το ίσον

Ασχετο Φυστ αυτό σου άρεσε?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...