Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

καλησπερα ροκομανουλιτσες!!!!

επειδη με 3 παιδια, ζω σχεδον στον κοσμο μου... τωρα ειδα καποιες ενοτητες και καποια θεματα!!! :)

φυσικα και δεν προλαβα να διαβασω ολες τις σελιδες που γραψατε αλλα σας αφιερωνω το τραγουδακι που ακουω αυτη τη στιγμη... :)

http://www.youtube.com/watch?v=BYojs78Tf9Y

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε δεν πα να λετε δεν με αρεζαν οταν βγηκαν και δεν με αρεσουν ουτε τωρα εσυ κι εγω ταρα μου...ο βλακας δεν του αρεσουν τα χειλια του και τα κανιειιι με κοκκινο κραγιον σαν ορθιο γμτ ειναι κομπλεξικοι και η μουσικη τους επισης αυτη ειναι η γνωμη μου για τους cure παραξενο αυτο πιστευα και οταν ημουν 14χρ.....να μια σταθερη αξια στην ζωη μου χαχα!
Και οι Kiss καραβάφονται, μην πω για τους Twisted Sisters. Σου αφιερώνω το παρακάτω :tongue:

BD1uGPkxQfA

φυσικα και δεν προλαβα να διαβασω ολες τις σελιδες που γραψατε αλλα σας αφιερωνω το τραγουδακι που ακουω αυτη τη στιγμη... :)

Καλώς τα μάτια μας τα δυο!

eGQWnbfFB6o&feature=related

Σας είπα ότι έλαβα επιτέλους τα εισιτήρια;;; :D:D:D

WN6Op3.png

επειδη με 3 παιδια, ζω σχεδον στον κοσμο μου... τωρα ειδα καποιες ενοτητες και καποια θεματα!!! :)

γιασου ρε λιζα κι εσυ ομοιπαθουσα να τα χαιρομαστε τα ζιζανοζουνιουνιαμας τι ηλικες εχουν τα δικα σου?

921477wc2fyvv2y2.gif

χριστινακι μου εχεις δικιο και τι βαψιμο ε?αλλα ειναι βλαχοροκομεταλαδες και εχουν βγαλει και Τα κομματια δεν πειραζει γουστα ειναι αυτα!ναι μας ειπες για τα εισητηρια τωρα αν πω οτι δεν σκιζομαι και για τους U2 θα μου κοψεις την καλημερα?οχι δεν το λεω ποτε!

921477wc2fyvv2y2.gif

Kαλημέρα !!!!!!!!!!:P

Κατέβασα και είδα το hangover. Δε μου άρεσε καθόλου. Τελικά μόνο οι παλιές κωμωδίες αξίζουν.

Στολίσαμε και το δέντρο με τον Αντώνη! Πλάκα είχε!

:P:p:p..Τι ωραία..¨Αντε και στα δικά μας σε λίγες μέρες!!!

Καλωσήρθες Lisa...!!Mα κι αλλη δικιά σας ρε παιδι μου;;;;τι γίνεται ρε Προεδρε;;Δεν κάνεςι καλή δουλειά μου φαίνεται.....

Και οι Kiss καραβάφονται, μην πω για τους Twisted Sisters. Σου αφιερώνω το παρακάτω :tongue:

Σωστο!!!!!Ετσι .έτσι...Μα τι πρόεδρο έχουμε ρε παιδι μου;;;;Χαχαχαχαχ;)

4KEEXyRL0qE

Διαφημίσεις

Kαλημέρα τσούπρες!

Καλώς το Λιζάκι! Αμάν βρε κορίτσι μου πια με τους άντρες σου! Ανοιξε τα μάτια σου λίγο και στον υπόλοιπο κόσμο!

Θα αποζημιωθείς την άλλη εβδομάδα που θα σε βγάλω τσάρκα!!!;)

Εγώ περιμένω τη μαμά μου σήμερα. Ηρθε και χθες και αφού κάναμε εξωτερικές δουλειές, πήγαμε και παιδική χαρά, γιατί μόνη μου φυσικά δε μπορώ να πάω και με τα 2. Εντωμεταξύ όπως φεύγαμε, έπρεπε να κατεβάσουμε το καρότσι από ένα πολύ ψηλό πεζοδρόμιο και να διασχίσουμε έναν δρόμο ελαφράς κυκλοφορίας για το αυτοκίνητο. Τα ελάχιστα δευτερολεπτα που κάναμε για να κατεβάσουμε το καρότσι, ο Αντώνης πετάχτηκε στο δρόμο, όπως είπε για αστείο...:evil: Να τον έχω δεμένο μήπως?:rolleyes:

_8wbTHzNcQQ

age.png age.png

Καλημέρα κοριτσια!!!!!

Λίζα γιούχου μπανάνα!!! Αχαχαχα, αυτό το λέει η Ελέ και μου σπάει τα νεύρα! Επίσης προσπαθώ να της μάθω λεξούλες και όλες τις λέει μπανάνα. -Τι θα πιεί η Ελέ τώρα? -Μπανάνα. Ζονκ, λυπάμαι χάσατε, ρονγκ άνσερ! Καλως ήρθες Λίζα!

Χτες κορίτσια, όπως σας είπα, είχαμε πάει με μια κοπέλα ταχυδρομείο για τη δουλειά, (εκεί κάνουν πιάτσα οι "κοπέλες") και πιάσανε μια, η οποία δεν ήθελε με την καμία να ακολουθήσει τους αστυνομικούς, είχε πιάσει μια κολώνα της δεη και κόντευε να την ξεριζώσει. Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη δεν φορούσε εσώρρουχα και την περιφέρανε σε όλο τον δρόμο έτσι. Στεναχωρέθηκα γιατί θεώρησα ότι δεν σεβάστηκαν τον ανθρώπινο παράγοντα, δεν είχαν δικαίωμα να την ξεφτιλίζουν έτσι, ότι και αν έχει κάνει. Οση ώρα διαπληκτίζονταν την είχαν με το φόρεμα σηκωμένο και είχαν μαζευτεί όλα τα λιγούρια και κοιταγαν. Τεσπα, όσο το θυμάμαι τόσο στεναχωριέμαι.

Λιάνα σίγουρα την ήξερες, στο οκανα δίπλα δεν είναι μια καφετέρια? Εκεί σύχναζε, είναι μια με μακριά μαύρα μαλλιά. Απο την μέρα που ξεκινησα δουλειά την βλέπω καθημερινα.

Ταρουλίνι εμένα μου άρεσε το χανγκοβερ. Το έγραψα και στη Χριστίνα, να μας πει και εκείνη την άποψή της.

Τσικάκι, τουφάκο, λέγκω που είστε? Ολα καλά κορίτσια?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

καλημερουδια!!!! :)

ευχαριστω για το... καλωσορισμα!!! ;)

να κανω μια χαζη ερωτηση???

πωωωως κανετε αυτη την επισυναψη, ωστε να εμφανιζεται το τραγουδι και εικονα απ΄ευθειας ??? :rolleyes::rolleyes:

koufetaki... τα παιδια μου ειναι 15 ο μεγαλος, στα 12 ο μικρος και ο τελειως μικροτερος 5 μηνων!!! :D τα δικα σου ???

Ταρα μου... αντε να παμε καμια τσαρκα, ν΄ανοιξει λιγο το ματακι μου!!!!

Οσο για τον Αντωνη... ειλικρινα θελει πολυ προσοχη τωρα!!! Ετσι εκανε και μενα ο Γρηγορης οταν ηταν μικρος!!! Αφου ειλικρινα, γλυκοκοιτουσα καποιες στιγμες εκεινα τα λουρακια για παιδια!!! :P

http://www.youtube.com/watch?v=ttlp1wgM7go&feature=related

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λίζα, πολλά σώβρακα!!!!!!! Χαχαχαχαχα, κοπέλα μου να τα χαίρεσαι! Αντε με το καλό το 4ο να είναι κορίτσι!!!!

Για να βάλεις βιντεάκι, πας απάντηση και πατάς το τελευταίο εικονίδιο που ειναι για το youtube, [YOUTUBE][/YOUTUBE] ανάμεσα στα 2 youtube βάζεις τον κωδικό του τραγουδιού μετά το = http://www.youtube.com/watch?v=BYojs78Tf9Y

για δοκιμασε!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

ευχαριστω Κατερινα μου!!!

οσο για τα σωβρακα... ασε!!!!!!!! σε λιγα χρονια θα καταλαμβανουν μια απλωστρα απο μονα τους!!!

το τεταρτο ειπες???????? [imghttp://www.cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/a090.gif[/img]

για να κανω και μια δοκιμη τωρα....

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

1713587o7j5ohgs3r.gif

καλημερα κι απο μενα!!!

ΛΙΖΑ καλως ηλθες! εβαλες πολυ ωραιο τραγουδι για αρχη!για να δουμε μην μας τα χαλασεις στη συνεχεια.....:cool:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ κατι τετοιοι ξεφτιλιζουν τη λεξη ανθρωπος και παρερμηνευουν τη λεξη εξουσια

ουστ και παλι ουστ!!!!!!!!!!!! ασε που το προηγουμενο βραδυ μπορει να ηταν και κανεις απο αυτους μαζι της....:twisted:

ΤΑΡΑ αυτο που λενε τα ματα μας 14 δεν ισχυει!οτιδηποτε μπορει να σου κανει ενα διχρονο ανα πασα ωρα και στιγμη και απο εκει που δεν το περιμενεις,ειναι παρα πολυ απροβλεπτα τα παιδια σε αυτη την ηλικια.

εδω κανει παρα πολυ ωραιες μερες και βρισκουμε ευκαιρια με τα παιδια να πηγαινουμε εξω!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...