Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα παιδιά

Ellemphriem καλωσόρισες στην παρέα μας. Δηλώνεις heavy ε; Οι περισσότεροι-ες εδώ είναι απλά ρόκ. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα τα παιδιά της ροκ. Συχνάζουν και άτομα όμως και με διαφορετικές ανησυχίες από την καθαρή ροκ και heavy μουσική. Εγώ, αν και μυημένη από μικρή στη ροκ μουσική ακούω σχεδόν τα πάντα, με μια κλίση προς το μοντέρνο και κλασικό γαλλικό τραγούδι (κι αυτό από άλλα κατάλοιπα είναι) :cool:.

RENAH μου και το γεγονός της πρώτης παρεξήγησης ήταν επειδή είχα τη μύγα από άλλα τόπικ που γινόταν (και συνεχίζει να γίνεται πολλές φορές) το come to see and donʼt take :tongue:.

ΚατερίναΒ έχω γίνει κινητή φαρμακαποθήκη. Τώρα πρωί βράδυ παίρνω νέα φάρμακα για να πάω να κάνω εξετάσεις ξανά σε μερικές μέρες να δούμε τι έχει ρυθμιστεί και τι χρειάζεται ακόμη ρύθμιση. Λες να έχει σχέση με αυτό που «ου γαρ έρχεται μόνον»; (σόρρυ για την ιεροσυλία αλλά δεν βρίσκω τους τόνους της αρχαίας). Το άσχημο είναι ότι απαγορεύεται το αλκοόλ με αυτά τα φάρμακα. Έβλεπα και τις μπύρες και τα κρασιά που αφίσαρε η TARA και μου τρέξανε τα σάλια. Άσε που μου φέρανε κι ένα βαρελάκι Bitburger και το έχω στο ψυγείο και παγώνει περιμένοντας υπομονετικά να καταναλωθεί. Αν και εγώ είμαι περισσότερο της μοναστηριακής μπύρας του Βελγίου και δη της καστανής και μαύρης δυνατής μπύρας δε θα έλεγα όχι να καθίσω να ρεμβάζω τη θάλασσα πίνοντας ένα ποτήρι οποιασδήποτε μπύρας με pinuts (καλά λαδωμένα και αλατισμένα => απαγορευμένα για τη δίαιτα :rolleyes:).

TARA οι σημερινές εικόνες (μάλλον από το webshots) με ταξίδεψαν. Αχ και τι δε θα έδινα να ήμουν σε μια τεράστια αμουδερή παραλία χωρίς πολύ κόσμο και καθόμουν από το πρωί κατω από τους φοίνικες σε σεζλονγκ μέχρι το ηλιοβασίλεμα και να κάνω ακόμη και νυχτερινό μπάνιο υπό το φως του φεγγαριού! Όνειρο! Και παρεμπίπτοντος έγραψες με το red red wine, φοβερό κομμάτι :-D.

ChristinaGRZ τα ταμεία είναι να τα πληρώνουμε χωρίς αντίκρισμα. Όταν χρειαστεί να κάνουμε καμία εξέταση ή να πληρώσουν κάτι μας λένε είτε ότι τα τιμολόγιά τους είναι από 1991 χωρίς να έχουν προσαρμοστεί στα σημερινά δεδομένα είτε ότι δεν περιλαμβάνεται η συγκεκριμένη εξέταση διότι όταν φτιάχτηκαν οι λίστες των εξετάσεων η συγκεκριμένη δεν υπήρχε!! :twisted: :twisted: :twisted: Είχα πάει κι εγώ πέρυσι μετά την παλλίνδρομη να κάνω ενστάσεις και φασαρία. Το μόνο που κατάφερα είναι να γίνω γραφική. Σου λένε, αν θες πήγαινε δικαστικά! Χθες τα πήρα και στο φαρμακείο που είχα αφήσει μια συνταγή για να μου φέρουν τα φάρμακα που χρειάζομαι. Ο φαρμακοποιός μου επέστρεψε το χαρτί και μου είπε ότι σύμφωνα με τα νέα μέτρα κάθε συνταγή που είναι πάνω από 130 ? θα πρέπει να περιέχει αναλυτικά τη δοσολογία και το χρονικό διάστημα χορήγησής της, το ΑΜΚΑ το δικό μου και το ΑΜΚΑ του γιατρού και μετάθεώρηση από το ταμείο μου. Η ταλαιπωρία της ταλαιπωρίας. Είναι δυνατόν. Ευτυχώς που δεν είναι για άμεση χορήγηση. :evil: Με πιάσανε τα νεύρα μου, έγινα τούρμπο και μάλωσα και με τον άντρα μου που βιαζόταν και άρχισε τη γκρίνια γιατί αποφασίζω να κάνω δουλειές που καθυστερούν όταν είμαι μαζί του :confused: :confused: :twisted::rolleyes:.

Maestria77 εύχομαι αν το επιθυμείς να είσαι εγκυούλα και να μη σου έρθει η περίοδος. Περιμένουμε νέα σου :D.

Λοιπόν γιʼαυτό το κομμάτι κόβω φλέβες. Ορχηστρικό μεν αλλά πολύ ιδιαίτερο

_rQheOglFos

Το άσχημο είναι ότι απαγορεύεται το αλκοόλ με αυτά τα φάρμακα. Έβλεπα και τις μπύρες και τα κρασιά που αφίσαρε η TARAκαι μου τρέξανε τα σάλια. Άσε που μου φέρανε κι ένα βαρελάκι Bitburger και το έχω στο ψυγείο και παγώνει περιμένοντας υπομονετικά να καταναλωθεί.

Στο δικο μου ψυγειο δε θα περιμενε και πολυ...!:mrgreen:

Αν και εγώ είμαι περισσότερο της μοναστηριακής μπύρας του Βελγίου και δη της καστανής και μαύρης δυνατής μπύρας δε θα έλεγα όχι να καθίσω να ρεμβάζω τη θάλασσα πίνοντας ένα ποτήρι οποιασδήποτε μπύρας με pinuts (καλά λαδωμένα και αλατισμένα => απαγορευμένα για τη δίαιτα :rolleyes:).

Κι εμενα μου αρεσει πολυ η μαυρη μπυρα, αλλα δε λεω οχι σε καμια!:cool:

Λοιπόν γιʼαυτό το κομμάτι κόβω φλέβες. Ορχηστρικό μεν αλλά πολύ ιδιαίτερο

_rQheOglFos

Ωραιο κομματι, και μου αρεσει ο τιτλος!;)

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...