Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Toυς ειχατε δει στον Λυκαβηττο? Ειναι το αγαπημενο συγκροτημα του αντρα μου και ειχαμε παει μαζι. Ο ιδιος ενθουσιαστηκε. Εγω θεωρησα ιεροσυλια τη σκανδαλωδη ομοιοτητα του Astbury με τον Morrison.
Ημασταν εκεί. Κι εμένα μου άρεσε :rolleyes:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Toυς ειχατε δει στον Λυκαβηττο? Εγω θεωρησα ιεροσυλια τη σκανδαλωδη ομοιοτητα του Astbury με τον Morrison.

και να μπορουσα να παω,δεν θα πηγαινα!

και φυσικα ειναι ιεροσυλια!τι σχεση εχει ο Astbury με τον Morrison?:evil:

6LM9LMvJ_vw

A0kypyGSKsE&feature=related

1958530te2chmztha.gif

και να μπορουσα να παω,δεν θα πηγαινα!

και φυσικα ειναι ιεροσυλια!τι σχεση εχει ο Astbury με τον Morrison?:evil:

Καμμία, ο πρώτος είναι ζωντανός κατ'αρχάς! Μια χαρά παλληκάρι ήταν.

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καμμία, ο πρώτος είναι ζωντανός κατ'αρχάς! Μια χαρά παλληκάρι ήταν.

βρε μπραβο!η γραια ενημερωμενη σε μουσικο θεμα!:mrgreen:

D2nOPu6ytX0

Ποια θα μου πει ποιο είναι το τραγούδι?

πολυ δυσκολο!!!!μμμμμμμμμ......τι να σου πω!!!!!:tongue:

1958530te2chmztha.gif

Κοριτσια και αγορια γεια σας ειπα να συστηθω και εγω. Στο φορουμ ειμαι αρκετα ενεργη στο καφε οχι ακομα. Ειδα και εσας και χαρηκα αν και ειμαι περισσοτερο heavy απο rock αλλα οπως ολοι οι σωστοι μεταλλαδες ξεκινησα γνωριζοντας την καλη rock οποτε καλως σας βρηκα. Ειδα και ενδιαφεροντα βιντεακα πιο πανω.....παω να ριξω μια ματια!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημερα Elle..Kαλως μας ηρθες....!!

Σε παρακολουθω στο φορουμ,εισαι πολυ ενεργη είναι η αληθεια....

Στα περισσοτερα συμφωνα μαζι σου(οχι σε ολα;)) ,αλλα εδω με τα heavy μας τα χαλασες...Να πας με την αλλη ομαδα.....Με τις ΜαιροΤαρες!!χοχοχοχοοχοχοχ(πλακα κανουμε ετσι;;Γιατι η esys στην αρχη μας παρεξηγησε και αντε να την πεισουμε οτι ειμαστε το πιο αγαπημενο καφε:P)

Λοιπον μιας και σε κατεταξα ,με τραγουδι θα σε καλωσορισουν οι αλλες αταν ξυπνησουν!!!

ugYzDqQtdHU

Διαφημίσεις

Μιας και με καλωσορησατε να τιμησω και εγω μια απο τις δυνατες φωνες της hard rock (rainbow) και μετεπειτα metal (black sabbath) Ronnie James Dio τον οποιο και χασαμε απο καρκινο πριν λιγες μερες.......θα ζει η μουσικη του για παντα! LONG LIVE RONNIE JAMES DIO!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημέρα!!!!!!

Ελεμφριεμ καλως μας ήρθες! Ακούς και Gamma Ray απ'οτι βλέπω!!! Τέλεια!

ΕΣΥΣ πως πάει? Ολα καλά?

Σερενάτα πλάκα έχετε, όχι μόνο με τα ονόματα των περιοχών (Σμίνθη κτλ) αλλά και με τα επίθετά σας!!!

Χριστίνα το πρωί θυμήθηκα τα ανεκδοτάκια σου και γέλαγα μόνη μου! :rolleyes: και δεν μου πάει και το άσπρο ζακετάκι!

Τάρα πως πανε οι προσπάθειες με το γιογιό? Να θυμηθείς να μου πεις απο κοντά πως το ρυθμίζεις το θέμα με τη μαμά σου. Η δικιά μου στη μαμά μου πάει στο γιογιό της και κατεβάζει το εσώρρουχο και κάθεται, άλλες φορές κάνει αλλες όχι, στο σπίτι όμως μου λέει συνέχεια γιογιό για να της το δίνω να παίζει. Και στο τέλος τα κάνει πάνω της!

Ουφ παω να φτιάξω καφέ να ανοίξει το ματάκι!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

2371449n3uiiu454h.jpg

Κοριτσια και αγορια γεια σας ειπα να συστηθω και εγω. Στο φορουμ ειμαι αρκετα ενεργη στο καφε οχι ακομα. Ειδα και εσας και χαρηκα αν και ειμαι περισσοτερο heavy απο rock αλλα οπως ολοι οι σωστοι μεταλλαδες ξεκινησα γνωριζοντας την καλη rock οποτε καλως σας βρηκα. Ειδα και ενδιαφεροντα βιντεακα πιο πανω.....παω να ριξω μια ματια!

Καλως ηρθες! Δικια μας λοιπον, αν και περισσοτερο της καπετανισσας!:D

Τάρα πως πανε οι προσπάθειες με το γιογιό? Να θυμηθείς να μου πεις απο κοντά πως το ρυθμίζεις το θέμα με τη μαμά σου. Η δικιά μου στη μαμά μου πάει στο γιογιό της και κατεβάζει το εσώρρουχο και κάθεται, άλλες φορές κάνει αλλες όχι, στο σπίτι όμως μου λέει συνέχεια γιογιό για να της το δίνω να παίζει. Και στο τέλος τα κάνει πάνω της!

Χθες εκανε κακα στο πατωμα!:shock: Στα τσισα δεν εχει ατυχηματα μεσα στο σπιτι. Μονο μια ωρα πηγαμε στη γιαγια προχθες. Επαιζε εξω στον κηπο με τα παιδια, κατουρηθηκε 2 φορες πανω του, τα προλαβε ομως την τριτη!

Σημερα λεω να τον παω, να δω πως θα αντιδρασει εκει. Θα παιζει στον κηπο, και το απογευμα θα παω να τον παρω να τον παω παιδικη χαρα και ο Θεος βοηθος.

Για να γραψω αυτο το μηνυμα μου πηρε πανω απο 20 λεπτα... Τραγουδακι αργοτερα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...