Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω αν το λες ροκ, το λες όμως κομματάρα!!!

Ε, κι αν δεν σας αρέσει .... :twisted::mrgreen:

PlayList&p=0CD6885ED3BA86A6&playnext_from=PL&index=13&playnext=1

να φαινοταν κι ολας:rolleyes:

Εγω να δεις τι εφαγα σημερα στο παρτυ...:rolleyes:

Ρε Χριστινα, ακομα να χωνεψω αυτα που φαγαμε! Μηπως να πιω καμια ρακη να ερθω στα ισα μου?:mrgreen:

Εμένα κορόιδευες, εσύ την έπεσες πάντως στα γλυκά μετά, εγώ δεν τα άγγιξα κυρία μου (όχι για να μη νομίζεις ότι λόγω ηλικίας δεν βλέπω κι όλας!)

Μονο που το θεμα ειναι καθε ποτε τρωω γλυκα εγω και καθε ποτε εσυ!!!:twisted::twisted::twisted:

παλι φαγατε ωρε τα καταπετασματα?τσ τσ τσ τσ τσ !!!!!!!!!!!:tongue:

Προτιμώ τα αλμυρά :cool:

κι εγω τα ξινα:cool:

GSK8PMC8MnA

1958530te2chmztha.gif

Λοιπόν θα βάλω ένα τραγουδάκι που δε θα αρέσει στη Maira95 αλλά έπεσα πάνω του τυχαία. Δεν το είχα ξανακούσει στην συγκεκριμένη εκτέλεση

και eurythmics και γαλλικα?για ονομα!:tongue:απαπαπα!:tongue:

tJ95J-k16bw&feature=related

κατα τυχη επεσα πανω σε αυτους:rolleyes:

δεν ειναι κακοι....:cool:

1958530te2chmztha.gif

κοριτσια σασ χαιρετω ολεσ στο κοριτσι μασ που αντιμετωπιζει θεμα αναπαραγωγησ εχω να πω ψυχραιμια κ πολυ κουραγιο κ γω δεινοπαθησα αλλα τα καταφερα τα κομματακια πολυ καλα εγω ομωσ μεχρι να το πετυχω θα χω γερασει πωσ παει το κοψιμο τησ πανασ προσεξε καλο μου να μην πιεσεισ το παιδακι αν δεν ειναι ετοιμο μην επιμεινεισ καλυτερα αργοτερα κ χαλαρα παρα με ζορι κ μηδεν αποτελεσμα

MXtDyYoIby8&feature

Καλησπέρα!!!!!

Εσύς μου, δίκιο έχεις για τις επισκέψεις, και εγώ προτιμώ να έχει κοιμηθεί η μικρή για να μπορώ να είμαι πιο χαλαρή με τους καλεσμένους, όμως

α) Η μικρή κοιμάται στις 10 και πολλές φορες μας παίρνει μέχρι και 1 ώρα για να κοιμηθούμε, άρα είναι αργά μετά, ειδικά αν σκεφτείς ότι ξυπνάω στις 6

β) οι συγκεκριμένοι καλεσμένοι δεν ειδοποιήσαν καν ότι δεν θα έρθουν

γ) η μικρή μου ξυπνάει 2-3 φορές τη νύχτα και μας παίρνει απο 5λεπτά εως 1 ώρα να την ξανακοιμήσουμε, οπότε πάλι δεν μπορώ να ξενυχτάμε.

Τεσπα, αρκετά με τις επισκέψεις! Σου εύχομαι όοοοοοοοολα να πάνε καλά! Και θα πάνε! Αρκεί να είσαι χαλαρή! Διαφορετικά σου έχω λύση, θα σου δίνουμε τα δικά μας!! Πότε η μια πότε η άλλη!!! Εγώ προσφέρομαι πάντως πρώτη!!!!

Εδώ το μεσημέρι βρόνταγε και ο ουρανός μαύρος!! Εκανα τον καλύτερο μεσημεριανό ύπνο!!! Αλλά τώρα έχει έναν ήλιο, άλλο πράγμα!!! Πάντως δεν έβρεξε. Κριμα γιατί μου αρέσει η βροχη.

Εγώ πάντως χτες γλυκό δεν έφαγα:( ούτε τούρτα, ούτε σιροπιαστά.

Τουλάχιστον ήταν καλή η τούρτα? Εφαγα λίγη φράουλα και μου φάνηκε ξινη. Θελω τουρτααααααααααα!!!!!!!!!!

Αντε Ντιπες λίγες μέρες μείνανε!

Qt82NrHrfa8

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Οχι Ντιπες, δεν προβλέπεται καμία συναυλία φέτος.

Αυτές που θέλω να πάω είναι μαλακάσα και βαριέμαι τα σούρτα φέρτα. Μεγάλωσα....

EhVLiHPUOIM

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Γεια σας.

Esys θέλω πολύ να σου απαντήσω, αλλά νομίζω ότι ό,τι κι αν πω, το έχεις ήδη ακούσει κι έχεις βαρεθεί να ακούς. Το θέμα είναι ότι δεν ήταν ή δεν είναι για όλες εύκολα τα πράγματα.

Προσωπικά μιλώντας να σου πω ότι το μωράκι μου ήρθε μετά από μια αποβολή στην 23η εβδομάδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται από άποψη ψυχολογικού βάρους. Η δε προηγούμενη εγκυμοσύνη προέκυψε μετά από 6 χρόνια γάμου, οπότε καταλαβαίνεις... Πού θέλω να καταλήξω; Καμιά φορά συμβαίνουν πράγματα στη ζωή εντελώς κόντρα σε προγνωστικά και προβλέψεις. Όλα είναι πιθανά. Μην το βάζεις κάτω.

Και η ώρα είναι 4:30. Ο μικρούλης αποφάσισε να γίνει χοντρός και εγώ στιλάκι. Τρέχουμεεεεεεεεεεεεεε

2522daf9de.png

swGop2.png

Kαλημερα και καλη εβδομαδα.!!

Ναι ναι ηρθα στη δουλεια!!!!Κραταω τις αδειες μου για μετα,να τις εχω για το μπεμπεκι μου!!!Οποτε για δυο μηνες καθημερινες -γιορτες...εγω ΕΔΩ!!!!!

Μαιρουλα τι ωρες ειναι αυτες κοριτσι μου;;;;;Σε παιδευει ε;;

Σημερα προφανως ολες θα τρεχετε στας εξοχας!!Τι καλα!!

Κατερινιω;;ΤΙ mail ηταν αυτο κοριτσι μου;;Ο καρατζαφερης το εγραψε;;;;;Αχαχαχαχαχα.Καλε μην τα διαβαζεις αυτα...ειπαμε θεωριες συνομωσιας ..οχι και ετσι πια!!

MQ1tupO-Xnw

Διαφημίσεις

960836c2kfts5353.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Και ναι, ξυπνήσαμε! Όχι τώρα, στις 7:30.Πλυθήκαμε, αλλάξαμε, φάγαμε και τώρα παιδευόμαστε με το ρέψιμο. Μόλις το πετύχουμε, πάμε για έναν τρίωρο ύπνο. Και οι δυο μας.

Ρένα, καλή δουλειά! Καλά κάνεις που κρατάς την άδειά σου. Φιλιά! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

1858619wgr7xguxyq.gif

Προτιμώ τα αλμυρά :cool:

Σα δε ντρεπεσαι!!!:lol::lol::lol:

TARA για εκεί ξεκινήσαμε σήμερα αλλά λόγω βροχής καταλήξαμε στο Avenue :rolleyes:

Για πες εντυπωσεις. Δεν εχουμε παει ποτε.

πωσ παει το κοψιμο τησ πανασ προσεξε καλο μου να μην πιεσεισ το παιδακι αν δεν ειναι ετοιμο μην επιμεινεισ καλυτερα αργοτερα κ χαλαρα παρα με ζορι κ μηδεν αποτελεσμα

Ειδες την ηλικια του απο το τικερακι μου? Ολοκληρος γαιδαρος ειναι! :tongue:

Εγώ πάντως χτες γλυκό δεν έφαγα:( ούτε τούρτα, ούτε σιροπιαστά.

Τουλάχιστον ήταν καλή η τούρτα? Εφαγα λίγη φράουλα και μου φάνηκε ξινη. Θελω τουρτααααααααααα!!!!!!!!!!

Μην ανησυχεις, τα δοκιμασα ολα εγω! Μια χαρα ηταν!;)

Ρε ΤΑΡΑ το τι έφαγα σήμερα δεν περιγράφεται!!!

Από αύριο όμως Κιουρίαααααααααααααααα!!! :roll::cool:

Το ευχαριστηθηκες τουλαχιστον!:lol:

G2htsAyMFyo&feature=related

....απολαυση...:rolleyes:

Κατσε να το δει ο ηλεκτρολογος να αρχισει την ειρωνεια! Θα πει... Ανεβοκατεβαινουν τη γεφυρα? Αυτο ειναι το σουπερ ραλλυ?:lol:

Για την ιστορια, ο αντρας μου ειναι BMWδακιας, και αντιπαθει τους χαρλεαδες!

Καλημερα σας! Ειμαστε στο σπιτι οικογενειακως σημερα, και οχι, δε θα παμε βολτα, γιατι απο χθες ειμαστε πανω απο ενα γιογιο, με σκηνικα απειρου καλλους...!!! Φτανει να σας πω οτι ο γιος μου κυκλοφορουσε καποια στιγμη με πετσετα πιασμενη με μανταλακι γυρω απο τη μεση του, ωσαν παρεο!!!:lol:

age.png age.png

Καλημέρα

Maestria το τραγούδι δεν το θυμόμουν καθόλου αλλά η ταινία μου έχει μείνει :cool:

Mary Poppins όσον αφορά στον ύπνο αφού καταφέρνεις και κοιμάσαι τουλάχιστον τις ώρες που κοιμάται και το μωράκι, όλα καλά :D. Το άσχημο θα ήταν να κοιμόταν εκείνο και εσύ να έπρεπε να συνεχίζεις ξάγρυπνη να κάνεις δουλειές. Τώρα όσον αφορά στο θέμα «απόκτηση παιδιού», η αλήθεια είναι ότι πολλές κοπέλες περνούν μεγάλο Γολγοθά για να φτάσουν στην απόκτησή του όπως εσύ που απ'ότι μου λες έχεις περάσει πολύ άσχημες καταστάσεις. Αυτό που με φοβίζει σε μένα αρκετά είναι η ηλικία, καθόσον είμαι πλέον 39 και νιώθω να σφίγγει ένας κλοιός γύρω μου. Λέω τρέξε τρέξε και βγαίνουν εμπόδια. Έτσι το άγχος μεγαλώνει και γίνεται ένας φαύλος κύκλος :roll:.

RENAH εγώ δεν πάω στας εξοχάς σήμερα, αν και πολύ θα το ήθελα. Για να σου δίνω κουράγιο, μπορεί να μην πήγα γραφείο σήμερα αλλά έχω μια εργασία που πρέπει να παραδοθεί και είμαι λίγο στην τσίτα. Επομένως αν σε ανακουφίζει λίγο το γεγονός ότι δεν είσαι η μόνη που δουλεύεις σήμερα :rolleyes:. Αλλά αλήθεια, πηγαίνεις γραφείο και μέρες μη εργάσιμες; Δεν ήξερα ότι και οι μη εργάσιμες μέρες κερδίζονται σαν επιπλέον μέρα μετά :confused:;

Tara μιλάς για δίαιτα. Χθες πήγα σε μια γιορτή και έφαγα τον άπακο. Τι φαγητά, τι γλυκά, δεν άφησαν τίποτε. Θα λένε ότι δεν έχω φαγητό στο σπίτι :tongue:. Σήμερα λέω να τη βγάλω με σουπίτσα και κανένα γιαουρτάκι.

Maira δε φταίω εγώ για την επιλογή μου με προκάλεσες :tongue: :tongue: :tongue:.

r8Y0W_Rf3n4&feature=related

RENAH εγώ δεν πάω στας εξοχάς σήμερα, αν και πολύ θα το ήθελα. Για να σου δίνω κουράγιο, μπορεί να μην πήγα γραφείο σήμερα αλλά έχω μια εργασία που πρέπει να παραδοθεί και είμαι λίγο στην τσίτα. Επομένως αν σε ανακουφίζει λίγο το γεγονός ότι δεν είσαι η μόνη που δουλεύεις σήμερα :rolleyes:. Αλλά αλήθεια, πηγαίνεις γραφείο και μέρες μη εργάσιμες; Δεν ήξερα ότι και οι μη εργάσιμες μέρες κερδίζονται σαν επιπλέον μέρα μετά :confused:;

[/YOUTUBE]

Oι επισημες αργιες στον ιδιωτικο τομεα ειναι μονο τεσσερις.Ολες οι υπολοιπες εργασιμες-όπως και σημερα-.Οποτε αν ελειπα θα χρεωνοταν αδεια και ετσι θα μειωνοταν η συνολικη μου αδεια του ετους κατα 1 μερα!!!

1 μερα+ με το μπιζελι μου λοιπον!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...