Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Καλή χρονιά κοπέλα μου και το 2025 να σου φέρει αυτό που επιθυμείς! Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού στην γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου που σε ενδιαφέρει και να αναφέρεις τον λόγο. Απο εκεί θα σου πουν αν αναλαμβάνουν ή όχι. Εκτός αν ξέρεις κάποιον γιατρό δημοσίου που να έχει και ιδιωτικό ιατρείο έξω οπότε πας εκεί κατευθείαν και τον πληρώνεις απλά θα σου βρει χειρουργείο σε δημόσιο. Καλη τύχη γιατί τα δημόσια νοσοκομεία είναι λίγο μια ανακατωσούρα. 

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλησπέρα χρονια πολλά σε όλους. Καλό και τυχερό το 2025 ❤️

Συγνώμη αλλά αυτό είναι κουλό. Απομονώνουν τα βακτήρια ; Πως ; Στο είπε αυτό το πράγμα ο γιατρός; Τι είναι το βακτήριο; Τσιμπούρι ή ψείρα να το περνούν με τσιμπίδα και να το απομακρύνουν; 

Συγγνώμη που γέλασα μου φάνηκε τόσο αστείο θα το χρησιμοποιώ στο εργαστήριο και θα χαζογελαω 🤭

Πάντως κ εμείς για μικρόβιο έχουμε κάνει αγώνα και ειδικά για πυρετό (γιατί ο άντρας μου αρρωσταίνει εύκολα κ κάνει πυρετό υψηλό) έχουμε χάσει μήνες! Συγκεκριμένα με βιταμίνες και αντιβιώσεις έφτιαξε την μορφολογία και την κινητικότητα που είναι τα χαρακτηριστικά που επιλέγουν στην μικρογονιμοποίηση.

Καλή χρονιά σε όλες μας με υγεία και επιτυχία στις προσπάθειες μας!!!! ❤️❤️❤️

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Γεια σας μουρλοκομεία

Ο χορός του δοντιού καλά κρατεί, τελικά αυτό μου ρημάζει το αυτί κι όχι ανάποδα. Ο οδοντογιατρός μου είπε να συνεχίσω αντιβίωση και να με δει τέλος εβδομάδας. Χωρίς βέβαια αναλγητικό ούτε λόγος να αντέξω. Γι'αυτό και δεν πολυσυμμετέχω, έχω λίγο ζαβλακοδιάθεση.

γιατι παιδακι μου? εσυ με το αυτι η με το δοντι γραφεις???χα χα!(κρυαδες....:cool:)

fR9vFEcC7aQ

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να πεις δηλαδή για τους Cure;;;;Κουφετάκι..προσέχε τα λόγια σου......

Κι έτσι για να σε σκάσω....:cool::cool:

εμενα παντως μου αρεσουν!
Δεν πιστεύω να είπε κανείς κάτι για τους Cure. Θα φωνάξω την Ξανθή, κανονίστε!!!

Χαχαχα βλέπω έχουμε κόμμα με τους cure :D

Ρε Μαντώ για να γράψω πρέπει και να σκεφτώ, πως να σκεφτώ άμα πονάει κεφάλι; :rolleyes:

bZRJebBEVz0

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

βρε δεν πα να λετε δεν με αρεζαν οταν βγηκαν και δεν με αρεσουν ουτε τωρα εσυ κι εγω ταρα μου...ο βλακας δεν του αρεσουν τα χειλια του και τα κανιειιι με κοκκινο κραγιον σαν ορθιο γμτ ειναι κομπλεξικοι και η μουσικη τους επισης αυτη ειναι η γνωμη μου για τους cure παραξενο αυτο πιστευα και οταν ημουν 14χρ.....να μια σταθερη αξια στην ζωη μου χαχα!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...