Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Μα να μη μπορώ να σου βρω ένα παρατσούκλι ακόμα εσένα κυρία μου... Που θα μου πας, θα σου κολλήσουμε κάτι :twisted:

A, εσύ είσαι επί των "παρατσουκλιών";;; :tongue:

Be nice πλιιιιιιιιιιιιζζζζζ! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

TARA φανταζομαι ζορι που θα εχετε σημερα:Dμε μια σφουγκαριστρα απο πισω απλα μην απελπιστεις δεν ειναι τιποτα,παρτο αποφαση μην του ξαναβαλεις πανα και σε μια εβδομαδα θα τα εχετε καταφερει,εμενα ειχε πλακα ο μικρος πηγαινε ο κακομοιρης στην τουαλετα αλλα τα εκανε ΟΛΑ διπλα και απ'εξω:wink::D:D:Dεκει να με δεις γλεντια

Ευχαριστω για τις συμβουλες! Αυριο ξεκιναμε, γιατι σημερα ειχαμε το υπεροχο παρτυ γενεθλιων της Κατερινας για την κορουλα της, και ειπαμε να τον αφησουμε να ξεσαλωσει ανενοχλητος!

καλη επιτυχια ΤΑΡΑ στο δυσκολο τουτο εργο:mrgreen:

Ευχαριστω!

καλως ηλθες λελα ή λολα (leol),μην με παρεξηγεις,ως γνωστο εχω κολλημα με τα παρατσουκλια:mrgreen:

βαλε και τραγουδακι παρακαλω για να γινει και η αναλογη καταταξη:cool:

ετσι, για να μην ξεχνιομαστε δηλαδης:lol:

Καλε η κοπελα ειναι δικια μας! Γνησια ροκου!

Καλως ηρθες leol!

TARA θέλουμε εμπειρίες! Εγώ λέω να κάνω μια προσπάθεια φέτος, αν και μικρός ο μικρός, μπας και γλιτώσω τα σ**τά μιας ολόκληρης χρονιάς :tongue:.

Θα σας τα περιγραφω καθε μερα! Εχουμε να φαμε κατουρλιο...!!!:mrgreen:

Χθες γιορτάσαμε τον χάζμπαντ εδώ, με λίγους φίλους, αύριο θα γιορτάσουμε τη μισή οικογένεια στο χωριό, με ... ψήσιμο (TARA σους :rolleyes:).

Εγω να δεις τι εφαγα σημερα στο παρτυ...:rolleyes:

Κάποτε νόμιζα ότι ήταν εύκολος ο δρόμος της απόκτησης ενός μωρού. Τώρα τα βλέπω όλα δύσκολα. Τελικά είναι πιο εύκολο να αποκτάς πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά παρά να έχεις αυτά που η φύση κάποτε τα έστελνε με «μισή» επαφή (που λέει ο λόγος) :rolleyes:.

Οσο δυσκολο και αν ακουγεται, εαν σου φυγει το αγχος, θα ερθει και το μωρακι. Στο λεω εκ πειρας!

Tara να ζήσεις να θυμάσαι τον πατέρα σου και να τον τιμάς πάντα. Οι γονείς είναι πάντα το σημείο αναφοράς μας και είμαστε η συνέχειά τους. Όσον αφορά στον τρόπο που επέλεξες για να ηρεμήσεις μετά τη γέννα των παιδιών σου αναθέτοντας στον πατέρα τους το δύσκολο έργο, νομίζω ότι είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να διασφαλίσεις τόσο την ηρεμία σου όσο και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο :wink:.

;););)

Ρε παιδιά όλους μας απασχολούν τα μέτρα και η οικονομική κρίση. Όμως ρε να πάρει η ευχή βλέπω και πόσο στημένα είναι ορισμένα πράγματα και αναρρωτιέμαι γιατί μας δουλεύουν έτσι όλοι. Συγκεκριμένα έχει βουίξει ο τόπος με την ιστορία του Βοσκόπουλου. Μέχρι και η Γκερέκου παραιτήθηκε. Φάνηκε μια υπουργός της κυβέρνησης που θίχτηκε και παραιτήθηκε, ένας πρωθυπουργός που ήρθε και τιμώρησε αποδεχόμενος την παραίτηση. Διατάχθηκε ΕΔΕ κλπ κλπ Αλλά κάτι δεν κολλάει στην ιστορία αυτή. Γιατί και πως η ιστορία αυτή βρέθηκε στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή που ξεψαχνίζουν υπαλλήλους και επαγγελματίες και ο κόσμος αγανακτεί; Πως θεωρείται ότι ο Βοσκόπουλος έχει «φάει» τόσα εκατομμύρια αφού τίποτε δεν έχει ξεκαθαριστεί; Απʼότι βγήκε και είπε ο Βοσκόπουλος η υπόθεση εκκρεμεί ακόμη στα Δικαστήρια και ο ίδιος έχει πάρει αναστολή εκτέλεσης μέχρι την εκδίκασή της. (Παρόλα αυτά βέβαια σε αυτή τη φάση αναρρωτιέμαι γιατί ο Βοσκόπουλος πήρε αναστολή εκτέλεσης ενώ σε κάποιο κακομοίρη που γνωρίζω στον οποίο επιβλήθηκε ένα πρόστιμο 14.000 Ευρώ, τα Δικαστήρια αρνήθηκαν να κάνουν καθʼολοκληρίαν δεκτή την προσωρινή διαταγή και την αναστολή εκτέλεσης και τον υποχρέωσαν να καταβάλει τουλάχιστον τα μισά). Γιατί λοιπόν τόσος ντόρος, παραιτήσεις, ΕΔΕ, δημοσιότητα για μια υπόθεση που εκκρεμεί στα Δικαστήρια και στην ουσία ο Βοσκόπουλος δεν υποχρεούται να καταβάλει το ποσό αυτό; Τώρα να μου πείτε γιατί ο Βοσκόπουλος να λέει αλήθεια; Τότε κι εγώ ρωτάω γιατί δεν βγήκε κανείς να διαψεύσει αυτά που ισχυρίστηκε. Πέσανε όλοι να τον φάνε στην αρχή. Έγινε ντόρος. Θεωρήθηκε ότι η κυβέρνηση κάνει καλά τη δουλειά της και καθαρίζει τους πάντες που δεν είναι έντιμοι. Η υπόθεση έκλεισε γρήγορα και ήδη σήμερα δεν ασχολείται κανείς. Μήπως απλά δημιουργήθηκε ένα τέλειο προηγούμενο που θα χρησιμοποιηθεα απέναντι σε όλους μας όταν θα αποφασίσουν να μας σκίσουν με κάθε τρόπο; Ρωτάω απλά :confused::mad::evil:.

Κι εγω αναρωτιεμαι...

Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να βρίσκεσαι στη δουλειά παρά στο σπίτι. Περνάει πιο γρήγορα ο καιρός. Όταν είχα καταφέρει να μείνω έγκυος (έστω και για ένα τρίμηνο πέρυσι) και με ανάγκασαν να μείνω σπίτι και κρεβάτι ένιωθα το χρόνο αιώνα :roll:.

Σ΄αυτον τον τομεα ειμαι ειδικη! Και στις 2 εγκυμοσυνες, εμεινα στο κρεβατι απο την αρχη ως το τελος!

Αλήθεια παιδιά από πού βγήκαν τα παρατσούκλια «καπετάνισσα» «γριά» κλπ :confused: ;

Το γριά να το ξεχάσεις, ορίστε μας :lol:

Ε οχι κυρια μου! Δεν το ξεχναμε!

Λοιπον, το γραια ειναι για την κυρια απο δω που λογω προχωρημενης ηλικιας, οταν βγαινουμε παραγγελνει ενα ποτο που το λιβανιζει με τις ωρες καθισμενη στο σκαμπο της... Δε χορευει, δεν πινει, μονο καπνιζει! Αν γινοταν να παραγγελνει χαμομηλι, θα το εκανε!!!:twisted::mrgreen:

Το καπετανισσα ειναι για τη νησιωτισσα που εχει αντρα ναυτικο! Αυτα!

Ρε Χριστινα, ακομα να χωνεψω αυτα που φαγαμε! Μηπως να πιω καμια ρακη να ερθω στα ισα μου?:mrgreen:

zAG-kX_IlUw

age.png age.png

Διαφημίσεις

Ε οχι κυρια μου! Δεν το ξεχναμε!

Λοιπον, το γραια ειναι για την κυρια απο δω που λογω προχωρημενης ηλικιας, οταν βγαινουμε παραγγελνει ενα ποτο που το λιβανιζει με τις ωρες καθισμενη στο σκαμπο της... Δε χορευει, δεν πινει, μονο καπνιζει! Αν γινοταν να παραγγελνει χαμομηλι, θα το εκανε!!!:twisted::mrgreen:

Το καπετανισσα ειναι για τη νησιωτισσα που εχει αντρα ναυτικο! Αυτα!

Και το "Βλαχοπούλου" είναι για την τρελλή σαραντάρα που σου ανέλυσε τα nick names!

Ρε Χριστινα, ακομα να χωνεψω αυτα που φαγαμε! Μηπως να πιω καμια ρακη να ερθω στα ισα μου?:mrgreen:

Εμένα κορόιδευες, εσύ την έπεσες πάντως στα γλυκά μετά, εγώ δεν τα άγγιξα κυρία μου (όχι για να μη νομίζεις ότι λόγω ηλικίας δεν βλέπω κι όλας!)
A, εσύ είσαι επί των "παρατσουκλιών";;; :tongue:

Be nice πλιιιιιιιιιιιιζζζζζ! :mrgreen:

Καλέ καλή είμαι, πάντα! :twisted:

ΥΓ: vasdeli έβαλες αγαπημένα χτες!

WN6Op3.png

2087848xoiqu1irly.gif

1KogHYeA0ns&feature=related

Kαληνύχτα με αυτό!

vyqgjCKm9nQ

Κομματαρες!

Εμένα κορόιδευες, εσύ την έπεσες πάντως στα γλυκά μετά, εγώ δεν τα άγγιξα κυρία μου (όχι για να μη νομίζεις ότι λόγω ηλικίας δεν βλέπω κι όλας!)

Μονο που το θεμα ειναι καθε ποτε τρωω γλυκα εγω και καθε ποτε εσυ!!!:twisted::twisted::twisted:

2ZDhnRo8YvQ

age.png age.png

Ευχές, έστω και καθυστερημένα, δέχεστε;

Με το καλό Γιούλα! Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα! Εύχομαι μια εύκολη και ξέγνοιαστη εγκυμοσύνη!

Και δεχομαστε και ευχαριστουμε!! να εισαι καλα και να χαιρεσε τον παιδαρο σου

Με συγχωρείς που άργησα... Μπαίνω - βγαίνω σαν φαντομάς. Βλέπω και δεν βλέπω μπροστά μου. Χίλια συγνώμη.

Για τον εαυτό μου θα έλεγα το "στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα" αλλά και πάλι δε βγαίνει τίποτε. Σ'ευχάριστω πάντως για τις ευχές κι ας ελπίσουμε ότι θα τις ακούσει ο Θεός και θα τις πραγματοποιήσει.

εγω παλι λεω"ποτε δεν ειναι αργα"

πιστεψε το διωξε το αγχος και να εισαι σιγουρη οτι θα ερθει

εγω παντως στο ευχομαι με ολη μου την καρδια:D:D

αληθεια για μενα παρατσουκλι;

αν και εγω τωρα τελευταια ακουω και στο Σαρα;);):D:D

ScPFywFkbVU&feature

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...