Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα τον ντύσεις καλά και θα βγείτε παιδί μου, δεν έχουν ανάγκη τα puppies! Όσο για στρώμα, εμείς έχουμε κοκοφοίνικα. Κοίτα στην coco-mat, τσιμπάνε λίγο αλλά είναι καλά. Μάλλον σε δούλεψαν, μόλις έρθει το στρώμα τσουπ μπαίνει, δεν χρειάζεται 2 μέρες αέρισμα!

Χρόνια πολλά Ταροκόρη και Ταρομαμά, Τσίκι, Μαιροκόρη, Μαεστροσόι και Λεγκάκι!!!!

Ένα έχω να πω: Η Κατ χαραμίζεται, άλλη δουλειά θα έπρεπε να κάνει! Η τούρτα είναι απλά ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΥΓ: ωραία άσματα βάλατε σήμερα, πως το πάθατε;

ΥΓ2: Να σας πω να γελάσετε με το λινκ της Μαιρας; Είδα στον ύπνο μου ότι φόραγα μωβ γόβες νούμερο 38!!!

YΓ3: Welcome leol!

καλημερουδια αποτι ειδα οι πιο πολλεσ εχετε μωρακια ευχομαι κουραγιο κ αν θελετε πληροφοριεσ απο εμασ τισ πιο παλιεσ ...εδω ειμαστε απο ασματα σασ βρισκω σουπερ αλλα εγω λογω ασχετοσυνησ δεν ξερω να κατεβαζω βιντεο...ξερω ομωσ να ...τα βλεπω πωσ τα βλεπετε τα παιδακια μασ θα γινουν ροκαδεσ γιατι ο γιοσ μου εχει παθει πολιτιστικο σοκ του αρεσουν οι system of a dawn κ ...ο ρουβασ...τρια απανωτα εγκεφαλικα ο μπαμπασ:lol::roll:

καλημερουδια αποτι ειδα οι πιο πολλεσ εχετε μωρακια ευχομαι κουραγιο κ αν θελετε πληροφοριεσ απο εμασ τισ πιο παλιεσ ...εδω ειμαστε απο ασματα σασ βρισκω σουπερ αλλα εγω λογω ασχετοσυνησ δεν ξερω να κατεβαζω βιντεο...ξερω ομωσ να ...τα βλεπω πωσ τα βλεπετε τα παιδακια μασ θα γινουν ροκαδεσ γιατι ο γιοσ μου εχει παθει πολιτιστικο σοκ του αρεσουν οι system of a dawn κ ...ο ρουβασ...τρια απανωτα εγκεφαλικα ο μπαμπασ:lol::roll:

Καλημέρα και καλως ήρθες!

Να πεις του γιού σου να σου δείξει πως να βρίσκεις βιντεάκια στο utube και εμείς θα σου πουμε πως να τα βάζεις εδώ. Και σαν αντάλλαγμα στον γιο σου, θα του πάρεις εισητήριο για τον Serge, τον τραγουδιστή των System of a down που έρχεται στη Μαλακάσα στις 17 Αυγούστου. Αλήθεια πόσο είναι ο γιος σου? Εχεις 2ο? Να σου ζήσει-ουν!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

καλημέρα σας μανταμιτσες και μιστεριδες.

ευχαριστω δια τας ευχας και παλι και χρονια πολλα στο ταραμοκοριτσακι που ειχε γιορτουλα και σε ολους/ες οσους γιόρταζαν. να μας χαιρονται βρε!!

εχω ψοφησει με δουλειες στο σπιτι και ακομα χαλια δεν ξεστρωσαμε..

suU8p3.png

vdz8p3.png

743986oeyz4gzu9z.jpg

Ευχές, έστω και καθυστερημένα, δέχεστε;

Με το καλό Γιούλα! Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα! Εύχομαι μια εύκολη και ξέγνοιαστη εγκυμοσύνη!

Με συγχωρείς που άργησα... Μπαίνω - βγαίνω σαν φαντομάς. Βλέπω και δεν βλέπω μπροστά μου. Χίλια συγνώμη.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλως ήρθες!

Να πεις του γιού σου να σου δείξει πως να βρίσκεις βιντεάκια στο utube και εμείς θα σου πουμε πως να τα βάζεις εδώ. Και σαν αντάλλαγμα στον γιο σου, θα του πάρεις εισητήριο για τον Serge, τον τραγουδιστή των System of a down που έρχεται στη Μαλακάσα στις 17 Αυγούστου. Αλήθεια πόσο είναι ο γιος σου? Εχεις 2ο? Να σου ζήσει-ουν!

o δικοσ μου ειναι...6 ειναι μοναχογιοσ κ θα παραμεινει...κλεισαμε...αν ερθει στη μαλακασα θα παμε γιατι θα θελει κ ο μεταλλομπαμπασ σασ ευχομαι τα καλυτερα για τα παιδακια σασ κ αν δεν βαριεστε κερναμε καφε τωρα που ανοιγει ο καιροσ οσεσ πιστεσ δηλωστε συμμετοχη....:rolleyes:

καλο απογευμα και καλο τριημερο:D

TARA φανταζομαι ζορι που θα εχετε σημερα:Dμε μια σφουγκαριστρα απο πισω απλα μην απελπιστεις δεν ειναι τιποτα,παρτο αποφαση μην του ξαναβαλεις πανα και σε μια εβδομαδα θα τα εχετε καταφερει,εμενα ειχε πλακα ο μικρος πηγαινε ο κακομοιρης στην τουαλετα αλλα τα εκανε ΟΛΑ διπλα και απ'εξω:wink::D:D:Dεκει να με δεις γλεντια

Μαιρη μου σε ευχαριστω,και εσυ οτι επιθυμεις

leol καλως ηρθες!!!!!!!!!!

jLWMDkm3KTE&feature

tRX1p2.png

emma-freeman-coffee-time-i.jpg

Ts_SZYgjN30

καλη επιτυχια ΤΑΡΑ στο δυσκολο τουτο εργο:mrgreen:

καλως ηλθες λελα ή λολα (leol),μην με παρεξηγεις,ως γνωστο εχω κολλημα με τα παρατσουκλια:mrgreen:

βαλε και τραγουδακι παρακαλω για να γινει και η αναλογη καταταξη:cool:

ετσι, για να μην ξεχνιομαστε δηλαδης:lol:

1958530te2chmztha.gif

το τριτο.....και με διαφορα:D

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!! Χαρά στο κουράγιο σου!!!

Η αδελφή μου (την έχω κάνει διάσημη :mrgreen:) έχει τέσσερα (κορίτσια :mrgreen:) και δεν ξέρω πως έχει ΑΚΟΜΑ τα λογικά της.

Είναι λίγο αρντάν και μάλλον αυτό τη σώζει!

TARA θέλουμε εμπειρίες! Εγώ λέω να κάνω μια προσπάθεια φέτος, αν και μικρός ο μικρός, μπας και γλιτώσω τα σ**τά μιας ολόκληρης χρονιάς :tongue:.

Χθες γιορτάσαμε τον χάζμπαντ εδώ, με λίγους φίλους, αύριο θα γιορτάσουμε τη μισή οικογένεια στο χωριό, με ... ψήσιμο (TARA σους :rolleyes:).

Μαίρη κουράγιο. Αλλάξανε τώρα τα ωράρια, αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις κοριτσάκι :twisted:.

Καλό τριήμερο στην παρέα :D.

3J5CFiv-bvQ&feature=related

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες και όλους :D

Έχω αρκετές μέρες να μπω αλλά έχω μπλέξει με διάφορες εξετάσεις και τρέχω και δε φτάνω. Κάποτε νόμιζα ότι ήταν εύκολος ο δρόμος της απόκτησης ενός μωρού. Τώρα τα βλέπω όλα δύσκολα. Τελικά είναι πιο εύκολο να αποκτάς πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά παρά να έχεις αυτά που η φύση κάποτε τα έστελνε με «μισή» επαφή (που λέει ο λόγος) :rolleyes:. Πάντως ΚατερίναΒ και GIOYLA ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνετε και ελπίζω όντως γρήγορα να χαμογελάσει ξανά το χειλάκι τόσο το δικό μου όσο και της Tsipoura που απʼότι κατάλαβα πέρασε παρόμοιες καταστάσεις με μένα και αυτή τη φορά ας είναι διαρκείας χαμόγελο και όχι στιγμιαίο.

Διαβάζω τη Mary Poppins και τους προβληματισμούς με το μωράκι της. Αν θα πρέπει να το ξυπνήσει για να φάει κλπ κλπ. Ευτυχώς που υπάρχουν τα άλλα κορίτσια εδώ να σε κατατοπίσουν. Αλλά πάντως νομίζω ότι και το ένστικτό σου θα είναι αρκετά ανεπτυγμένο πλέον ώστε να σε καθοδηγεί :wink:. Άλλωστε αυτό βοήθησε όλες τις γυναίκες μέχρι σήμερα να τα φέρουν εις πέρας στο δύσκολο έργο. Η αλήθεια πάντως είναι ότι κι εγώ αν είχα σήμερα ένα νεογέννητο μωράκι το μόνο που θα έκανα επί 24ώρου βάσεως θα ήταν να κάθομαι να το κοιτάζω για να βλέπω όλες τις εκφράσεις και αντιδράσει ακόμη και στον ύπνο του :?. Τώρα όσο για τους ενοχλητικούς, ανεγκέφαλους και σπαστικούς γείτονες καλό θα ήταν να τους πάρεις με το καλό για να σταματήσουν τις απρόσεκτες ενέργειες. Γιατί αν οι ενέργειες αυτές (τύπου τινάζω χαλιά πάνω στα ρούχα μωρού) είναι κακόβουλες τότε δεν ξεμπερδεύεις εύκολα. Επίσης όσον αφορά και στα ορμονικά που κάνουν πάρτυ στο σώμα σου τους τελευταίους μήνες, απʼόσο έχω ακούσει αυτά επανέρχονται σιγά σιγά στα φυσιολογικά τους. Μη σε ανησυχεί. Νομίζω ότι οι βολτίτσες και ο καθαρός αέρας ειδικά τώρα που ο καιρός έχει ανοίξει θα βοηθήσουν. Όσο για το στρώμα ευτυχώς που τελείωσε η ιστορία ομαλά :).

Tara να ζήσεις να θυμάσαι τον πατέρα σου και να τον τιμάς πάντα. Οι γονείς είναι πάντα το σημείο αναφοράς μας και είμαστε η συνέχειά τους. Όσον αφορά στον τρόπο που επέλεξες για να ηρεμήσεις μετά τη γέννα των παιδιών σου αναθέτοντας στον πατέρα τους το δύσκολο έργο, νομίζω ότι είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να διασφαλίσεις τόσο την ηρεμία σου όσο και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο :wink:.

Ρε παιδιά όλους μας απασχολούν τα μέτρα και η οικονομική κρίση. Όμως ρε να πάρει η ευχή βλέπω και πόσο στημένα είναι ορισμένα πράγματα και αναρρωτιέμαι γιατί μας δουλεύουν έτσι όλοι. Συγκεκριμένα έχει βουίξει ο τόπος με την ιστορία του Βοσκόπουλου. Μέχρι και η Γκερέκου παραιτήθηκε. Φάνηκε μια υπουργός της κυβέρνησης που θίχτηκε και παραιτήθηκε, ένας πρωθυπουργός που ήρθε και τιμώρησε αποδεχόμενος την παραίτηση. Διατάχθηκε ΕΔΕ κλπ κλπ Αλλά κάτι δεν κολλάει στην ιστορία αυτή. Γιατί και πως η ιστορία αυτή βρέθηκε στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή που ξεψαχνίζουν υπαλλήλους και επαγγελματίες και ο κόσμος αγανακτεί; Πως θεωρείται ότι ο Βοσκόπουλος έχει «φάει» τόσα εκατομμύρια αφού τίποτε δεν έχει ξεκαθαριστεί; Απʼότι βγήκε και είπε ο Βοσκόπουλος η υπόθεση εκκρεμεί ακόμη στα Δικαστήρια και ο ίδιος έχει πάρει αναστολή εκτέλεσης μέχρι την εκδίκασή της. (Παρόλα αυτά βέβαια σε αυτή τη φάση αναρρωτιέμαι γιατί ο Βοσκόπουλος πήρε αναστολή εκτέλεσης ενώ σε κάποιο κακομοίρη που γνωρίζω στον οποίο επιβλήθηκε ένα πρόστιμο 14.000 Ευρώ, τα Δικαστήρια αρνήθηκαν να κάνουν καθʼολοκληρίαν δεκτή την προσωρινή διαταγή και την αναστολή εκτέλεσης και τον υποχρέωσαν να καταβάλει τουλάχιστον τα μισά). Γιατί λοιπόν τόσος ντόρος, παραιτήσεις, ΕΔΕ, δημοσιότητα για μια υπόθεση που εκκρεμεί στα Δικαστήρια και στην ουσία ο Βοσκόπουλος δεν υποχρεούται να καταβάλει το ποσό αυτό; Τώρα να μου πείτε γιατί ο Βοσκόπουλος να λέει αλήθεια; Τότε κι εγώ ρωτάω γιατί δεν βγήκε κανείς να διαψεύσει αυτά που ισχυρίστηκε. Πέσανε όλοι να τον φάνε στην αρχή. Έγινε ντόρος. Θεωρήθηκε ότι η κυβέρνηση κάνει καλά τη δουλειά της και καθαρίζει τους πάντες που δεν είναι έντιμοι. Η υπόθεση έκλεισε γρήγορα και ήδη σήμερα δεν ασχολείται κανείς. Μήπως απλά δημιουργήθηκε ένα τέλειο προηγούμενο που θα χρησιμοποιηθεα απέναντι σε όλους μας όταν θα αποφασίσουν να μας σκίσουν με κάθε τρόπο; Ρωτάω απλά :confused::mad::evil:.

Vasdeli μου γιατί κάνεις το διαιτητή μεταξύ των παιδιών σου; Μήπως θα έπρεπε να τα αφήνεις να τα βρίσκουν μόνα τους; Κι εγώ θυμάμαι μικρή πολλές φορές εκμεταλλευόμουν τη μητέρα μου γιατί ήξερα (επειδή ήμουν η μικρότερη) ότι κάθε φορά που θα τη φώναζα θα ερχόταν και θα έπαιρνε και το μέρος μου. Δε νομίζω ότι ήταν πάντα δίκαιες τότε οι αποφάσεις της κατά του αδελφού μου (ο οποίος την πλήρωνε μόνο και μόνο γιατί ήταν ο μεγαλύτερος). Διαβάζω ότι είδες και το μικρό σουσαμάκι στον υπέρηχο. Μπράβο κορίτσι μου εύχομαι να είναι μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη :D.

GIOYLA μου άρεσε η περιγραφή έκπληξης με την αυχενική. Άντε με το καλό να έρθει η στιγμή που θα το έχεις στην αγκαλιά σου. Όσο για τα παιδιά που διαβάζεις γιατί δίνουν. Πρέπει να σκεφτείς ότι αυτά θα σε βοηθήσουν πολύ μετά τη γέννηση του μωρού. Θα ασχολούνται μαζί του όσο δε φαντάζεσαι, για να μη σου πω ότι θα το μεγαλώσουν κιόλας.

ΚατερίναΒ αναφέρεις για τις επισκέψεις που έρχονται φίλοι ώρες αρκετά ακατάλληλες για όσους έχουν μωρό. Θα σου πω πως το σκέφτομαι κι εγώ που δε έχω μωρό όταν πηγαίνω επίσκεψη σε φίλους με παιδιά. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να πάει κανείς πιο αργά ώστε να έχουν κοιμηθεί τα μικρά και να μπορέσουμε να τα πούμε πιο ήσυχα. Αλλά φυσικά όχι όπως λέει η GIOYLA να είναι άρρωστο το παιδί και να υπάρχουν επισκέψεις στο σπίτι. Αυτό το θεωρώ κι εγώ βάρβαρο :mad:.

Όσο για το θάνατο του DIO νομίζω ότι ο DepecheM αναφέροντας ότι «Η Ροκ μουσική του χρωστά τα μισά και η Μέταλ τα πάντα» με κάλυψε τελείως :cool:. Ας αναπαυθεί μετά το μακρύ και δύσκολο δρόμο που πέρασε με την αρρώστια του.

Είναι πολλές οι μέρες που δεν μπήκα και δεν προλαβαίνω να ακούσω όλες τις επιλογές σας. Αν και θα προσπαθήσω να τα ακούω σιγά σιγά. Το πρόβλημα είναι ότι στο γραφείο δε μπορώ με τίποτε να ανοίξω σελίδες με εικόνες, video και μουσική αλλιώς θα του έδινα και θα καταλάβαινε :tongue:. Φυσικά παρατήρησα και τις παιδικές επιλογές. Τι τόπικ σε ιστοσελίδα του parents θα ήμασταν αλλιώς. Πάντως RENAH ο Nick Cave είναι καταπληκτικός, φοβερή επιλογή. Όσο για τη δουλειά και την εγκυμοσύνη. Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να βρίσκεσαι στη δουλειά παρά στο σπίτι. Περνάει πιο γρήγορα ο καιρός. Όταν είχα καταφέρει να μείνω έγκυος (έστω και για ένα τρίμηνο πέρυσι) και με ανάγκασαν να μείνω σπίτι και κρεβάτι ένιωθα το χρόνο αιώνα :roll:.

Lianakleopatra εύχομαι καλή αρχή στη νέα σου δουλειά :D. Αν και δεν ξέρω για τι πόστο είναι το ποσό των 800 ? που θα παίρνεις αλλά έτσι που έχει καταντήσει η κατάσταση έξω νομίζω ότι πλέον δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Ξεκινάς προς το παρόν και κοιτάζεις πάντα για το βέλτιστο :wink:.

Tsipoura welcome. Με έκανες και θυμήθηκα τη φορά που προσπαθούσα να βάλω κι εγώ τραγούδια στο τόπικ. Έκανα δοκιμές και κόντρα δοκιμές και τα θαλάσσωνα. Τελικά έμαθα όπως βλέπω ότι έμαθες κι εσύ :mrgreen:.

Chiqui να τα εκατοστήσει το μωράκι σου και σε σένα ΚατερίναΒ να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου :D.

Επειδή εδώ είμαστε και πολλοί/πολλές και δεν ξέρω ούτε ονόματα ούτε τίποτε θα ευχηθώ Χρόνια Πολλά σε όλους και όλους όσους γιόρταζαν Κωνσταντίνο Κωνσταντίνα και Ελένη καθώς και να ευχηθώ να χαίρεστε τους αγαπημένους σας για όσους /όσες έχετε συζύγους, γονείς και παιδιά με αυτά τα ονόματα .

DepecheM διαβάζω ότι το μωράκι σας βγάζει δοντάκια. Λίγο διάστημα ταλαιπωρίας για σας και για κείνο είναι και όλα θα συνεχίσουν ομαλά όπως πριν :wink:.

Αλήθεια παιδιά από πού βγήκαν τα παρατσούκλια «καπετάνισσα» «γριά» κλπ :confused: ;

Leol καλωσόρισες κι εσύ στην παρέα μας :D

Λοιπόν πάω μια βολτίτσα μέχρι τους γονείς μου. Τραγουδάκι θα επιλέξω και θα βάλω αργά το βράδυ.

Καλησπέρα σε όλες και όλους :D

Έχω αρκετές μέρες να μπω αλλά έχω μπλέξει με διάφορες εξετάσεις και τρέχω και δε φτάνω. Κάποτε νόμιζα ότι ήταν εύκολος ο δρόμος της απόκτησης ενός μωρού. Τώρα τα βλέπω όλα δύσκολα. Τελικά είναι πιο εύκολο να αποκτάς πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά παρά να έχεις αυτά που η φύση κάποτε τα έστελνε με «μισή» επαφή (που λέει ο λόγος) :rolleyes:.

Κουράγιο ρε κορίτσι!

Να σου πω την αλήθεια, ποτέ δεν είχα αντιληφθεί πόσα άτομα έχουν προβλήματα στον αναπαραγωγικό τομέα, μέχρι που μίλησα με κόσμο στο πάρεντς.

Σου το 'χουν ξαναπεί σίγουρα, δεν θέλει άγχος.

Δεν θα σου πω πολλές μαμακίες, σου εύχομαι να γίνουν οι επιθυμίες σου πραγματικότητα! :D

Ευχαριστούμε για τις ευχές, εγώ γιόρτασα χθες τον χάζμπαντ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Esys καλησπέρα! Το πόστο που θα δουλεύω θα είναι γραμματεία σε δικηγορικό γραφείο. Την ίδια δουλειά έκανα και επί 17 συναπτά έτη σε ένα άλλο δικηγορικό γραφείο ώσπου με απέλυσε. Οταν με απέλυσε λοιπόν έπαιρνα 950 ευρώ μετά απο 17 χρόνια δουλειάς. Οπότε, τα 800 ευρώ για μία δουλειά την οποία ξεκινάω τώρα δεν μου φαίνονται καθόλου λίγα, έχω συνηθίσει!

Κουράγιο ρε κορίτσι!

Να σου πω την αλήθεια, ποτέ δεν είχα αντιληφθεί πόσα άτομα έχουν προβλήματα στον αναπαραγωγικό τομέα, μέχρι που μίλησα με κόσμο στο πάρεντς.

Σου το 'χουν ξαναπεί σίγουρα, δεν θέλει άγχος.

Δεν θα σου πω πολλές μαμακίες, σου εύχομαι να γίνουν οι επιθυμίες σου πραγματικότητα! :D

Ευχαριστούμε για τις ευχές, εγώ γιόρτασα χθες τον χάζμπαντ!

Για τον εαυτό μου θα έλεγα το "στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα" αλλά και πάλι δε βγαίνει τίποτε. Σ'ευχάριστω πάντως για τις ευχές κι ας ελπίσουμε ότι θα τις ακούσει ο Θεός και θα τις πραγματοποιήσει.

Όσο για τη γιορτή του άντρα σου, να τον χαίρεσαι και του χρόνου να είστε καλά και να ξαναγιορτάσετε

Λοιπόν θα βάλω ένα τραγουδάκι που δε θα αρέσει στη Maira95 αλλά έπεσα πάνω του τυχαία. Δεν το είχα ξανακούσει στην συγκεκριμένη εκτέλεση

BF10IEYFTog&feature=related

με γεια σου λοιπον και καλοφορετες!

και με τι θα τις συνδιασεις dear?μηπως με κανα ντε-πιες συνολακι??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χαχαχα τι λέτε βρε οργιάντζες :mrgreen:
Αλήθεια παιδιά από πού βγήκαν τα παρατσούκλια «καπετάνισσα» «γριά» κλπ :confused: ;
Το γριά να το ξεχάσεις, ορίστε μας :lol:

Θα τα μάθεις σιγά σιγά όλα, είναι που γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα κάνα χρόνο τώρα και έχουμε άνεση μεταξύ μας (θα μου πεις τον κακομοίρη τον ντιπές τον ξέρουμε καιρό; Οχι, αλλά του έχουμε αλλάξει τα φώτα, ευτυχώς είναι compatible και δεν μασάει). Μα να μη μπορώ να σου βρω ένα παρατσούκλι ακόμα εσένα κυρία μου... Που θα μου πας, θα σου κολλήσουμε κάτι :twisted:

Αυτό για τον γιο μου :mrgreen:

KAsClx87DaM

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...