Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Το μόνο κακό είναι με αυτό τον καιρό... Έχει ψύχρα και δεν τολμώ να τον βγάλω από το σπίτι.
Θα τον ντύσεις καλά και θα βγείτε παιδί μου, δεν έχουν ανάγκη τα puppies! Όσο για στρώμα, εμείς έχουμε κοκοφοίνικα. Κοίτα στην coco-mat, τσιμπάνε λίγο αλλά είναι καλά. Μάλλον σε δούλεψαν, μόλις έρθει το στρώμα τσουπ μπαίνει, δεν χρειάζεται 2 μέρες αέρισμα!

Χρόνια πολλά Ταροκόρη και Ταρομαμά, Τσίκι, Μαιροκόρη, Μαεστροσόι και Λεγκάκι!!!!

Ένα έχω να πω: Η Κατ χαραμίζεται, άλλη δουλειά θα έπρεπε να κάνει! Η τούρτα είναι απλά ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΥΓ: ωραία άσματα βάλατε σήμερα, πως το πάθατε;

ΥΓ2: Να σας πω να γελάσετε με το λινκ της Μαιρας; Είδα στον ύπνο μου ότι φόραγα μωβ γόβες νούμερο 38!!!

YΓ3: Welcome leol!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα τον ντύσεις καλά και θα βγείτε παιδί μου, δεν έχουν ανάγκη τα puppies! Όσο για στρώμα, εμείς έχουμε κοκοφοίνικα. Κοίτα στην coco-mat, τσιμπάνε λίγο αλλά είναι καλά. Μάλλον σε δούλεψαν, μόλις έρθει το στρώμα τσουπ μπαίνει, δεν χρειάζεται 2 μέρες αέρισμα!

Χρόνια πολλά Ταροκόρη και Ταρομαμά, Τσίκι, Μαιροκόρη, Μαεστροσόι και Λεγκάκι!!!!

Ένα έχω να πω: Η Κατ χαραμίζεται, άλλη δουλειά θα έπρεπε να κάνει! Η τούρτα είναι απλά ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΥΓ: ωραία άσματα βάλατε σήμερα, πως το πάθατε;

ΥΓ2: Να σας πω να γελάσετε με το λινκ της Μαιρας; Είδα στον ύπνο μου ότι φόραγα μωβ γόβες νούμερο 38!!!

YΓ3: Welcome leol!

Δεν κατάλαβα;

ΠΑΝΤΑ ωραία άσματα δεν βάζουμε; :confused::twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Για πάρτε και αυτό που ταιριάζει με την μέρα και είναι από τα αγαπημένα μου....(αν και λίγο ελαφρυ)

PJfhGL0F6LE

vasdeli κι εμένα μ' αρέσει αυτό (κι ας είναι κι ελαφρύ, ακούμε και λίγο ποπ, άμα λάχει :mrgreen:)!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πωλούνται ολοκαίνουρια, μωβ πέδιλα στο κουτί τους, νούμερο 37(καθαρό), τακούνι 5 εκατοστά. Δερμάτινα (μέσα- έξω) κροκό, με πέτρες. Λόγω του ότι έχω αλλάξει νούμερο και έχω πάει 38. Αγορασμένα 115 ευρώ τα δίνω 50. Δεν έχουν φορεθεί ποτέ!

http://www.flickr.com/photos/49388998@N07/sets/72157623977807777/show/

αγγελία τέλος

τα πήρα εγώ

ps μου τα άφησε 40? γιατί με στενευαν λίγο στο πλάι.

age.png

age.png

Χαχαχαχαχα Ντιπες δεν παίζεσαι!!!!!!!

Λέγκω μου σε ξεχασα εσένα, Χρόνια σου πολλά κοπέλα μου, να χαίρεσαι τους άντρες σου, και με το καλό ένα κοριτσάκι!!! (Χιχιχιχι, έχω μέσο στο Δαφνί, αν σε ενδιαφέρει πες μου!)

Γιούλα μου έφτιαξες το κέφι, έχουμε ρίξει τρελό χορό με την κόρη μου, αν και το μπανανοτράγουδο το προτιμώ εδώ

DLOUqizemI0

Λατρεμένος Μπάρτον!!!

Χριστίν............

Είναι στο νερό, είναι τριχωτό και τεράστια. Τι είναι;

H Bαρκούδα.

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

αγγελία τέλος

τα πήρα εγώ

ps μου τα άφησε 40? γιατί με στενευαν λίγο στο πλάι.

με γεια σου λοιπον και καλοφορετες!

και με τι θα τις συνδιασεις dear?μηπως με κανα ντε-πιες συνολακι??:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1958530te2chmztha.gif

ΜΑΙΡΗ εμεις για την κουνια εχουμε στρωμα απο κοκοφοινικα,τωρα αν εμεινε εξω αρκετη ωρα μπορει και να μαζεψε υγρασια, και γιαυτο να μυριζει

αλλα ενημερωσε το καταστημα που το πηρες καλου κακου.

Το γυρίσαμε πίσω και ζητήσαμε τα χρήματά μας. Μας πήραν και τηλέφωνο από την εταιρία για να δικαιολογηθούν και να μας αποκαταστήσουν. Στο μεταξύ παραγγείλαμε από τα Media Strom και θα παραλάβουμε σε κανά 10ήμερο. Για την ώρα, ο μπέμπαρος κοιμάται μέσα στην καλαθούνα η οποία είναι μέσα στο κρεβάτι. Χώρος και για το κρεβάτι του και την καλαθούνα στη βάση της δεν υπάρχει στο υπνοδωμάτιο μας. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! :tongue:

Εσείς λουλουδίτσες μου πώς είστε; Οι εορτάζοντες, -ουσες πώς τα περνάτε;

Εγώ τρέμω... Με το ζόρι κρατιέμαι όρθια. Έχω σηκωθεί από το χάραμα και είμαι με μια ώρα ξεκούρασης στο ενδιάμεσο. Αχ αυτός ο μπέμπαρος! Θα με κάνει στιλάκι! :tongue:

2522daf9de.png

swGop2.png

Καλημέρα!

110370wvzh18jjfe.gif

Ότι θα σας έλεγα και καλημέρα, τέτοια ώρα και τέτοια μέρα, ούτε που το φανταζόμουν! Το χειρότερο : έχω ξυπνήσει από τις 5 και κάτι...

Ο καιρός εδώ είναι χάλια. Μουντός, υγρός... χάλια μαύρα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...