Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Μαιρουλα το βρεφικο κρεβατι μας το χαρισαν καποιοι φιλοι μας. Οταν φτιαξαμε μεγαλο κρεβατι για τον Αντωνη, παραγγειλαμε ενα καλο ορθοπεδικο στρωμα. Το λατεξ βοηθαει περισσοτερο ανθρωπους με κινητικα προβληματα, δεν ειναι απαραιτητο στα παιδια, και ιδιαιτερα στα μωρα. Γι αυτο σας ειπαν να το αερισετε παντως, γιατι ποιος ξερει που το ειχαν και ποσο καιρο. Δε χρειαζεται τιποτα ενα καινουριο στρωμα. Το βαζεις αμεσως στο κρεβατι.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαιρουλα το βρεφικο κρεβατι μας το χαρισαν καποιοι φιλοι μας. Οταν φτιαξαμε μεγαλο κρεβατι για τον Αντωνη, παραγγειλαμε ενα καλο ορθοπεδικο στρωμα. Το λατεξ βοηθαει περισσοτερο ανθρωπους με κινητικα προβληματα, δεν ειναι απαραιτητο στα παιδια, και ιδιαιτερα στα μωρα. Γι αυτο σας ειπαν να το αερισετε παντως, γιατι ποιος ξερει που το ειχαν και ποσο καιρο. Δε χρειαζεται τιποτα ενα καινουριο στρωμα. Το βαζεις αμεσως στο κρεβατι.

Πες τα χρυσόστομη! Απορώ πώς δεν την ψιλιάστηκα από χθες την κατάσταση. Στο μεταξύ πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό κατάστημα, με πολύ φίνα έπιπλα... Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το έκαναν αυτό το πράγμα. Με ποια λογική.

Και εννοείται ότι όσες φορές αγοράσαμε καινούριο στρώμα, είτε στο πατρικό μου, είτε στο δικό μας σπίτι το χρησιμοποιήσαμε αμέσως. Και το χαρήκαμε!

2522daf9de.png

swGop2.png

Καλημέρα σε όλους!

Χρόνια πολλά σε κόρες, γιους, εορτάζοντες και εορτάζουσες!!!

Συμπαθάτε με αλλά δεν ξέρω ονόματα πέρα από την Ταρονοκόρη!!!!:tongue:

και ενα αλλο απο ποτε αρχιζει η συχνοουρια;μιλαμε αλλο πραγμα πρεπει να σκεφτω που θα παω και αν εχει κοντα τουαλετα:rolleyes:

Γιούλα μου, όσο για την συχνοουρία, εμένα μου έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα...Ξυπνάω και το βράδυ στάνταρτ...

(καλε, ποια άλλη είναι έγκυος;)

Το σουσάμιον άρχισε να είναι άταχτο εκεί μέσα, έχω τάσεις για εμετό και ξυνίλες....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

pg2160-350.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΤΑΡΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩς ΕΠΙΘΥΜΕΙ!

ΛΕΓΚΩΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΙΚΟΥΛΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΝΑ ΣΑς ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΣΑς!

ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΟΥ!

ΚΑΤ,πολυ ωραια η τουρτα ειδικα τα σαλιγκαρακια!εγω δεν εφτιαξα τιποτα,πηρα κατι ωραιοτατες παστουλες!:tongue:

ΜΑΙΡΗ εμεις για την κουνια εχουμε στρωμα απο κοκοφοινικα,τωρα αν εμεινε εξω αρκετη ωρα μπορει και να μαζεψε υγρασια, και γιαυτο να μυριζει

αλλα ενημερωσε το καταστημα που το πηρες καλου κακου.

σημερα εχει ακριβως τον ιδιο καιρο που ειχε στη βαπτιση της μικρης,βροχη και κρυο,αλλα δεν πειραζει!!

e8w7f0ShtIM

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Να το φας εσυ! Δεν κανει να το εμφανισεις ετσι στον κοσμο!!!:mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Χρονια Πολλα σε ολους τους εορταζοντες, η μιση Ελλαδα γιορταζει σημερα!

και φυσικα και τα ΕΠΤΑΝΗΣΑ!!!!

σημερα ειναι η Ενωση των Επτανησων με την Ελλαδα!!!!:D

Γιούλα μου, όσο για την συχνοουρία, εμένα μου έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα...Ξυπνάω και το βράδυ στάνταρτ...

(καλε, ποια άλλη είναι έγκυος;)

.

εγω παλι σε καμμια απο τις δυο εγκυμοσυνες μου δεν ειχα συχνοουρια!

ποια αλλη ειναι εγκυος βρε παιδια?τι εχω χασει?:confused:

1958530te2chmztha.gif

Τώρα θυμήθηκα! Η Ρενάη καλέ!!!:tongue:

η ΡΕΝΑ ειναι παλια...εγω νομιζα μηπως ειναι κι αλλη.....χμμμμ...:cool:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στη μαμα της ΤΑΡΑς ,και υπομονη με τα ΤΑΡΟΕΓΓΟΝΙΑ!:mrgreen:

βαλτε και κανα τραγουδακι τεμπελες!γιορτες εχουμε σημερα!!!!!

ASxaSpGJmic

1958530te2chmztha.gif

:Dκαλημερα

ταρα,μαιρα να χαιρεστε τα κοριτσακια σας:Dκαι ταρα επισης την μαμα σου

τσικι χρονια σου πολλα

ααα και η τουρτα σου ειναι καταπληκτικη:D

εγω δεν εχω φτιαξει ποτε:confused:ας ειναι καλα τα ζαχαροπλαστεια:rolleyes:

Μαεστρια να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!

vasdeli και εγω αναγουλες ειχα (πολλες,ολη την ημερα) αλλα ευτηχως εχω τωρα 2-3μερες και σαν να μου εχουν περασει ή μαλλον δεν ειναι τοσο εντονες...υπομονη

σημερα εχω ξυπνησει με πολυ καλη διαθεση...

u-rJ-6hBfSo

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααααααααα!!!!

x.gifr.gifo.gifn.gifi.gifa.gifempty.gifp.gifo.gifl.gifl.gifa.gif στις Ελένες, τις Κωνσταντίνες και τους Κωστήδες όλων μααααααααας!!!

Αφήστε βρε παιδιά, τι την ήθελα τη ζαχαροπλαστική; Μόνη μου θα το φάω το τσιζ κέηκ και θα βάλω και κιλάααααααα! :evil:

Κι εγώ έχω πολύ κόσμο! Χάζμπαντ, Μανούλα (Ελένη) και δύο ανηψιές (που πήραν το όνομα της μανούλας, πρωτότυπο;; )!!

Άσχετο, για τον καιρό. Στο χωριό που μεγάλωσα είναι το "πανηγύρι" στις 21 Μαίου. Σχεδόν ΠΑΝΤΑ έβρεχε, οπότε δεν μου προκαλεί έκπληξη! :rolleyes:

Να χαιρόμαστε και τα Επτάνησα! :mrgreen:

we_bSR3wrgY&feature=fvst

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σασ κοριτσακια ναστε καλα κ να χαιρεστε τα παιδακια σασ ειμαι μια σιτεμενη ροκ μαμα που στα νιατα μου πεθαινα για doors k joplin εχω κ ενα συζυγο ...μεταλλο...κ αγωνιουμε για το γιο...να βρεθουμε κιολασ ...πλακα θαχει...που μενετε

γεια σασ κοριτσακια ναστε καλα κ να χαιρεστε τα παιδακια σασ ειμαι μια σιτεμενη ροκ μαμα που στα νιατα μου πεθαινα για doors k joplin εχω κ ενα συζυγο ...μεταλλο...κ αγωνιουμε για το γιο...να βρεθουμε κιολασ ...πλακα θαχει...που μενετε

w.gife.gifl.gifc.gifo.gifm.gife.gif leol!

Εγώ, όπως φαίνεται κι απ' τα στοιχεία μου, μένω στη φτωχομάνα Σαλόνικα :mrgreen:.

Εσύ;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...