Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

.............ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙς ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ! :mrgreen:

Ναι καλά!!!!! Θα σε παίρνω τηλ τα βράδια να μου κρατάς παρέα μέχρι να κοιμηθεί, ή ακόμα καλύτερα θα σε βάζω σε ανοιχτή ακρόαση για να της διαβάζεις μπιλίσια (παραμύθια)!

Κοριτσάκια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, τρέχω σήμερα στη δουλειά και φως δεν βλέπω. Τεσπα!

Τζιπούρα και Εσύς το τόπικ μας είναι γούρικο και σε λίγο θα μας ανακοινώσετε τα ευχάριστα! Είμαι σίγουρη!

Πάω, θα μπω το βράδυ απο το σπίτι για να σας κεράσω τούρτα!

Φιλιά!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλά που βλέπω Σ'αγαπώ-Μ'αγαπάς χαχαχαχα

Τι είναι κόκκινο και σκουπίζει το δάσος; Η κοκκινοσκουπίτσα (έχω καταντήσει νούμερο με αυτά τ'ανέκδοτα το ξέρω... εγώ κι η Κατγούμαν)

WN6Op3.png

καλησπερα

Κατερινα να την χαιρεσαι την μικρη σου να την δειτε οπως επιθυμει

γλυκια ζωη να εχει το παιδι:D

969094cgmrn203bf.gif

Τζιπούρα και Εσύς εδω που ηρθατε να περιμενετε γρηγορα τα χαρμοσυνα:D καλα λεει η κατερινα οτι ειναι γουρικο:Dεδω εγω που δεν το περιμενα κιολας το τσακωσα το μπεμπε:D

σημερα ο γιος μου δεν βγηκε απο τηνη ταξη οπως προχθες που πετουσε:confused:

τωρα εχουμε φυσικη την τυχη μου μεσα:evil:

και ενα αλλο απο ποτε αρχιζει η συχνοουρια;μιλαμε αλλο πραγμα πρεπει να σκεφτω που θα παω και αν εχει κοντα τουαλετα:rolleyes:

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

για να δουμε ποια θα τσιμπησει...:tongue:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=62443

Η ΤΖΙΠΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!! Αχαχααχαχα, τσιπουρίτσα μη μας παρεξηγείς, είμεθα χιουμορίστες εδώ!

Μα ΜΩΒ πεδιλάκι σε 37 καθαρό (εννοεί όχι λερωμένο?)? Χριστίνααααααααα κόψε τα νύχια!!!!!!!! Αλλά πέρα της πλάκας είναι ωραίο παπουτσάκι!

Κοριτσια ευχαριστούμε!!!!!!! Και εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!! Ολα γερά και ευτυχισμένα να είναι!

Γιούλη 2α λυκείου ο υιός? Αντε με το καλό να τελειώσουν οι εξετάσεις και να έχετε καλά αποτελέσματα!

Εμείς θα σας κεράσουμε τουρτίτσα απο αυτή που έφτιαξα για την Ελέ, αν και δεν βγήκε αυτό που ήθελα, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος για κάτι καλύτερο.

IMGP0752.jpg

IMGP0753.jpg

Και επειδή λόγω ώρας έχει αλλάξει η μέρα

ΤΣΙΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ!!!!!!

ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ, ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΑΜΠΡΟ!

Αχ τι καλά πάντα γιορτές και χαρές να έχουμε!!!

Χριστίν για να μη ξεχνιόμαστε

Πως λέγεται το φρούτο που έχει κιτρινωπό χρώμα και είναι στις μαύρες του;

Πορτοχαλι.

Ωχ, τραγουδάκι δεν βάζω, έξω βροντάει, πάω να μαζέψω τα ρούχα, την τύχη μου νυχτιάτικα

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

(((((Λουλουδίτσες μου)))))

(((((depecheM))))) τσίμπα και συ μια αγκαλίτσα

Τι κάνετε;

Από ό,τι βλέπω έχουμε γενέθλια και γιορτές στην παρέα!

Χρόνια πολλά σε όλους! Χρόνια καλά σε όλους!

Εύχομαι ό,τι επιθυμείτε όλοι!

Λοιπόν, φίλες και φίλοι, είμαι πολύ - πάρα πολύ χαρούμενη!

Αλλάξαμε γάλα προχθές και το μωράκι μου έγινε άλλος άνθρωπος! Τρώει καλά, κοιμάται πολύ καλά, είναι ήρεμος και εμείς έχουμε τρελαθεί απ΄τη χαρά μας! Το μόνο κακό είναι με αυτό τον καιρό... Έχει ψύχρα και δεν τολμώ να τον βγάλω από το σπίτι.

Ρένα, καλό κουράγιο εύχομαι.

2522daf9de.png

swGop2.png

Η ΤΖΙΠΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!! Αχαχααχαχα, τσιπουρίτσα μη μας παρεξηγείς, είμεθα χιουμορίστες εδώ!

Μα ΜΩΒ πεδιλάκι σε 37 καθαρό (εννοεί όχι λερωμένο?)? Χριστίνααααααααα κόψε τα νύχια!!!!!!!! Αλλά πέρα της πλάκας είναι ωραίο παπουτσάκι!

Κοριτσια ευχαριστούμε!!!!!!! Και εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!! Ολα γερά και ευτυχισμένα να είναι!

Γιούλη 2α λυκείου ο υιός? Αντε με το καλό να τελειώσουν οι εξετάσεις και να έχετε καλά αποτελέσματα!

Εμείς θα σας κεράσουμε τουρτίτσα απο αυτή που έφτιαξα για την Ελέ, αν και δεν βγήκε αυτό που ήθελα, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος για κάτι καλύτερο.

IMGP0752.jpg

IMGP0753.jpg

ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ, ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΑΜΠΡΟ!

Αχ τι καλά πάντα γιορτές και χαρές να έχουμε!!!

Χριστίν για να μη ξεχνιόμαστε

Πως λέγεται το φρούτο που έχει κιτρινωπό χρώμα και είναι στις μαύρες του;

Πορτοχαλι.

Ωχ, τραγουδάκι δεν βάζω, έξω βροντάει, πάω να μαζέψω τα ρούχα, την τύχη μου νυχτιάτικα

Κι ο χάζμπαντ μου γιορτάζει, οπότε δέχομαι κι εγώ ευχές! :mrgreen:

Δεν ξέρω ονόματα ακόμα παιδάκια, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σ' όσους γιορτάζουν εύχομαι, να χαίρονται τα ονοματάκι ατους.

Κατερίνα ΤΕΛΕΙΑ η τούρτα!!!

Εγώ έφτιαξα ένα απλό τσιζ κέηκ για αύριο να κερνάω, δεν κρύωσε η κρέμα καλά (πρώτη φορά το έκανα) και η μαρμελάδα έχει γίνει σχεδόν ένα με την κρέμα...

Τι να κάνω; Να βάλω λίγη ακόμα μαρμελάδα από πάνω; Να φαίνεται τουλάχιστον ωραίο;;

Αχ, τι την ήθελα τη ζαχαροπλαστική; Καλά αγόραζα μέχρι τώρα :tongue:!

Καληνύχτα σε όλους!

egX9N8yOgaU

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

2348186qmpdlnw0xf.jpg

για να δουμε ποια θα τσιμπησει...:tongue:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=62443

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Aψογη η τουρτα φραου Κατριν! Εγω δεν επιχειρω τετοια πραγματα!

Καλε κι εμεις γιορταζουμε σημερα, αλλα ειμεθα μικρες για γαμπρο! Εκτος αν μας ξεχασες επιτηδες γιατι ετοιμαζεις τον γιο και θελεις να συμπεθεριασεις με τη νησιωτισσα!:twisted:

Κι ο χάζμπαντ μου γιορτάζει, οπότε δέχομαι κι εγώ ευχές! :mrgreen:

Χρονια Πολλα! Να τον χαιρεσαι!:-D

Εγώ έφτιαξα ένα απλό τσιζ κέηκ για αύριο να κερνάω, δεν κρύωσε η κρέμα καλά (πρώτη φορά το έκανα) και η μαρμελάδα έχει γίνει σχεδόν ένα με την κρέμα...

Τι να κάνω; Να βάλω λίγη ακόμα μαρμελάδα από πάνω; Να φαίνεται τουλάχιστον ωραίο;;

Να το φας εσυ! Δεν κανει να το εμφανισεις ετσι στον κοσμο!!!:mrgreen:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΛΕΓΚΟΛΑΚΙ ΜΑΣ!!! (Η οποια εχει εξαφανιστει τελευταια...)

Καπετανισσα να χαιρομαστε τις κορουλες μας!

Εγω να χαιρομαι τη μαμα μου!

Χρονια Πολλα σε ολους τους εορταζοντες, η μιση Ελλαδα γιορταζει σημερα!

j2JXy1Z9ovs

age.png age.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Τσικια και Λεγκω

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Και παμε.....

Μαιροκορη και Ταροκορη Χρονια πολλα και σε σας!!!Να σας ζαιρονται οι χαζομαμασες σας!!!

Μαεστρο Να χαιρεσαι τον αντρουλη..και πανε παιδι μου και αγορασε ακνενα τσιζ της προκοπης!!!Τσ τσ τσ τσ!!!

Χρονια Πολλα και σε οσους ξεχασα!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ!!!

718178wfjpa82rh3.gif

Η σημερινή μέρα μου ξεκίνησε ανάποδα. Έχω κοιμηθεί μόνο 2,5 ώρες... Χθες μας έφεραν τα επιπλάκια του μωρού τα οποία είναι πάρα πολύ όμορφα! Επίσης, και εδώ είναι το πρόβλημα, μας έφεραν και το στρώμα. Μας είπαν να το αερίσουμε 3-4 μέρες... Εγώ η αγαθοβιόλα (χωρίς να κάνω την παραμικρή ερώτηση για το λόγο που πρέπει να το αερίσω και μάλιστα τόσες μέρες) το έβγαλα στο μπαλκόνι και το άφησα ως τη νύχτα που έπεσα για ύπνο. Επειδή, όμως, άρχισε να βρέχει το βόλεψα στο γραφείο. Έλα όμως που κατά τις 6 μου ήρθε μια μπόχα να πω, βρώμα να πω, πώς να το πω ευγενικά δεν ξέρω... Ξύπνησα από τη μυρωδιά. Έβγαλα τα καλύματά του και διαπίστωσα ότι έχει υγρασία. Ξύπνησα το Bert και για περίπου μία ώρα προσπαθούσαμε να αποφασίσουμε πώς θα κινηθούμε. Θα το στείλουμε πίσω και θα ζητήσουμε τα χρήματά μας. Δεν φτάνει που τα περιμέναμε τόσο καιρό, θα ανεχτούμε και ένα απαράδεκτο στρώμα; Εκεί δεν βάζω ούτε την αχώνευτη την από πάνω να κοιμηθεί - γιατί κι αυτή ψυχή έχει, από μυαλά πάσχει η καημένη... Πείτε μου τώρα τι να πάρω. Αυτό που αγοράσαμε ήταν όλο latex. Δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα το υλικό. Πιστεύω ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από κακή αποθήκευση. Για πείτε μου ιδέες. Πού να απευθυνθώ, τι να ζητήσω... Στο μεταξύ, με πιέζει και ο χρόνος. Ο μπόμπιρας μέσα σε 12 μέρες πήρε 530 γρ. Μέχρι πότε θα βολεύει την κορμάρα στην καλαθούνα;

Στο νου μου έχω τα βρεφικά στρώματα της Media Strom και αυτά της Mothercare. Έχετε άποψη;

2522daf9de.png

swGop2.png

Δεν πάω καλά...

Όταν λέω ότι ανάποδα ξεκίνησα, το εννοώ. :|

Λοιπόν, χρόνια πολλά σε Ελένες, Κωνσταντίνες, Κωστήδες και Μαριαλένες!

Να σας πω κάτι : εγώ είχα Π.Η.Τ. τη σημερινή μέρα! Δώρο των Αγίων ο μπομπιρούμπης μου! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...