Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

καλημέρα κι από εμένα :)

δεν το ήξερα το καφέ αυτό και ενθουσιάστηκα!

Καλωσόρισες τΖιπουρα (έχω μείνει σε κάτι παλιά χαζά ανέκδοτα και η τσιπούρα πάντα μου βγαίνει με Ζ), αυτό το άσμα ήθελα κι εγώ χτες να βάλω!

Καλημέρα κόρες, είδα κόσμο και μπήκα.

Βασδελ εύχομαι το σουσάμι σου να βγει ένα γερό ξεροψημένο αφράτο καρβελάκι που δεν θα το χορταίνεις :lol:

Ποπινς τι γάλα δίνεις; Τι λέει ο ντόκτορ; Έχουμε διάφορες στα καφέ που έχουν δυσανεξία τα μωρά τους, να σου κάνω κοννέ;

Αυτό για τις παλιές

Y5fBdpreJiU&feature=channel

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγνώμη, κορίτσια, θέλω να κάνω μια ανακοίνωση:

Έχω ένα σουσάμι στην κοιλιά μου! Το είδαμε σήμερα, μέσα στον σάκο του!:tongue:

Άντε κορίτσι ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! :D:D:D

Καλημέρα κι από μένα. Ακόμα το ψάχνω ΤΙ έπαθα ακριβώς με τους Black Eyed Peas.

Για σήμερα αυτό ...

gOhQRgCuCEg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Λοιπον επειδη ειμαι γκαστρο και με επιασε το ορμονοσυναισθηματικο μου τωρα....

Ευχαριστω τις ροκοφιλες καθως και τις καινουριες μου φιλες απο το καφε του Οκτωβρη που μου κρατανε συντροφια ειτε απο δω ειτε απο το μσν καθημερινα ,τις ωρες τους δουλειας μου.Πραγματικα εχω φτασει στα ορια μου(παρολο που δουλευω σε πολυ ανθρωπινες συνθηκες) και η αδεια αργει ακομα!!!Αλλα νοιωθω καθε μερα που περναει οτι φρικαρω εδω μεσα ...Θελω υπνο και ηρεμια.....Μου λενε καλημερα και εκνευριζομαι....

Τεσπα ενα ευχαριστω ηθελα να πω και ενα τραγουδακι να σας αφιερωσω!!!

6hzrDeceEKc

Διαφημίσεις

Ευχαριστω τις ροκοφιλες καθως και τις καινουριες μου φιλες απο το καφε του Οκτωβρη που μου κρατανε συντροφια ειτε απο δω ειτε απο το μσν καθημερινα ,τις ωρες τους δουλειας μου.Πραγματικα εχω φτασει στα ορια μου(παρολο που δουλευω σε πολυ ανθρωπινες συνθηκες) και η αδεια αργει ακομα!!!Αλλα νοιωθω καθε μερα που περναει οτι φρικαρω εδω μεσα ...Θελω υπνο και ηρεμια.....Μου λενε καλημερα και εκνευριζομαι....

6hzrDeceEKc

Κουράγιο εγκυούλα μου....σε νιώθω!!!

Άντε κορίτσι ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! :D:D:D

gOhQRgCuCEg

thank you, thank you!!!

Βασδελ εύχομαι το σουσάμι σου να βγει ένα γερό ξεροψημένο αφράτο καρβελάκι που δεν θα το χορταίνεις :lol:

Y5fBdpreJiU&feature=channel

Καταπληκτικό Χριστίνα!!! Έχω πάθει λέμεεεεεε!:mrgreen:

(Είμαι παλιά και μ' αρέσει) χε,χε

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!

Σήμερα έχει γενέθλια το τσικομπεμπέ!!!

Σπυρέτο να τα 100στήσεις, να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος και να τρέχεις συνέχεια πάνω κάτω, ευκαιρία να κάνει η μαμά και ο μπαμπάς γυμναστική!!!

Ελενάκι μου να τον χαίρεστε τον κούκλο σου, με το καλό και η βάπτισή σας και όλο το υπόλοιπο πανυγήρι!;)

Αντε και μια αδερφούλα για τον Σπύρο σύντομα! (Σε βλέπω που αγριοκοιτάς το μνμ μου!)

Τσιπούρα καλώς ήρθες! Είσαι αλανιάρα ή ιχθυοτροφείου?

Βασδέλι μου πολύ συγκινήθηκα με το σουσάμι!!!! Θα περάσει ο καιρός και θα το κρατάς στην αγκαλίτσα σου!!!!

Γκαστρούλα Α' (σας παω με σειρά προτεραιότητας, η Α είναι η Ρένα, η Β είναι η Γιούλα και η Γ η Βασδέλι, παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος), πες μας ποιος σε πείραξε στη δουλειά να τον κανονίσουμε!!!!! Εμένα πάντως μου έχει λείψει ο χαβαλες του ομαδικού στο μσν. Και εμένα με στηρίξατε όλες πέρσι και σας ευχαριστώ! (Αντε να βάλουμε όλες μαζί ένα ομαδικό κλάμα!)

Χριστίν έχω λιώσει με τα ανεκδοτάκια, θυμάμαι και άλλα διάφορα, αλλά δεν λέω τίποτα γιατί θα μας πουνε και χαζοχαρούμενες!

Μαεστρία, άσχετο αλλά σε ζηλεύω που είσαι στη Θεσκη. Εκεί θα ήθελα να ήμουν τώρα!

Μαιρούλα γιατί δυσανεξία στη λακτόζη? Η γιατρός τι λέει? Υπάρχουν γάλατα LF, lactoze Free, ένα φεγγάρι που η ελε είχε διάρροιες της δίναμε τέτοιο, αλλά πέραν της διάρροιας δεν είχε άλλο πρόβλημα οπότε δεν το συνεχίσαμε. Πάντως μιας φίλης μου η μικρή που είχε δυσανεξία, έπινε γάλα χωρίς λακτόζη και όταν μεγάλωσε της δώσανε κατσικίσιο. Αλλά γενικά τώρα είναι μια χαρά και τρώει τα πάντα.

Αυτά απο μένα!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλημέρα!!!!!!!!!

Σήμερα έχει γενέθλια το τσικομπεμπέ!!!

Σπυρέτο να τα 100στήσεις, να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος και να τρέχεις συνέχεια πάνω κάτω, ευκαιρία να κάνει η μαμά και ο μπαμπάς γυμναστική!!!

Ελενάκι μου να τον χαίρεστε τον κούκλο σου, με το καλό και η βάπτισή σας και όλο το υπόλοιπο πανυγήρι!;)

Αντε και μια αδερφούλα για τον Σπύρο σύντομα! (Σε βλέπω που αγριοκοιτάς το μνμ μου!)

Τσιπούρα καλώς ήρθες! Είσαι αλανιάρα ή ιχθυοτροφείου?

Βασδέλι μου πολύ συγκινήθηκα με το σουσάμι!!!! Θα περάσει ο καιρός και θα το κρατάς στην αγκαλίτσα σου!!!!

Γκαστρούλα Α' (σας παω με σειρά προτεραιότητας, η Α είναι η Ρένα, η Β είναι η Γιούλα και η Γ η Βασδέλι, παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος), πες μας ποιος σε πείραξε στη δουλειά να τον κανονίσουμε!!!!! Εμένα πάντως μου έχει λείψει ο χαβαλες του ομαδικού στο μσν. Και εμένα με στηρίξατε όλες πέρσι και σας ευχαριστώ! (Αντε να βάλουμε όλες μαζί ένα ομαδικό κλάμα!)

Χριστίν έχω λιώσει με τα ανεκδοτάκια, θυμάμαι και άλλα διάφορα, αλλά δεν λέω τίποτα γιατί θα μας πουνε και χαζοχαρούμενες!

Μαεστρία, άσχετο αλλά σε ζηλεύω που είσαι στη Θεσκη. Εκεί θα ήθελα να ήμουν τώρα!

Μαιρούλα γιατί δυσανεξία στη λακτόζη? Η γιατρός τι λέει? Υπάρχουν γάλατα LF, lactoze Free, ένα φεγγάρι που η ελε είχε διάρροιες της δίναμε τέτοιο, αλλά πέραν της διάρροιας δεν είχε άλλο πρόβλημα οπότε δεν το συνεχίσαμε. Πάντως μιας φίλης μου η μικρή που είχε δυσανεξία, έπινε γάλα χωρίς λακτόζη και όταν μεγάλωσε της δώσανε κατσικίσιο. Αλλά γενικά τώρα είναι μια χαρά και τρώει τα πάντα.

Αυτά απο μένα!

Κακώς με ζηλεύεις. Υπερεκτιμημένη πόλη η φτωχομάνα. Εγώ θέλω να φύγω, το χάλι της έχει! :cool:

Ποιος έχει γενέθλια; Δεν κατάλαβα :roll:. Χρόνια του Πολλά :mrgreen:!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα βρε ηχέστειο, μου θύμισες την αφεντιά μου, τέτοια στρίντζω ήμουν κι εγώ!!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ, GAY ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ;Η ΠΟΥΣΤΑΡΔΑ! (για την Κατερίνα χαχαχαχα)

Bmxyj6iInMc

Για τον Τσικομπεμπέ:

dU8NRyBHQXA

Χρόνια πολλά Ελενάκι, να τον χαίρεστε!

WN6Op3.png

Xριστίν η κόρη μου τη λέει πουτάδα! Και της αρέσει πάαααααρα πολύ!

Πειράζει που μου φαίνεται πολύ τρομακτικιά αυτή η μπεμπέ λιλύ! Ιιιιιου!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Xριστίν η κόρη μου τη λέει πουτάδα! Και της αρέσει πάαααααρα πολύ!

Πειράζει που μου φαίνεται πολύ τρομακτικιά αυτή η μπεμπέ λιλύ! Ιιιιιου!!!!

Είναι λίγο creepy όντως.

Εμένα ο γιος μου έμαθε και λέει τθουτθού! :mrgreen:

Καταλάβατε, πιστεύω, τι εννοεί! :tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Λοιπόν,

1.Μανκέν Ρένα, υποχρέωσίς μας είναι να στηρίζουμε η μία την άλλη όπως και όποτε μπορούμε. Θα ξεχάσω εγώ με την απόλυσή μου πέρυσι, τα νεύρα μου, την κατάθλιψή μου πως αν δεν είχα και εσάς να πω μία κουβέντα, δεν ξέρω τί θα έκανα.

2.Το bebe lillie δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! Το θεωρώ creepy και super scary! Σαν τον Τσάκι ένα πράμα!

3.-Χρόνια πολλά στο τσικόπουλο!!!!!

4. Βρήκα τον εαυτό μου. Αρχισα να ψωνίζω ρούχα για την καινούργια μου δουλειά. Πήρα ήδη ένα φουστανάκι.

Αυτά. Και ένα εορταστικό στικεράκι για το τσικοπουλάκι:

1783754wp62s207pw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...