Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Βασδελακι μου με το καλο το σουσαμακι σου να μεγαλωσει στην κοιλιτσα σου και να πανε ολα κατ΄ευχην!

vasdeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

με το καλο !!!!!!!!μπραβο το σουσαμακι!!!:D:D

καλημέρα, καλημέρα!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!

BdZFUQqRyVU&feature=player_embedded

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κι από εμένα :)

δεν το ήξερα το καφέ αυτό και ενθουσιάστηκα!

Bρε, βρε, βρε.....σαν τα χιόνια!

Καλώς το τσιπουροψαρίδιον!!!:P

Μπήκες και δυναμικά με το συγκεκριμένο τραγουδάκι!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλώς σας βρήκα!!!! Renah ευχαριστώ για την αφιέρωση!

ερώτηση: πως το επισυνάπτετε στο μήνυμα και φαίνεται; εγώ έκανα copy paste το link ......

Όταν κάνεις copy -paste το λινκ του τραγουδιού θα το κάνεις από το ίσον και μετά, στο you tube.

Έπειτα πας κανονικά απάντηση(στο parentscafe) για να ποστάρεις την απάντησή σου. Σε βγάζει στο άσπρο ορθογώνιο που πρέπει να γράψεις την απάντησή σου. Εκεί, πάνω δεξιά θα αναζητήσεις ένα μικρό τετραγωνάκι που λέι youtube. Θα κάνεις κλικ, θα σου βγάλει παρενθέσεις. Ανάμεσα στις παρενθέσεις θα κάνεις paste το λινκ του τραγουδιού από το ίσον και μετά.

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα:D

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...