Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΑΡΑ,

ρωτησα τη λογιστρια για το ταμειο ανεργειας που λεγαμε τις προαλλες, και μου ειπε οτι δεν εχει σημασια που ειναι αφαλισμενα τα παιδια,

μπορω να το παρω κι ας ειναι στο ΝΑΤ,

ο ΟΑΕΔ μονο τα βιβλιαρια που γραφουν τα στοιχεια τους χρειαζεται(αυτο με τα εμβολια δηλαδη).

επισης το site για τις ταινιες του S.King,

http://www.thegreekz.com/forum/index.php

θα πρεπει να κανεις εγγραφη για να σου εμφανισει ταινιες και τις κατεβαζεις με rapid share.

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Τελευταία βλέπω Mtv, βάζω στον μικρό για να χορεύει (ΑΝ βρούμε τπτ με ρυθμό, γμώ το RnB μου :evil:) και δείτε τι έχω πάθει!!!

Έχω ΚΟΛΛΗΣΕΙ μ' αυτό το κομμάτι

nmnjL26OBcY&feature=fvst

Γιατρέ μου είμαι καλά;;;; :(:roll::shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κορίτσια, είμαι χεσμένη πάνω μου απο τη χαρά μου!!! Σ' ένα δικηγορικό γραφείο, στο Σύνταγμα, 9-5 ωράριο , 800 ευρώ (εντάξει, δεν είναι πολλά αλλά δεν έχω πρόβλημα), εκεί που σας είχα πει ότι είχα πάει συστημένη. Το αντικείμενο είναι κάτι που το ξέρω, με το παιδί να δω τί θα κάνω το καλοκαίρι και όλα καλά!!!! Μου ήρθε κουτί πάντως γιατί 10 Ιουνίου παίρνω το τελευταίο επίδομα ανεργίας και 15 Ιουνίου κλείνουν και τα σχολεία!!!

Μπράβο Λιάνα! Καλή αρχή σου εύχομαι! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Συγνώμη, κορίτσια, θέλω να κάνω μια ανακοίνωση:

Έχω ένα σουσάμι στην κοιλιά μου! Το είδαμε σήμερα, μέσα στον σάκο του!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

(((((Λουλουδίτσες μου))))))

Κοιμάστε του καλού καιρού, ναι;

Εγώ εδώ... Φυλάω καραούλι...

Να σας πω τα νέα μου : σήμερα βγήκα για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες. Από τις 19:50 έως τις 21:05 παρακαλώ πολύ! Οδήγησα, περπάτησα ανηφόρες - κατηφόρες, με χτύπησε ο καθαρός αέρας! Τέλεια!

Την επόμενη φορά θα βγω με το γιο μου! :D Αχ, είμαι ευτυχισμένη! Τόσο, που νομίζω ότι θα σκάσω από χαρά!

Βέβαια, οι έγνοιες δεν λείπουν ποτέ... Υπάρχει καμιά που να αντιμετώπισε πρόβλημα δυσανεξίας στο γάλα; Το ψάχνουμε και θα ήθελα τη γνώμη της.

Καλό ξημέρωμα. Φιλάκια!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Άντε βρε! Πάντα χαρές να έχετε! :D:D:D

Και το σουσάμι να γίνει παιδάκι!

2522daf9de.png

swGop2.png

Άντε βρε! Πάντα χαρές να έχετε! :D:D:D

Και το σουσάμι να γίνει παιδάκι!

Ευχαριστώ πολύ!:D

Είδες τι ωραία είναι αμα βγεις και λίγο βολτίτσα;και μη σε πιάνουν οι ενοχές σου(άλλη φορά θα πάρω και το αντράκι μου μαζί). Καλά, θα τον πάρεις αλλά θα πας και μόνη σου για να φορτίσεις μπαταρίες, να σου λείψει και να πέσεις με τα μούτρα και πάλι!!!!:lol:

Για την δυσανεξία δεν ξέρω να σου πω....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

1898691z6jei9llsu.jpg

Καπετανισσα ευχαριστω πολυ! Οταν με το καλο παραλαβω τον υπολογιστη μου (μου΄χει λειψει τρελα), θα μπω να τσεκαρω τις ταινιες.

Βασδελακι μου με το καλο το σουσαμακι σου να μεγαλωσει στην κοιλιτσα σου και να πανε ολα κατ΄ευχην!

Μαιρουλα χαιρομαι πολυ που πηρες μια ανασα μακρια απο το σπιτι! Δοκιμασες τον απορροφητηρα?

trSZJFBc2Us

age.png age.png

vasdeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

με το καλο !!!!!!!!μπραβο το σουσαμακι!!!:D:D

Ταρα Ταρα πρωινη..χαθηκες πια!!γιατι εξαφανιστηκες απο κείνα τα μέρη;;;Ε;;;:tongue:

Τραγουδι μετα ..πρωι ειναι ακομα!!!

Ταρα Ταρα πρωινη..χαθηκες πια!!γιατι εξαφανιστηκες απο κείνα τα μέρη;;;Ε;;;:tongue:

Τραγουδι μετα ..πρωι ειναι ακομα!!!

Δεν εχω βρε τον υπολογιστη μου εδω και 10 μερες! Εκαψε καρτα γραφικων, και επειδη ηταν στην εγγυηση, εχει γραφειοκρατια... Ελπιζω να τον παραλαβω ως το τελος της εβδομαδας. Εκει κατεβαζω, εχω τη μουσικη μου, τα διαφορα προγραμματα μου, τα παντα! Τωρα χρησιμοποιω του Φωτη τον επαγγελματικο, ο οποιος ελεγχει σε ποιες σελιδες μπαινω, για να μην του κολλησω κανεναν ιο!!!:roll: Οσο για το λαπτοπ ανοιγει μονο αργα τη νυχτα, γιατι μπερδευονται τα παιδια στα καλωδια.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...