Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!!

Ρενάκι και εγώ χτες είχα πάει στην φίλη μου, η οποία έχει έναν γιο 10μέρες μεγαλύτερο απο την Ελέ και μια μπουμπουκίτσα 4 μηνών!!! Το είχα αγκαλίτσα και ζήλευα!!!! Προσπάθησα να πείσω την φίλη μου να ανταλλάξουμε κορίτσια, της έδειξα ότι η δικιά μου κάνει δουλειές και η δικιά της μόνο τρώει και κοιμάται, αλλά εις μάτην! Μα τι γλυκιά αίσθηση να έχεις ένα μωρό πάνω σου!!!!! Η Ελέ χάιδευε τα ποδαράκια του μωρού και τα φίλαγε, αλλά Ρένα καμια

Η πλάκα είναι ότι ο μικρός κυνηγούσε την Ελέ να την φιλήσει και αυτή δεν ήθελε και στο τέλος την δάγκωσε!

Ρενα στείλε μου τη δνση σου να σου στείλω ντιβιντάκι!!!

Χριστίνα το δικό σου ντιβιντι οκ?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

καλημερουδια και απο ενα κοριτσια!δεν το ειδα να ρχετε στο greys ποιος πεθανε τωρα και οι δυο?στειλτε μου καλε με πμ απο τα κατεβαζετε να δω συνεχεια!στο παλιο το φορουμ γτ εδω δεν δουλευει

921477wc2fyvv2y2.gif

Η Ελέ χάιδευε τα ποδαράκια του μωρού και τα φίλαγε, αλλά Ρένα καμια

;;;;;;ΚΑΜΙΑ ΤΙ;;;;Αχ Κατερινιω....μπηκε το αφεντικο και σταμάτησες να γράφεις;;;;Σου στέλνω sms με τη διευθυνση ,και σ ευχαριστω και δημοσια γιατι δεν θα με αφήσεις στο σκοτάδι!!!!!!Χιχιχιχιχιχιι...:tongue:

Διαφημίσεις

Γεια σας μουρλοκομεία

Ο χορός του δοντιού καλά κρατεί, τελικά αυτό μου ρημάζει το αυτί κι όχι ανάποδα. Ο οδοντογιατρός μου είπε να συνεχίσω αντιβίωση και να με δει τέλος εβδομάδας. Χωρίς βέβαια αναλγητικό ούτε λόγος να αντέξω. Γι'αυτό και δεν πολυσυμμετέχω, έχω λίγο ζαβλακοδιάθεση. Πάντως Ρένα είδα τα δύο επεισόδια νέου κύκλου από το ντιβιντι Κατερίνας χτες βράδυ :D

Κατ, υπάρχουν κι άλλα υποθέτω απ'αυτά που μου έγραψες ε αφού τώρα παίζεται ο κύκλος ε; :cool:

Αχ μόλις μου ήρθαν τα εισιτήρια U2 :D:D:D:D:D:D:D

Εγώ όμως θα σας βάλω κάτι άλλο που έχω καιρό να τους παίξω και μου παραπονέθηκαν!

y5StFADI9NM

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

;;;;;;ΚΑΜΙΑ ΤΙ;;;;Αχ Κατερινιω....μπηκε το αφεντικο και σταμάτησες να γράφεις;;;;Σου στέλνω sms με τη διευθυνση ,και σ ευχαριστω και δημοσια γιατι δεν θα με αφήσεις στο σκοτάδι!!!!!!Χιχιχιχιχιχιι...:tongue:

Serenata ντιβιντί αύριο!!!!

Καμμιά αντίδραση όπως η δικιά σου, αυτό είχα γράψει, δεν ξέρω που πήγε :confused::confused::confused:

Κοινώς η κόρη μου χέστηκε.

Α ρε Λιάνα, καθημερινά σε σκέφτομαι που περνάω απο Γ' Σεπτ. Σήμερα είχαμε να στείλουμε φακέλους και ήμουν ταχυδρομείο και έγινε ένα χοντρό σκηνικό. Θα σας πω το βράδυ, ένα σας λέω η απόλυτη ανθρώπινη ξεφτίλα. Εχω χτικιάσει λέμε.

Τεσπα, αντε πάλι πίσω στη δουλεια΄.

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Serenata ντιβιντί αύριο!!!!

Καμμιά αντίδραση όπως η δικιά σου, αυτό είχα γράψει, δεν ξέρω που πήγε :confused::confused::confused:

Κοινώς η κόρη μου χέστηκε.

Α ρε Λιάνα, καθημερινά σε σκέφτομαι που περνάω απο Γ' Σεπτ. Σήμερα είχαμε να στείλουμε φακέλους και ήμουν ταχυδρομείο και έγινε ένα χοντρό σκηνικό. Θα σας πω το βράδυ, ένα σας λέω η απόλυτη ανθρώπινη ξεφτίλα. Εχω χτικιάσει λέμε.

Τεσπα, αντε πάλι πίσω στη δουλεια΄.

Στο ταχυδρομείο της Γ' Σεπτεμβρίου εννοείς? Τί έγινε καλέ? Εχω τύχει και εγώ σε διάφορα εκεί αλλά το ύφος σου με τρομάζει!!

περαστικα και κουραγιο μεχρι να πας στον γιατρο βρε χριστινα και αντε λογο της καταστασης σου δεν θα πω τπτ για τους cure................................................

Τι να πεις δηλαδή για τους Cure;;;;Κουφετάκι..προσέχε τα λόγια σου......

Κι έτσι για να σε σκάσω....:cool::cool:

iJ7QRNG4gEY&feature=fvst

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...